• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hadi yaa baya baslamissin sen:) ben anne sutu disinda su ve rezene verdim sadece. Bi dahaki kontrolde doktora sorcam bakalim daha erken demisti en son.
Artik degisik muhallebiler corbalar yapsak da yedirsek:KK76:
başladım da sayılmaz cnm cok nadır mızıklanınca üç dort damla hoşuna gıdıyo kıkırdıyo valla sor cnm bakalım ne dıycek ...he yaaa farklı seyler verek artık gercı boyle rahat daya memeyi :KK48::KK48::KK48:

Pilates yapmayı düşünüyorum ben ama sezaryen olunca korkuyorum da bir şey olur mu ki erken mi acaba ?

Benımde sezeryan bnde sadece gobegı erıtmek istiyorum o uzden mekik cekcem ama suan erken benım kenarları zorlayınca acıyo ...

Benımde sezeryan bnde sadece gobegı erıtmek istiyorum o uzden mekik cekcem ama suan erken benım kenarları zorlayınca acıyo ...
Benim acı yok ama böyle göbeğimde değişik bir hissizlik gibi bir şey var sanki mekik çekmeyi denedim kalkamadım :)

ben tatdıryrm kızzz gecende mandalına damlattım nasıl ekişitti agzını cok tatlı oluyo ama sonrada memeye saldırıyo tabeee
Bende üzüm sürüyorum Şapur şupur yalıyor sonra mandalina sürdüm ona da hiç buruşmadı yaladı sonra dedim birde limon deneyeyim baktım onuda Şapur şupur yiyor :KK46: Benim oğlan anası gibi ekşici çıktı :KK48:

25 haziran dogumluyuz kahkahay basladik gibi :) ayaklarini laldirip sağa sola donuyoruz.

Ben uzun zamandir kendi odasinda beşiğinde yatiriyorum oglusu kapilarimiz yanyana mikirdanirlen duyuyorum hemen hatta gece sessizliğinde yatakta kimildamasini bile anliyorum çarşaf sesinden. Korkmayin yatirmak için sonra ayrilmaniz daha zor olur :)

Ben de hala adet olmadim. Ama boyle güzelde :) hapta kulllanmiyorum artik gene sancili geçmez inşallah basladiginda :(

Kizlar benim oglum kaka yapiyo beline tasiyo yaa, var mi bebisleri boyle yapann :)

Var benim kiz oyle yapiyo saniri gazdan dolayi ayrica sen 3 numara kullaniyormusun ben 1 aydir 4 numara kullaniyom sen dusun yani 3 numara kucuk gelmiyo mu canim bacaklarini cok sı
kiyodu 4 kullaniyorum bebislerin donmesinden bahsetmisiniz benimkinin donmesi an meselesi yuzustu koyuyorum yanina iyice donuyo insallah bi hafta 10 gune o da olacak gibi geliyo sanki

Bu aarada uzum bende tattirdim :) dudagina deydiriyorum yalabip duruyor, bide elma deydirdim dudagina.. Ne yesem gozumun içine bakiyo hareketleniyo üzülüyorum sanki ozeniyo gibi geliyor :)

25 haziran dogumluyuz kahkahay basladik gibi :) ayaklarini laldirip sağa sola donuyoruz.

Ben uzun zamandir kendi odasinda beşiğinde yatiriyorum oglusu kapilarimiz yanyana mikirdanirlen duyuyorum hemen hatta gece sessizliğinde yatakta kimildamasini bile anliyorum çarşaf sesinden. Korkmayin yatirmak için sonra ayrilmaniz daha zor olur :)

Ben de hala adet olmadim. Ama boyle güzelde :) hapta kulllanmiyorum artik gene sancili geçmez inşallah basladiginda :(

Benim kizimda kahkaha atiyo kahkaha atarken bazen korkuyo bazen de tukurugunu genzine kaciriyor sapsirip yaa ;-);-)

Biz 5.5 kiloyuz 3 kullanıyoruz artik 2 sıkmaya baslamisti 2 haftadir 3 e geçtik. Kakasibi kucaktayken yaparsa belden cikiyo ama yatiyosa genelde cikmiyo bizim.. Elimiz poposunda olunca herhalde bez ememeden geriyeddoğru itiyo kakayi bütün ustumuz basimiz batiyo :)
Bide 2 numaranin sonlarında artik kakada daha çok cikiyodu ciste bacaklardan sizdiriyodu. 3 te iyiyiz simdilik

Kızlar bebislerinize allah acil şifalar versin....

Bugün bebisle çarşı pazar gezdik bi sürü cici aldık:27: ama anasinin gobusu 5 aylık gibi cıktı... Bu göbek ne zaman gidecek ya :mad: eski kiloma döndüm 47kiloyum ama hepsi gobegimde sanki hiç bisey yakismiyo yaaa pooofff
:mad: :mad: :mad: :mad:

Emzirdikce gidecek canim bende eski kiloma dondum kotlarim kiyafetlerim hep oluyo dr uma sormustum biraz gobek falab varken hicbisey yapmana gerek yok dedi emzirdikce gidecegini soylemisti herseyi de yiyorum simdi ayniyim zaten yiyip almayanlardanim ben :27:

Var benim kiz oyle yapiyo saniri gazdan dolayi ayrica sen 3 numara kullaniyormusun ben 1 aydir 4 numara kullaniyom sen dusun yani 3 numara kucuk gelmiyo mu canim bacaklarini cok sı
kiyodu 4 kullaniyorum bebislerin donmesinden bahsetmisiniz benimkinin donmesi an meselesi yuzustu koyuyorum yanina iyice donuyo insallah bi hafta 10 gune o da olacak gibi geliyo sanki
Benmki 7 kilo civarinda 65 cm. 3 iyi geldi bize simdilik. Belki bi dahaki pakette 4 dusunurum canim;) siz kac kilosunuz

Biz 5.5 kiloyuz 3 kullanıyoruz artik 2 sıkmaya baslamisti 2 haftadir 3 e geçtik. Kakasibi kucaktayken yaparsa belden cikiyo ama yatiyosa genelde cikmiyo bizim.. Elimiz poposunda olunca herhalde bez ememeden geriyeddoğru itiyo kakayi bütün ustumuz basimiz batiyo :)
Bide 2 numaranin sonlarında artik kakada daha çok cikiyodu ciste bacaklardan sizdiriyodu. 3 te iyiyiz simdilik
Benim kiz 7 kilo 1 hafta once tarttirmistim 3160 dogdu ben 6 kilo da falan gectim 4 numaraya

Bence artik hetkes girse iyi olur bebekler de durumlar nasil bdei artik eskisi gibi deiller bence

Anladım cnm ya bide araştırma hast gostersene bn ıkı tane ozel hast gıttım bıde devlete gıdelım dedık arastırmaya gttık ve raporu gosterdık ordakı dr bıze küçücük bebek ne değişecegi bellı olmaz dedı ve ozl dekı dr ıkı tane cıhaza gırmesını ıstedı ama devlettekı dr bebeğin şimdiden o kadar cıhaza gırmesını uygun bulmadı ayınmıza cagırdı Allah m buyuk ıns küçülmüştur ...
Iste birde antepde gosterimde doktora duruma gore bakacaz artik ins düzelir cok zor kucucuk bebekleri aletlere tahlillere sokmak bizim devamli gittigimiz doktor bekliyor iste agir tahlillere sokmak istemiyor hemen bayramdan sonrada sunnetini yaptıracaz oglumun hayirlisi artik

Back