2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Doktorum o kadar umutsuz konuştu ki Pazartesi gel tahlili de değerlendirelim dedi, kaç olmalı bilmiyorum ama inşaallah iyi bi sonuçtur :KK31:

Yaa dr un tavri da cok onemli. Bn burda bes aydr yasiyorum ve dr bilmiyorum hic. İlk gittgm dra kalsa hamile degilmisim ben :KK66:) kadin dorduncu haftada kese gorunmdi karindan die hamilelik goremiyorm bn demisti.

Dua et canim insallah melegini sana bagislasin Allah. Herseyin en iyisini O bilir..

Yaa dr un tavri da cok onemli. Bn burda bes aydr yasiyorum ve dr bilmiyorum hic. İlk gittgm dra kalsa hamile degilmisim ben :KK66:) kadin dorduncu haftada kese gorunmdi karindan die hamilelik goremiyorm bn demisti.

Dua et canim insallah melegini sana bagislasin Allah. Herseyin en iyisini O bilir..

Sağol canım Allah razı olsun

Aranizda kan hapi kullanan warmi bende kansizlik ciktida oroferon werdi doktorum sabah
aksam icicem bir ay sonra tekrar bakcak

Nerdesin cnm bursada?

Yaa sende zorlandin mi bnm gibi. Burda tekirdagin ilcesndeyim ben cok kucuk geliyo yapcak hic bsey yok gibii:KK50:

İllaki zorlaniyosun tokat merkezdeym ama kucuk biyer burasi aileden ayrilysun bide o daha zor tabi
zamanla mecbur alisyo insan esimi cok seviyorum ne kadar zorlansamda iyki war bebis dahada cok alistirir bizi
suanki sorunum burda hc doktor bilmyrm

İllaki zorlaniyosun tokat merkezdeym ama kucuk biyer burasi aileden ayrilysun bide o daha zor tabi
zamanla mecbur alisyo insan esimi cok seviyorum ne kadar zorlansamda iyki war bebis dahada cok alistirir bizi
suanki sorunum burda hc doktor bilmyrm

Aynen canim.mecbur alisiyo insan. Bnm esimin ailesi de bursada. Kmse yok burda yanii.

Dr konusu bnde de ayni. Deneme yanilmayla bulcaz artik :) bn smdikinden memnunum bakalimm

Kızlar suda dogumu dusunen var mı? Az once arastırdım bıraz aklıma yattı sankı cunku epıduralden cok korkuyorum.

Aynen canim.mecbur alisiyo insan. Bnm esimin ailesi de bursada. Kmse yok burda yanii.

Dr konusu bnde de ayni. Deneme yanilmayla bulcaz artik :) bn smdikinden memnunum bakalimm

Ben gecen hafta gttim doktora pek memnun kalmadim pazartsi gdicem tekrar baska doktora randwu aldim bkalm bu nasil

X