• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim seni merak ediyordum bende benim oglumdafa bobrek genisligi var usgye giriyoruz iki bobrekdede devam ediyor rabbim sifa versin ins bize de o tahliller buyume devam ederse yapilacak allahim sifa versin ins ya cok uzuldum canim oy kuzu ya her yerini deldiler mi kiyamam ins duzelir tek bobrek mi varmis ne olacak peki canim cok zor gercekten bizede nefroloji bolumundeki doktor enfeksiyon olursa diyaliz demesinmi benim sinirimi hoplatti kadin rabbim dusurmesin oralara cok zor
Canım ya delseler yine iyi oydular resmen derinin altında damar aradılar .ellerinin üstü sol kolu ayakları :(tek böbrek olması sorun olmuyo. Tek olunca sağlammı reflü varmı onu araştırıyorlar. Rabbim senin kuzuna saglık versin inşallah genişleme durur. Bu tahlilleri yaptırmak zorunda kalmayın inşallah.çok zor :(

S.a oncelikle cvp verip icimi rahatlatan herkese tsk ederim ama biraz gerginlik olmus cok üzüldüm ben kesinlikle doktoru eleştiren birsey yazmadım üzüntümü paylaştım kimsenin bilgisine laf edecek haddim yok eğer bu konudan dolayı üzülen olduysa hakkınızı helal edin ilk soku atlattım cok şükür kızımda biraz alıştı 1 ay sonra kontrol var bakalım ins gerek kalmaz korkulacak bir durum değilmiş herkes öyle diyor ama iste anne yüreği dedikleri sanırım tam da buymuş :( bu arada cnmi sıkan birsey daha oldu bu durumu bile çıkar icin kullanan medicaller var o ufacık aparata 500 tl para verdik cok sukur vardı ama ya durumu olmayan ne yapsın cok üzüldüm ins ısımız bittiğinde Saglik Ocağı'na vericez lazım olan birine versinler diye

Todmr sanada cok Tsk ederim cvp icin birde bisey sorcam rota virüsü diye bı ası varmış ne düşünüyorsunuz merak ettim ben ilk defa duydum yaptıran varmi ne kadar cok şey var daha simdiden :( benim kızımda tavana yada lambaya cok bakıyor normal sanırım Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dert vermesin onlara ins

S.a oncelikle cvp verip icimi rahatlatan herkese tsk ederim ama biraz gerginlik olmus cok üzüldüm ben kesinlikle doktoru eleştiren birsey yazmadım üzüntümü paylaştım kimsenin bilgisine laf edecek haddim yok eğer bu konudan dolayı üzülen olduysa hakkınızı helal edin ilk soku atlattım cok şükür kızımda biraz alıştı 1 ay sonra kontrol var bakalım ins gerek kalmaz korkulacak bir durum değilmiş herkes öyle diyor ama iste anne yüreği dedikleri sanırım tam da buymuş :KK43: bu arada cnmi sıkan birsey daha oldu bu durumu bile çıkar icin kullanan medicaller var o ufacık aparata 500 tl para verdik cok sukur vardı ama ya durumu olmayan ne yapsın cok üzüldüm ins ısımız bittiğinde Saglik Ocağı'na vericez lazım olan birine versinler diye
Geçmiş olsun canım. İnşallah bian evvel düzelir. Benim yiğenimde de vardı aparatı kullandığında daha iyi duruma geldi Dr alçıya alalım isterseniz çekirdek tam gelişmemiş dedi bide alçıya aldılar çok şükür geçti 2 yaşında şuanda. Geç yürür diyorlardı ama yaşında yürüdü. Telaşlanma inşallah geçici bir durum, salı Günü'de benim kızıma bakılacak kalça çıkıklığı varmı yokmu diye inşallah çıkmaz.

Todmr sanada cok Tsk ederim cvp icin birde bisey sorcam rota virüsü diye bı ası varmış ne düşünüyorsunuz merak ettim ben ilk defa duydum yaptıran varmi ne kadar cok şey var daha simdiden :( benim kızımda tavana yada lambaya cok bakıyor normal sanırım Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dert vermesin onlara ins
3. Ayda yapılıyormuş. Arkadaşım kızına yaptırmıştı, sonra o virüsü kaptı çocuğu yazın. Aşı olduğu için hafif atlattık dedi başka da bir bilgim yok :( bir de devlet karşılamıyormuş 150 liraymis.

Kizlar buraya yazmıştım tekrar soyleyim rotavirusu asisini yaptirmanizda fayda vardir bu benim fikrim cunku kizim o virusu kapmisti bir hafta hastahaneden cikamadik serum felan takildi cok agir oldu hastaligi istifa ishal yavrum elimden gidiyordu cok kotu oldu o yüzden kizimda yasadigim icin ogluma yaptirmayi dusunuyorum

Merhabalar daha öncede yazmıştım benim bebeğim 33 haftalik erken doğdu 1 hafta sonra 3 aylık olucak anne sütü ve günde 2 defa yi geçmemek üzere mama veriyorum kilo alımı falan gayet iyi ama kızımın eli ağzından çıkmıyor sürekli elini emiyor şapır şupur durum böyle olunca ac diye düşünüp daha fazla emziriyorum bu seferde emdigini geri çıkarıyor sizin bebişlerinizde elini parmağını emiyormu merak ettim?

Merhabalar daha öncede yazmıştım benim bebeğim 33 haftalik erken doğdu 1 hafta sonra 3 aylık olucak anne sütü ve günde 2 defa yi geçmemek üzere mama veriyorum kilo alımı falan gayet iyi ama kızımın eli ağzından çıkmıyor sürekli elini emiyor şapır şupur durum böyle olunca ac diye düşünüp daha fazla emziriyorum bu seferde emdigini geri çıkarıyor sizin bebişlerinizde elini parmağını emiyormu merak ettim?

Parmagini emmek de bisey mi elini yumruk yapip komple sokacak nerdeyse bende ac zannediyordum onceleri normalmis ama damagi dise hazirliyomus sanirim merak etme haftaya bizde 3 aylik olacaz 27 haziran dogumlu benim kizim

Parmagini emmek de bisey mi elini yumruk yapip komple sokacak nerdeyse bende ac zannediyordum onceleri normalmis ama damagi dise hazirliyomus sanirim merak etme haftaya bizde 3 aylik olacaz 27 haziran dogumlu benim kizim

Aynen canım birebir benim yaramazda aynı elini yumruk yapıp hepsini sokmaya çalışıyor sokamayincada bir sinirleniyor yaygarayı basıyor:) benim kızımda 24 haziranda 7.5 aylık 1700 kilo 36 cm doğdu suan 3 aylık bebeğe göre biraz ufak geriden gidiyoruz sağlığı iyi olsun da büyüyecek inşallah minigim senin bebeğinin kilosu suan nekadar?

merhaba kizlar,hepinize minikleriniz ugurlu gelsn insallah.bende agustos annesiyim bebegim 25 gunluk.arkadaslar benim size bi sorum olacakti.bana yardimci olursanz sevinirim.en garantili korunma yontemi hangisi acaba bi fikir verebilirmsnz bana trsekkur ederm smdiden :)

Todmr sanada cok Tsk ederim cvp icin birde bisey sorcam rota virüsü diye bı ası varmış ne düşünüyorsunuz merak ettim ben ilk defa duydum yaptıran varmi ne kadar cok şey var daha simdiden :KK43: benim kızımda tavana yada lambaya cok bakıyor normal sanırım Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dert vermesin onlara ins
Todmr sanada cok Tsk ederim cvp icin birde bisey sorcam rota virüsü diye bı ası varmış ne düşünüyorsunuz merak ettim ben ilk defa duydum yaptıran varmi ne kadar cok şey var daha simdiden :KK43: benim kızımda tavana yada lambaya cok bakıyor normal sanırım Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dert vermesin onlara ins

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda yavrun sağlığına kavuşur. Gerginliğin seninle hiçbir ilgisi yok:) ben oğluma rota aşısı yaptırcam çünkü çok ağır seyreden bir ishal. Bir arkadaş da bebeğinin rota virusu nedeniyle hastanede yattığını yazmış zaten okumuşsundur. Belki hiçbşr zaman bu virus bulaşmayacak, bilemeyiz tabi, ama risk almaya değmez;)

Aynen canım birebir benim yaramazda aynı elini yumruk yapıp hepsini sokmaya çalışıyor sokamayincada bir sinirleniyor yaygarayı basıyor:) benim kızımda 24 haziranda 7.5 aylık 1700 kilo 36 cm doğdu suan 3 aylık bebeğe göre biraz ufak geriden gidiyoruz sağlığı iyi olsun da büyüyecek inşallah minigim senin bebeğinin kilosu suan nekadar?

Daha buyur merak etme hem erken dogmus diyorsun brnim kiz tam 39 haftalikken dogdu 4 temmuzda bekliyodum bi hafta erken dogdu 3160 kilo 50 cm boyunda dogdu 15 gun once verem asisi yaptirinca tartilmisti 6460 gr 60 cmdi suan bilmiyorum ne kadar oldu

Benim kızım 67 günlük kilosu 6200 sadece anne sütü alıyo mama versemde almiyo kilosu bana az geliyo doymuyor hep aç gibi aranip duruyo bende emzirmeyince elini emerek uyuyor sizce kilosu nasıl sizin bebislerde hep yemek istiyomu bide gündüz yarım yarım uyuyor toplasan iki saat etmez

Benim kızım 67 günlük kilosu 6200 sadece anne sütü alıyo mama versemde almiyo kilosu bana az geliyo doymuyor hep aç gibi aranip duruyo bende emzirmeyince elini emerek uyuyor sizce kilosu nasıl sizin bebislerde hep yemek istiyomu bide gündüz yarım yarım uyuyor toplasan iki saat etmez

Kilosu gayet yerinde kizimi asiya goturdugumde o da 67 gunlujdu hemsireler gayet iyi dedi bende sadece anne sutu veryorum mama vermiyom benim kizimda gunduz hic uyku yok yine seninki biraz biraz uyuyomus uyumuyo bide butun ilgi istiyo

Selam kizlar nasilsiniz bakalimmm...?? Biz gunduzleri uyuma savasi veriyorz oglum uyuyamayinca daha huzursuz oluyo ne yapmaliyim sasirdim..
Bide geceleri mama veriyorum ben normalde emiyo..su vermelimiyim? Doktorum sendn alir yeter dedi ama cevreden mama veriosan su ver diyolar..

Selam kizlar nasilsiniz bakalimmm...?? Biz gunduzleri uyuma savasi veriyorz oglum uyuyamayinca daha huzursuz oluyo ne yapmaliyim sasirdim..
Bide geceleri mama veriyorum ben normalde emiyo..su vermelimiyim? Doktorum sendn alir yeter dedi ama cevreden mama veriosan su ver diyolar..
Ben veriyorum sadece anne sutu aliyor kizim ama emzirdikten yarim saat faln sonra veriyom haziran anneleride okumustum ordakilerin cogu veriyor. İlk bas sevmiyodu ama simdi hosuna gidiyo agzini hemen aciyor kasigi agzina verecegim zaman hem kaka yApmasini da kolaylastiriyor.;-);-);-)

merhaba kizlar,hepinize minikleriniz ugurlu gelsn insallah.bende agustos annesiyim bebegim 25 gunluk.arkadaslar benim size bi sorum olacakti.bana yardimci olursanz sevinirim.en garantili korunma yontemi hangisi acaba bi fikir verebilirmsnz bana trsekkur ederm smdiden :)
En garantisi hiç o işe girişmemek :) valla canım her yöntemin artısı eksisi var. Cevaplar da değişir o nedenle ;)

Aynen canım benim oğlum da gündüz uyumuyor :( yani ben beceremiyorum uyutmayı. Su veriyorum ben canım. Emziriyorum ama su da veriyorm. Eski dr. Ver demişti, şimdiki gerek yok diyor ama ben veriyorum.

Kizlar bugün kalça çıkığı için d r gitmiştik kizimda iki kalcasinda da ggelişim geriliği varmış tekrar cift bez kullanmaya başladık bir buçuk ay sonra tekrar gitcez moralim çok bozuk

Son düzenleme:
Back