• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Moleküler biyoloji ve genetik mezunu olman bir ortopedistin tedavi şekline "paragöz", "yazıklar olsun" diye yorum yapma hakkı vermez sana. Üniversite mezunu olmak mı özgüven veriyor? Çok ilginç. Infantil kolik ya da yenidoğanda kalça çıkığı dersiniz mi vardı genetik eğitimi sırasında? Bir de en çirkini ne biliyor musun? Karşımda ilkokul mezunu mu varmışmış! Bu konuda söyleyecek çok sözüm var ama tartışmaya değer görmüyor, artık cevap vermek istemiyorum çünkü tahsil sadece cehaleti alır bazı şeylerse baki kalır
:KK20::KK70::KK70::KK70:

Bizimkide hep arkaya bakmaya çalışıyor kafasi hep geride bende sasiyorum kendine nere bakiyon diye gülüyorum artik benide takip eder oldu kalktigim zaman yönünü bana ceviriyor...

Benimki bugün tam 2 aylık ve 6100 gr :P 5-6 aydan sonra diş çıkarmaya başlayınca zaten iştahları azalıcak o yüzden dert etmiyorum kilosunu.
Bir de diş derdi var di mi :( gaz bitecek diş başlayacak biz ne zaman rahata kavusacaz yaa ;) dertleri bitmeyecek gibi bu miniklerin ;) amaan şaka bi yana sağlıklı olsunlar da gaz diş ateş hastalık uğraşcaz artık. annelik güzel de işe gitmek olmasa daha da güzel olurdu sanırım ;)

Selam kizlar nasisiniz bizde iki aylik asimizi olduk dun atesi cikti oğlumun gece korktum basinda nobet bekledim artik sesler cikarmaya basladik bayadir birde gulmesi yokmu cok tatli oluyorlar ya.sizlerde ne var ne yok
Biz de 2 aylık asimizda hafif ateşlendik. Dr. 38 olursa şurup ver demişti o kadar yükselmedi ben de vermedim. Evet ya gülüyorlar ya çok tatlılar. Bi de anneee diyerek sarılacaklar onu düşünmek bile çok güzel..

Atesini ne siklikla olctun canim bizimde pazartesi asimiz ates en korktugum sey
Biz de 2 aylık asimizda hafif ateşlendik. Dr. 38 olursa şurup ver demişti o kadar yükselmedi ben de vermedim. Evet ya gülüyorlar ya çok tatlılar. Bi de anneee diyerek sarılacaklar onu düşünmek bile çok güzel..

Aşıdan bi saat kadar sonra ölçtüm, sonra sıcak geldikçe ölçtüm bana ateşi var gibi geliyordu ölçüyordum 37.2 37.3 çıkıyordu o sıcaklığı geçtiğini düşündüğümde ölçtüm allaha şükür çıkmadı. 2 3 saattebir ölçtüm gece. Gündüz yalnızdim evde daha seyrek ölçtüm. Inşallah sizin de çok çıkmaz ateşiniz canım ;)

Aşıdan bi saat kadar sonra ölçtüm, sonra sıcak geldikçe ölçtüm bana ateşi var gibi geliyordu ölçüyordum 37.2 37.3 çıkıyordu o sıcaklığı geçtiğini düşündüğümde ölçtüm allaha şükür çıkmadı. 2 3 saattebir ölçtüm gece. Gündüz yalnızdim evde daha seyrek ölçtüm. Inşallah sizin de çok çıkmaz ateşiniz canım ;)

Cvp için coook teşekkürler canım ins en hafif şekilde atlatiriz bizde

Bende sık sık olctum bizim 38 dereceyi bulmustu gece oturdum basinda cok korktum gunduzde 37.7 felandi sukur atlattik ateş düşürücü verdim mecbur ben.

Benim kizimda da kalca cikigi olabilir denildi ben yine emin olmak için başka hastaneye götürdüm oda ortopedige yönlendir di pazartesi gitcez bakalım ne dicekler ne yapmam gerektigini gerçekten bilmiyorum sadece kızım çok küçük canı acisin istemiyorum kafam çok karışık​

iyi geceler
memleketten dönüş yaptık sudan çıkmış balığa döndüm bir ay orda nasılda rahattım. bide annem, babam bir güzel kucağa alıştırdı.bizimkinin istediği olmayınca başlıyor ağlamaya ilk defa böyle ağladığını gördüm.bugun birtürlü sabah uyutamadım bende akşama kadar aç kaldım.
gelince aşısı kalça çıkıklığı idrar tahlili koşturup durduk. çok şükür aşıdan sonra ateşi çıkmadı ilaç vermeden atlattık. ama maalesef idrar yollarıda enfeksiyon varmış şuruba başladık.
bizinkide tavana bakıp duruyor gülüyor .bide başını sürekli sağa,sola dönderip duruyor. hiç şapka takmadığımızdan şimdi gıcık oluyor şapkaya takamıyorum.

Back