Bebisin için canım allahtan esin izne gelecekmiş...senin yanına sana bakmak için mi geldi esin askerde diye mı
Güzel anniş adayları,
Ben bir karar verdim zira beni çok üzüyor artık.... Bu kese boyutuydu, kalp atışıydı, hafta hesaplamasıydı falan kafam çok allak bullak oldu, sürekli internetten bir şeyler okumak insanı ancak tedirgin ediyor, o yüzden bir daha bu konuyla ilgili araştırma yapmamaya karar verdim. Sonuçta doktor keseyi gördü, tahlil sonuçları da iyi daha neyi kafaya takıyorsam
Yarın doktora gidecektim tam haftasını öğrenmek için ama vazgeçtim, 6-7 aralık gibi randevu alıp başka bir doktora gideceğim özelde yine umarım o zaman kalp atışlarını duyabilirim bebeğimin.... O zamana kadar da sakin bir dönem geçirmek istiyorum, bence çok araştırmak çok okumak tedirgin ediyor internette birçok yanlış bilgi de var... Allaha tevekkül edelim Allaha sığınalım inşallah bebişlerimiz bize tutunup geleceklerdir sağlıcakla... Onca köyde ücra yerlerde doktora gidemeyen kadınlar nice sağlıklı bebekler doğuruyor, sanırım biraz kendimizi rahat bırakmak gerekiyor...
güya beni beklemeye geldi de ne iş yapar ne başka bşey hamileyim ve bende iş bekler aman yaptırmamda ona zaten ama bana saygısı yok ve bende cok saygı bekliyor.haftaya göndericek eşim.bana faydasından cok zararı var nede olsa en azından gitsinde oda bende rahat olalım
İyi aksamlar canım iyiyiz şükür sen nasılsınIyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakem....
Bu kv ler hep ayni canim ya hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi arada iyisi çıkıyor oda üretim hatasi
güya beni beklemeye geldi de ne iş yapar ne başka bşey hamileyim ve bende iş bekler aman yaptırmamda ona zaten ama bana saygısı yok ve bende cok saygı bekliyor.haftaya göndericek eşim.bana faydasından cok zararı var nede olsa en azından gitsinde oda bende rahat olalım
Canim çok doğru yazmışsın....nette çok fazla bilgi kirliliği var insan ister istemez kafaya takıyor okudukça
kızlar ya müthiş iştahım açık 2 kilo aldım şimdiden kızımda da böyle olmuştu ve 22 kilo aldım şükür fazlasıyla verdim ama verene kadar stres oluyor insan midem kazınıyor sanki ooofff milletin midesi bulanır kilo verir ben daha ilk haftadan iştahla başladım
bende böyle bir karar aldım zaten doğacak bebeğin önüne hiçbir şey geçemez yada öleceğin en iyisi sabırla beklemek. Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı bebekle doldursun başka ne isterim.
Bende iyiyim sukur....İyi aksamlar canım iyiyiz şükür sen nasılsın
dur bakalım bizlerin daha erkek evlat sahibi olacağımız konusu belli değilken atıp tutmayalım hahahaha
ama yani zor bir durum sen yetiştir büyük hayatındaki en önemli kadın ol başkası gelsin senin pabucu dama atsın :)
ayrı evlerde sağlıklı olsunlar bize pek bulaşmasınlar biz de saygıda kusur etmeyelim ne şiş yansın ne kebap
Canim benim gelinim olsa herşeyine karismam az çenemi tutarım oğlumla mutluysa başımın taci edrim benim gelinim çok şanslı olacak
Yiyecek ekmekleri varsa her türlü gelirler dünyaya canım biraz tevekkül etmek gerek sanırımEvet çok taktım, dün gece rüyalarıma bile girdi, iki de bir uyandım çok huzursuz bir geceydi benim için... Bir de bugün 3 çocuk annesi yakın bbir arkadaşımla konuştum sağolsun o rahatlattı beni, biraz akışına bırakmak lazım, olacakla öleceğe çare yok, bari şu günlerimizi rahat geçirelim, yoksa bebek de etkilenir değil mi?
Canım eşin askerde sanırım öyle okudum sanki, Allah sabırlar versin benim eşim uzun dönem askerlik yaptı geleli 4 ay oluyor, neler yaşadım bir ben bir Allah bilir, kolay değil... Umarım Allahım tez zamanda kavuşturur sizi, bebiş de geliyor umarım her şey gönlünce olur
Benim de mide bulantım olmayınca iştahım açıldı ama kilom aynı gibi zaten başlarda vermişim hamile olduğumu öğrenmeden önce, eski kiloma döndüm şimdi, hatta şu an bile bunları yazarken bir şeyler yiyorum yani o kadar
Amin canım inşallah sağlıklı bebişler doğurur, rahat bir hamilelik geçiririzÇok kafaya takmayacağım yoksa gece uykularım kaçıyor
Ahhh bu bebisler alt üst etti bizi:111::89:Bende iyiyim sukur....
su yorgunlukta olmasa 2 gundur olu gibiyim resmen....
O zaman inşallah oğlun olur canım
Yiyecek ekmekleri varsa her türlü gelirler dünyaya canım biraz tevekkül etmek gerek sanırım
Ahhh bu bebisler alt üst etti bizi:111::89:
Ayy ins
Sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil
İyi geceler hanımlar bizim uykumuz geldi ins bu gece güzel bu uyku çekeriz
Iyi geceler tatli uykular......İyi geceler hanımlar bizim uykumuz geldi ins bu gece güzel bu uyku çekeriz
Bakalim ben nasil kaynana olacam.... 2 oglum var....
once cazgir bir es sonrada cadi kaynana....
evlatlarimiz mutlu olsunlarda......