• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bugün kalça çıkığı için d r gitmiştik kizimda iki kalcasinda da ggelişim geriliği varmış tekrar cift bez kullanmaya başladık bir buçuk ay sonra tekrar gitcez moralim çok bozuk
Cnm aynı sıkıntıyı Perşembe gunu bende yasadım sen yenimi öğrendin neden çift bez kullandın bide dereceleri nasıl gecmis olsun geçecek ins

20 gün önce ilk gittigimizde kalca cikigi denilmisti bende ordan burdan okuduklarmla 4 5 gun çift bez kullandim sonra geri bıraktım kafama göre bişey yapmayim dedim sonuçta Dr bir ay bekleyelim demişti bende zaman kaybı yaşamaktan korktuğum için sonra dayanamadım başka bi Dr daha götürdüm meğer çıkık değil gelişim geriliği varmış Dr korkulcak bisey yok çift bez kullan geçer bir buçuk ay sonra gelin dedi iki Dr gitmem bebeğim daha ki buçuk aylık bir aydan bişey olmaz bakalım inş olumlu sonuçlar alırız daha fazla zaman kaybı olmadan

Son düzenleme:
cnm keşke kafandan bişeyler yapmasaydın peki gittiğin doktor ilk gittiğinde bandaj yada çift bez önermedimi biz kızım 50 günlüktü götürdük ultrasonda çıkınca ortopediye yönlendirdi ve o doktor bize bi alet yazdı medicalden onu aldık bide ultrasonda dereceleri yazıyor altta onlar kaç çıkmış sende... erken teşhis edilince iyileşme oranı çok yüksekmiş inşallah düzelecek kuzularımız ben de ilk duyunca çok kötü oldum ama burda arkadaşlar yazınca int okuyunca biraz rahatladım sende üzülme rabbim şifa versin

Ins. Canım iyilescekler ilk Dr bekleyelim kiz cocuklarinda yayginmis falan filan dei bende bi Dr bağlı kalmak istemedim ikinci gittiğim Dr orta pediye yönlendir di ordada çift bez tak dedi canım değerlerini bilmiyorum öğrenince yazarım

Dün direndim, yatağında pışpışlayarak uyuttum. Çok uzun sürdü ama sabırla oğlumun inadını kırdım. Ama gece yine gaz sancısı oldu ve annem ayağında salladı:KK43:
Haha aynen öyle yaparlar bilirim :KK48: Bende emziğe alıştırmak istedim ben ağzına verdim geldim baktım yok bir babannesi çıkardı bi dedesi derken artık almıyor :KK43:

Kızlar gece uykusunu bebeklerinize nasıl öğrettiniz benim oğlan sabah 7 ye kadar uyumadı resmen ki bu genelde böyle en iyi ihtimal 4 te falan uyuyor :KK43:

Kızlar gece uykusunu bebeklerinize nasıl öğrettiniz benim oğlan sabah 7 ye kadar uyumadı resmen ki bu genelde böyle en iyi ihtimal 4 te falan uyuyor :KK43:
Canim gece lambasi filan acma bide sessiz bi ortam saglayarak dene.öğlen sadece 1 gun sabret ve uyutma.o gun aksam karanligi ve sessizligi saglayarak uyut.sonra duzene giriyo zaten.

Valla canım benim oğlum da canı ne zaman isterse o zaman uyuyor. Genelde gece uyuyor ama bir rutin yok :(

Ben akşam 10dan sabah 6ya 7ye kadar altını açmıyorum, ışık yakmıyorum, hiç konuşmuyorum, sevmiyorum şişt pişt filan yapmıyorum:) loş ışık veren bi gece lambasıyla emziriyorum, zaten emzirirken ya uyuyor ya da mayışıyor, sonra hiç sarsmadan omzuma yaslayıp 5-10 dk gazını çıkarıyorum. Eğer hala uyumamışsa kucağımda emzikle pışpışlayarak uyutuyorum. Ama hiç konuşmada gülmeden ve ışık yakmadan. Gece gündüz ayrımını şimdiden öğretmek lazım:)

Ben akşam 10dan sabah 6ya 7ye kadar altını açmıyorum, ışık yakmıyorum, hiç konuşmuyorum, sevmiyorum şişt pişt filan yapmıyorum:) loş ışık veren bi gece lambasıyla emziriyorum, zaten emzirirken ya uyuyor ya da mayışıyor, sonra hiç sarsmadan omzuma yaslayıp 5-10 dk gazını çıkarıyorum. Eğer hala uyumamışsa kucağımda emzikle pışpışlayarak uyutuyorum. Ama hiç konuşmada gülmeden ve ışık yakmadan. Gece gündüz ayrımını şimdiden öğretmek lazım:)
Ben de loş ışık, alt açmama konuşmama kurallarını uyguluyorum ama bazen deliriyor resmen :)

Haha aynen öyle yaparlar bilirim :KK48: Bende emziğe alıştırmak istedim ben ağzına verdim geldim baktım yok bir babannesi çıkardı bi dedesi derken artık almıyor :KK43:
Benim oğlum da emzik almıyor. Artık uğraşmıyorum ya almasın vaZgeçtim :( beni kullanıyor emZik olarak :)

Benim bağlamadi. Bağlaması mı lazım acep ;)
Koldan yapilan kabuklasacak canim iz kalacak yara olmazsa asi tutmamis demekmis tekrar yapiliyormus... Bende hemen kabuklasacak saniyordum nette arastirdim 4,5. ayda sivilce gibi ici iltihaplanip akip yara olacakmis

Koldan yapilan kabuklasacak canim iz kalacak yara olmazsa asi tutmamis demekmis tekrar yapiliyormus... Bende hemen kabuklasacak saniyordum nette arastirdim 4,5. ayda sivilce gibi ici iltihaplanip akip yara olacakmis
Himm demek ki daha erken :) kabuk bağlama olayını sonra konuşcaz. Ayy canım hemen geçsin bu zaman da bebişlerimiz büyüsun ;)

Benim bağlamadi. Bağlaması mı lazım acep ;)
Himm demek ki daha erken :) kabuk bağlama olayını sonra konuşcaz. Ayy canım hemen geçsin bu zaman da bebişlerimiz büyüsun ;)
Buyuyorlar canim gun geçtikçe daha bu sevimli oluyorlar bu gulusleri dunyalara bedel

Kızlat bizimde daha kabuk bağlamadı,birde ben yanlışlıkla emolium isilik kremi sürdüm.ardındanda nemli pamujku bezle sildim.inş tutmuştur.:(.benim bebeğimin karnı gurul gurul,sizdedr oluyor mu.

Pişik olmaz mı altı açılmayınca?

Canim gece lambasi filan acma bide sessiz bi ortam saglayarak dene.öğlen sadece 1 gun sabret ve uyutma.o gun aksam karanligi ve sessizligi saglayarak uyut.sonra duzene giriyo zaten.
Uyuyacağı zaman iğne batmış gibi ağlıyor en sevdiği şey emmek onu bile reddediyor yatır diye resmen , nasıl uyutmayacağım ? Birde öğlen uyutma derken akşama kadar mı ?

Back