2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
slm kızlar benim sat 7 ekim inşallah temmuz annesi olucam ilk bende hiç belirti yok ondanmı bilmem inanamıyorum kan testide yapmadı doktor kese var 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi bu hafta gidicem inşallah her şey yolundadır Rabbim herkese sağlıklı bir gebelik geçirtsin :) :nazar:

keşke erkek olan taraf ben olaydım yahu :KK70:

her akıntıda kaça kaça gidip külot kontrolü yapmak bile zor valla ben kalp atışını duyunca rahat ederim diye düşünüyorum inşallah.

slm kızlar 2. bebeğime hamileyim. akıntım var ve kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı...üşümüşsün diyo herkes sizce neden? böle sıkıntısı olan arkadaşlar varsa yardım lütfen... iyi akşamlar

merhaba annişler ;

bugün itibariyle ikinci kez hamile olduğumu öğrendim:KK3: üstelik kızım daha 14 aylık;2012 eylül annesiyim yani:KK17: beta hcg sonucum 212 çıktı ama dr a henüz gitmedim erken diye..sizce değerim çok mu düşük?? sat:21 ekim:KK9:

merhaba annişler ;

bugün itibariyle ikinci kez hamile olduğumu öğrendim:KK3: üstelik kızım daha 14 aylık;2012 eylül annesiyim yani:KK17: beta hcg sonucum 212 çıktı ama dr a henüz gitmedim erken diye..sizce değerim çok mu düşük?? sat:21 ekim:KK9:

idölümsün ne diim :KK70:

hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim doğmasını nasip etsin...

idölümsün ne diim :KK70:

hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim doğmasını nasip etsin...

amin canım çok sağol ilk randevu için acele etmicem bi 15 gün sonra anca anlaşılır kalp atışları e ne de olsa tecrübeliyiz artık..bu arada ben topiki yeni başladım okumaya kaçıncı hafta duymaya başladılar kalp atışlarını:26:

kızlar sayfaları mümkün olduğunca atlamadan takip etmeye çalışıyorum,
ya gözden kaçmış yada bir-kaç taneden fazla eksik bilgi yazdıysanız eklememişimdir..
Tekrar yazar mısınız? :))))))))

yaş 27
ikinci gebelik :KK49:
sat 18 ekim
btd 25.11.2014
fethiye

amin canım çok sağol ilk randevu için acele etmicem bi 15 gün sonra anca anlaşılır kalp atışları e ne de olsa tecrübeliyiz artık..bu arada ben topiki yeni başladım okumaya kaçıncı hafta duymaya başladılar kalp atışlarını:26:

valla ben erken altıncı hafta gördüm burada ama benim haftaya gel dedi 8. hafta olacak haftaya bende merakla bekliyorum sanırım herkesin bebeğinin büyümesi farklı.

merhaba annişler ;

canım ne güzel sende bendensin:)) tüp bebekle dünyaya gelen oğluşum 2012 kasım doğumlu. bende geçen hafta öğrendim ki hamileyim ve şok olduk. amaaaa çokkk mutlu olduk:)) kolay gelsin işimiz zor:KK70:

merhaba annişler ;

bugün itibariyle ikinci kez hamile olduğumu öğrendim:KK3: üstelik kızım daha 14 aylık;2012 eylül annesiyim yani:KK17: beta hcg sonucum 212 çıktı ama dr a henüz gitmedim erken diye..sizce değerim çok mu düşük?? sat:21 ekim:KK9:[/QUO

msjı 2 kez yazmışım yahu

Son düzenleme:
Kızlar progesteronum >60 çıkmış sizce nasıl 6. Hafta için düşük bi değer mi, doktorum Pazartesi gel dedi

slm cnm bana yardımcı olursan cok sevinirim bende ankara dayım ve dr konusunda cok karasızım senin dr belli mi önerebilirmisin ?

bende ankaradayım balgat akrapol e gıdıyordum hamılelık oncesı basladım sımdı daha gıtmedım erken dıye beklıyorum ama ebru hanıma gıdıyorum cokta ılgılı. muayene 50 lıra tahlıllerı baska yerde yaptırabılıyorsunuz.

bende ankaradayım balgat akrapol e gıdıyordum hamılelık oncesı basladım sımdı daha gıtmedım erken dıye beklıyorum ama ebru hanıma gıdıyorum cokta ılgılı. muayene 50 lıra tahlıllerı baska yerde yaptırabılıyorsunuz.

sağol az önce oraya bakıyordum biraz uzak :44: uzaklık önemlimi bilmiyorum ama yakın olmasını istiyorum inşallah bulurum

X