2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bi soruda ben sorayim :)

Oda sicakliklariniz nasil? Nasil olması gerek.. Kaloriferi ne kadar yakmaliyim emin olamiyorum. Su anda onun odasi 22 derece salon 24 derece.. Salonda duruyoruz genelde sicaklik normal gibi ama kararsizim :)

Oyle tam isirmalik cani da tatcigligioyle hirpalayarak fazla sevdirtmez kendini bide kalabaligi da gelemiyo gecen saglik ocagina gittim hemen basladi yaygaraya komsum geldi kucagina alir almaz bi agla bi agla sorma gitsin
Oyy yesinler onuu:) benimki de yanaklarina dokundurtmuyo, azicik sıksam basiyo cigligi

Oda sicakliklariniz nasil? Nasil olması gerek.. Kaloriferi ne kadar yakmaliyim emin olamiyorum. Su anda onun odasi 22 derece salon 24 derece.. Salonda duruyoruz genelde sicaklik normal gibi ama kararsizim :)
Bence tam normal canim oda sicakligin doktorlar da 24derece diyolar zaten

Benim ev klimali yatak odama da klima alacam insallah hastaliksiz atlatiriz kışı

Kizlar bebislerinizi her ay dr una kontrole goturuyomusunuz ben en son 2.ayinda gittim kalca usg si icin oda sukur temiz cikti bi daha gitmdeim saglik ocaginda kilosu boyu iyi gidiyo ben dr 4 aylik olunca gitmeyi dusunuyorum galiba 27 ekim gibi acaba ek gidaya gecirtirmi merak da etmiyo deilim

biz düzenli kontrole gidiyoruz tek dr olursa hem kızımı tanımış olur hem de allah korusun olası hastalık durumunda tedavi karmaşası olmaz. ek gıda için de http://www.gurmebebek.com/ek-gidaya-gecis-hakkinda-hersey-40763 bi bak istersen

Ohh masallahhh kaynatmissiniz çok sevindim kacirmis olsamda... Bende hala adet olmadim ve hic de mik mik olmadi çok korkuyorum yaaa 2ay 11gunluguz tam bir olacak nerdeyse fiki fiki olmayali bi girişimde bulunmayı düşünüyoruz.. Ama ben hapsirinca falan aci oluyo pooff..

Ben daha kaloriferi bugün yakmaya başladım 2 haftadır da elektrik sobası yakıyorum ama çok sıcak yapmıyorum kş çok fazla sıcağa alışmasın hemen hasta olmasın diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabi

Meraba kızlar bizde artik guluyoruz mesela siritiyor bazen cok hosuna giderse benim sebekligim kahkaha atıyor bezde 3 numara kullaniyoruz siz hangi marka kullaniyorsunuz birde 7kg demissiniz bebislerin kilosuna dogum tarihinide yazarsaniz kizlar merak ettim bizde 15temmuz dogduk kilomuz kac oldu bilmiyorum daha gidecez en son 6 kg di.
Birde kizlar basima birsey geldi sinirden oldum eltimin küçük oglu biz memlekete gittigimizde oglumun agzina tukurur gibi yapmis huyu bana benzesin diye deli oldum duyunca eltimde birsey olmamis gibi boyle boyle yapmış diye anlatıyor gercek tukurme degil tabi kizlar oyle edet varmis tukurenin Huyuna ceksin diye kavga ettim eltimle nasil boyle birsey yapar diye of ya aklima geldikce deli oluyom

bizim hatun biraz tombik sanırım, kendi doktorumuz sıkıntı yok sütün yarıyor dedi ama bi başka doktor baya sinirimi bozdu yok çok kiloluymuş yok diyabet olabilirmiş bak nefes bile alamıyo diyo boynu görünmüyo diyo, napim dedim 2 saatte bir emziriyorum ağlata ağlata aç aç uyutayım mı dedim, kan alırken ağlamaktan göz damarı çatladı zaten 2 hafta gözle kanlı kanlı gezdi yavrum, 18 temmuz doğumlu 3850 doğmuştu, bugün tarttık 7900 65cm

Aman canım bakma sen o doktorlara , herhangi bir sağlık problemi olmadığı sürece tombiş bebek sevimli olur hem zaten ayaklandılar mı atarlar ki kiloyu benim yavrum da biraz önden gidiyor tek korkum nazar olur diye onun için de bol bol okuyorum Rabb'ime emanet bebişlerimiz.

cnm nasıl yatırıyosun bizim odalarda karsı karsıya ve cok yakın ama ben cesaret edemiyorum aklımda hep ya donerde nefes alamazsa ya bişey olursa bı tarafımda yanımdan ayırmak istemiyo da

cnm nasıl yatırıyosun bizim odalarda karsı karsıya ve cok yakın ama ben cesaret edemiyorum aklımda hep ya donerde nefes alamazsa ya bişey olursa bı tarafımda yanımdan ayırmak istemiyo da
Bende hamile kalmadan önce çocuklarını yanında yatıranlara çok kızardım ve bilmiş bilmiş konuşurdum ben kırkı çıkar çıkmaz odasına yatıracağım diye . Sonra ne oldu hamile kaldım bi tık azaldı beylik laflarım ama yine ayıracağım görürsünüz derdim . Şimdi bırak diğer odayı yanımdaki yatağa bırakırken içim cız ediyor koynumda yatırasım var vallahi Ve ayırabilen arkadaşları da tebrik ediyorum bana da cesaret verin ne olur ya .

ayyy aynen cnm bnde yanımda alıştırmıycam derdım şimdi babası sabah işe gıder gitmez hooopp yanıma alıyorum kokuluyrm sarıyom opyrum oyyysss ama yatagında da yatırmak ıstyrmm

Aynen benimde yaninda besikde yatiyo ama gece kac sefer kalkip dibimdeyken bile nefes aliyo mu battaniyesini acaba ustune mi orter diye pimpiriklenip duruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…