• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Uyuyacağı zaman iğne batmış gibi ağlıyor en sevdiği şey emmek onu bile reddediyor yatır diye resmen , nasıl uyutmayacağım ? Birde öğlen uyutma derken akşama kadar mı ?
Aksam 5 yada 6 dan sonra uyutma.oglen uyusun tabii.bnmde oyleydi.sadece bi gun omzumda gezdirdim agladi mizildandi uyumaya calisti elledim seslendim uyutmadim.saat 8 bucuk gibi yatirdim.agzina emzigi verdim kndi kndine uyumayada alisti.gece lambasi yakmiyorum odada sadece sokagin lambasinun isigi var oyle karanlik hep.emzirirkende.altinida kaka yapmadigi surece acmiyorum.acarsam onuda telefon isiginda filan hallediyorum.ve olabildigince hizli yapipv hemen emziriyorum memede geri daliyo.yatagina koydugumda uyumaya devAm.sonra zaten aksam 8 gibi hep uyumak istedigini gorceksin.

Kizlar kizim 2 gun sonra 3.ayini dolduruyo cok acayip hareketlendi kucagimda gezdirirken artik kendini arkaya attiriyor ayagimda sallarken 2 dk salliyom artik oda kesmiyo emzikle bi nebze dururdu emzige falan da kanmiyor sizlerde durumlar nasil resmen artik beni parmaginda oynatiyor ya

Kızlat bizimde daha kabuk bağlamadı,birde ben yanlışlıkla emolium isilik kremi sürdüm.ardındanda nemli pamujku bezle sildim.inş tutmuştur.:(.benim bebeğimin karnı gurul gurul,sizdedr oluyor mu.
Ins tutmustur canim su vs. Bisey degmemesi lazimmis... Benim oglusunda karni gurulduyor zaten huysuz oluyor o ara gaz galiba..

Herkes bana bu iyi hallerin dio canim... böyle olmaları çok normal galiba... Dis emekleme yurume derjwn arkalarinda ellwrinde kukla olcaZ:27:
Kizlar kizim 2 gun sonra 3.ayini dolduruyo cok acayip hareketlendi kucagimda gezdirirken artik kendini arkaya attiriyor ayagimda sallarken 2 dk salliyom artik oda kesmiyo emzikle bi nebze dururdu emzige falan da kanmiyor sizlerde durumlar nasil resmen artik beni parmaginda oynatiyor ya

Pişik olmaz mı altı açılmayınca?
Şimdiye kadar olmadı. Hatta bir kere kakası taşmıştı uyanmasın diye altına alt açma muşambasını serdim yatağa geçmesini önlemek için, uykusunu bölmedim, sabah da yıkadım. Gece uykusu pişikten daha önemli. Bi de mustela pişik önleyici krem sürüyorum bazen de zeytinyağı:)

Kizlar karma asiniz kabuk bagladi mi ne zaman kabuklasmaya basladi

Kızlat bizimde daha kabuk bağlamadı,birde ben yanlışlıkla emolium isilik kremi sürdüm.ardındanda nemli pamujku bezle sildim.inş tutmuştur.:KK43:.benim bebeğimin karnı gurul gurul,sizdedr oluyor mu.
Kizlar bizim asi yapilali 1ayi gecti dha yeni yeni sinek isirigi gibi kabarmaya basladi.5-6ya kadar yolu varmis;)

Kizlar biz 2. Ay asisini dun olduk.dun hic kucagimdan inmedi kipirdasam agladi.kolum koptu aksama kadar.atesi yoktu.bi yeri agriyo diye calpol verdim.rahatca uyudu.gece atesi hep 37.2 filandi.simdide kafasi sicak.ateside ayni.normal mi?atesi ne zamn duscek?

erik86 biz de aynı şeyleri yaşadık canım, için rahat olsun, bizim ertesi gün başındaki sıcaklık geçmişti, ateşi de yükselmedi, rahat atlattık çok şükür

Bana gece uykusu için tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim , tavsiyelerinizden faydalanarak bir şeyler denemeye başladım bugün ayrıca tracy hogg'un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler adlı kitabından da bir kaç öneri çalarak kendime göre bir yöntem geliştirmeye çalışacağım . Bu kitabı okuyup faydalananınız var mı aranızda ?

Ben de altını açmıyorum genelde ama kaka yaparsa açıyorum :( iki gündür de yapıyor. Tabi sonra emzir uyut falan biraz zaman alıyor.

Bana gece uykusu için tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim , tavsiyelerinizden faydalanarak bir şeyler denemeye başladım bugün ayrıca tracy hogg'un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler adlı kitabından da bir kaç öneri çalarak kendime göre bir yöntem geliştirmeye çalışacağım . Bu kitabı okuyup faydalananınız var mı aranızda ?
Bu kitabı ben de aldım ama ilk birkaç sayfasını okuyabildim ancak. Sonra da evde unutup annemlere geldim:P

Bu kitabı ben de aldım ama ilk birkaç sayfasını okuyabildim ancak. Sonra da evde unutup annemlere geldim:p
Bende hamileyken okudum ama çok incelemedim şimdi biraz uyku sorunu için baktım biraz fazla sistemli geldi yani sanki çocuğu robotlaştırmak gibi geldi . Birde her gün aynı şeyler güzel ama zor hem de iki ailede yakın bize çok çok zor benin için bende beğendiğim şeyleri uygulaybildiğim kadar uygulayacağım .

http://hassasanne.com/wp/category/0-1-yas/uyku-egitimi/
Bir de bu blogu okumanı tavsiye ediyorum. Özellikle ağlamadan uyku eğitimi başlığını;)

Temmuz anneleri hayirdir hicbiriniz eskisi kadar faal degilsiniz artik bebekler mi izin vermiyor yoksa siteden dolayi mi girmiyorynuz ayrica bebisler ne alemdeler bayagi yaramazliklari basladi mi kizim beni iyice yormaya basladi emerkende artik mizmizlaniyo emzirirken bayagi bi savas veriyorum s

Temmuzbi,nneleri hayirdir hicbiriniz eskisi kadar faal degilsiniz artik bebekler mi izin vermiyor yoksa siteden dolayi mi girmiyorynuz ayrica bebisler ne alemdeler bayagi yaramazliklari basladi mi kizim beni iyice yormaya basladi emerkende artik mizmizlaniyo emzirirken bayagi bi savas veriyorum s
Benimki de oyle oldu yaa iki emiyo sonra
etrafa bakiyo bi, devam ediyo, sonra yine bakiniyo;) boylee uzuuun uzuuuun oturuyorum ayni pozisyonda mecburen, kucagima alinca kendini geriye atmalar basladi artik. ama tabiiii sohbet muhabbet gulucukler de artti :))

Galiba siz 3 aylık oldunuz biz 2aybir haftaligiz tepismeler yeni basliyor surekli kinusulmasini ilgi istiyor oglusumm.. Tum gun gozumun önünde is falan yapamiyorum iki lokma yiyip karnımı doğurduğuma şükür:27: ama hiç şikayetçi değilim tek bir gulusunu kaçırmak istemiyorum
Temmuz anneleri hayirdir hicbiriniz eskisi kadar faal degilsiniz artik bebekler mi izin vermiyor yoksa siteden dolayi mi girmiyorynuz ayrica bebisler ne alemdeler bayagi yaramazliklari basladi mi kizim beni iyice yormaya basladi emerkende artik mizmizlaniyo emzirirken bayagi bi savas veriyorum s

Kimseler yok hakikaten. Ben hamilelik döneminde iş yerim .nedeniyle giremiyordün sonra bebek vs.. Şimdi ara ara bakmaya çalışıyorm kimseler yok :) benim oğlum da sürekli memede kucakta durmak istiyor ama çok tatlı bunlar yaa ;) yorgunluğa değiyor..

Back