Oyle tam isirmalik cani da tatli pek oyle hirpalayarak fazla sevdirtmez kendini bide kalabaligi da gelemiyo gecen saglik ocagina gittim hemen basladi yaygaraya komsum geldi kucagina alir almaz bi agla bi agla sorma gitsinSenin fistigin bacaklar tombikmis o zaman:)
Oyy yesinler onuu:) benimki de yanaklarina dokundurtmuyo, azicik sıksam basiyo cigligiOyle tam isirmalik cani da tatcigligioyle hirpalayarak fazla sevdirtmez kendini bide kalabaligi da gelemiyo gecen saglik ocagina gittim hemen basladi yaygaraya komsum geldi kucagina alir almaz bi agla bi agla sorma gitsin
Bence tam normal canim oda sicakligin doktorlar da 24derece diyolar zatenKizlar bi soruda ben sorayim :)
Oda sicakliklariniz nasil? Nasil olması gerek.. Kaloriferi ne kadar yakmaliyim emin olamiyorum. Su anda onun odasi 22 derece salon 24 derece.. Salonda duruyoruz genelde sicaklik normal gibi ama kararsizim :)
Benim ev klimali yatak odama da klima alacam insallah hastaliksiz atlatiriz kışıKizlar bi soruda ben sorayim :)
Oda sicakliklariniz nasil? Nasil olması gerek.. Kaloriferi ne kadar yakmaliyim emin olamiyorum. Su anda onun odasi 22 derece salon 24 derece.. Salonda duruyoruz genelde sicaklik normal gibi ama kararsizim :)
biz düzenli kontrole gidiyoruz tek dr olursa hem kızımı tanımış olur hem de allah korusun olası hastalık durumunda tedavi karmaşası olmaz. ek gıda için de http://www.gurmebebek.com/ek-gidaya-gecis-hakkinda-hersey-40763 bi bak istersenKizlar bebislerinizi her ay dr una kontrole goturuyomusunuz ben en son 2.ayinda gittim kalca usg si icin oda sukur temiz cikti bi daha gitmdeim saglik ocaginda kilosu boyu iyi gidiyo ben dr 4 aylik olunca gitmeyi dusunuyorum galiba 27 ekim gibi acaba ek gidaya gecirtirmi merak da etmiyo deilim
Ben daha kaloriferi bugün yakmaya başladım 2 haftadır da elektrik sobası yakıyorum ama çok sıcak yapmıyorum kş çok fazla sıcağa alışmasın hemen hasta olmasın diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabiKizlar bi soruda ben sorayim :)
Bizde uyanığız bütün gün temizlik yaptım acayip yorgunum sallıyorum uyusun diye ama hiç niyeti yok gibiOglum uyandi bana gulup duruyor pek uyuyacak havamiz yok bizde oynuyoruz bu saatte beyimizle....
Aman canım bakma sen o doktorlara , herhangi bir sağlık problemi olmadığı sürece tombiş bebek sevimli olur hem zaten ayaklandılar mı atarlar ki kiloyu benim yavrum da biraz önden gidiyor tek korkum nazar olur diye onun için de bol bol okuyorum Rabb'ime emanet bebişlerimiz.bizim hatun biraz tombik sanırım, kendi doktorumuz sıkıntı yok sütün yarıyor dedi ama bi başka doktor baya sinirimi bozdu yok çok kiloluymuş yok diyabet olabilirmiş bak nefes bile alamıyo diyo boynu görünmüyo diyo, napim dedim 2 saatte bir emziriyorum ağlata ağlata aç aç uyutayım mı dedim, kan alırken ağlamaktan göz damarı çatladı zaten 2 hafta gözle kanlı kanlı gezdi yavrum, 18 temmuz doğumlu 3850 doğmuştu, bugün tarttık 7900 65cm
25 haziran dogumluyuz kahkahay basladik gibi :) ayaklarini laldirip sağa sola donuyoruz.
Ben uzun zamandir kendi odasinda beşiğinde yatiriyorum oglusu kapilarimiz yanyana mikirdanirlen duyuyorum hemen hatta gece sessizliğinde yatakta kimildamasini bile anliyorum çarşaf sesinden. Korkmayin yatirmak için sonra ayrilmaniz daha zor olur :)
Ben de hala adet olmadim. Ama boyle güzelde :) hapta kulllanmiyorum artik gene sancili geçmez inşallah basladiginda
Bende hamile kalmadan önce çocuklarını yanında yatıranlara çok kızardım ve bilmiş bilmiş konuşurdum ben kırkı çıkar çıkmaz odasına yatıracağım diye . Sonra ne oldu hamile kaldım bi tık azaldı beylik laflarım ama yine ayıracağım görürsünüz derdim . Şimdi bırak diğer odayı yanımdaki yatağa bırakırken içim cız ediyor koynumda yatırasım var vallahicnm nasıl yatırıyosun bizim odalarda karsı karsıya ve cok yakın ama ben cesaret edemiyorum aklımda hep ya donerde nefes alamazsa ya bişey olursa bı tarafımda yanımdan ayırmak istemiyo da
Bende hamile kalmadan önce çocuklarını yanında yatıranlara çok kızardım ve bilmiş bilmiş konuşurdum ben kırkı çıkar çıkmaz odasına yatıracağım diye . Sonra ne oldu hamile kaldım bi tık azaldı beylik laflarım ama yine ayıracağım görürsünüz derdim . Şimdi bırak diğer odayı yanımdaki yatağa bırakırken içim cız ediyor koynumda yatırasım var vallahiVe ayırabilen arkadaşları da tebrik ediyorum bana da cesaret verin ne olur ya .
Bende hamile kalmadan önce çocuklarını yanında yatıranlara çok kızardım ve bilmiş bilmiş konuşurdum ben kırkı çıkar çıkmaz odasına yatıracağım diye . Sonra ne oldu hamile kaldım bi tık azaldı beylik laflarım ama yine ayıracağım görürsünüz derdim . Şimdi bırak diğer odayı yanımdaki yatağa bırakırken içim cız ediyor koynumda yatırasım var vallahiVe ayırabilen arkadaşları da tebrik ediyorum bana da cesaret verin ne olur ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?