- 9 Şubat 2013
- 1.288
- 157
Amin canim cumlemizinkini.....evet ucuncu numara Allah nasip ederse son gulumuz olacak.....Heheh Üçüncü mü olacak bu canım, maşallah Allah sağlık sıhhat versin evlatlarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim cumlemizinkini.....evet ucuncu numara Allah nasip ederse son gulumuz olacak.....Heheh Üçüncü mü olacak bu canım, maşallah Allah sağlık sıhhat versin evlatlarına
Amin canim cumlemizinkini.....evet ucuncu numara Allah nasip ederse son gulumuz olacak.....
Herseyin hayirlisi canim sagsalim kucagimiza alalimda.....Oh ne güzel, benim daha ilk gebelik canım, tecrübesizlik, merak, heyecan, korku, mutluluk hepsini yaşıyorum işte, karışık duygular içindeyim, umarım her şey güzel olur hepimiz için....
Gecmis olsun canim senin kanamanmi oldu....Selam canlar bugn kanamam azaldi sadece wc de bulasıyo iyi olcak gibi hissediyorum dr cok uzdu dün beni cok umut süz konustu acaba kan gibi aktimi diyorum ama yogun bi kanamam olmadi bilmiyorm artik rabbimin takdiri bir hafta dikkat edicem allaha emanet olun
Cnm bende de oldu dün bugün azaldi ama dr hic bisey yapmadi ok umutszdu kendim gibi birini arıydum ne yapcami şaşırdım2 gündür kanamam var Hele dün gece kesin bebeğimi kaybettim dedim,kan pıhtısı düştü Neyseki çok şükür şimdilik kese duruyor.Kalçamdan iğne oldum,progestan verdi ve bol istirahat.Raporluyum bu hafta.İlk hamileliğimde hiç kanamam olmamıştı,o yüzden endişelendirdi bizi.Ama herşeyin hayırlısı tabi.İnşallah herşey güzel gider.
evet cnmkanamam oldu ama dr hic bisey yapmadi sadece düşmezse bi hafta sonra gel dediGecmis olsun canim senin kanamanmi oldu....
dr ne dedi????
Selamun Aleykum anne adaylari
siteye baktim ama yanlis yerde aramisim 2014 temmuz anneleri burdaymis
InsaAllah 6 temmuz ikinci cocugumuzu kucagimiza alacagiz..
2bucuk yasinda bir oglum var,kardes sart dedik sükür 6ay cabanin ardindan Rabbim cok bekletmedi..
bu gün dr daydik,kalp atislarini gördük MasaAllah
bu arada 7+4 olduk
Cok gecmis olsun inss birsey olmaz....Cnm bende de oldu dün bugün azaldi ama dr hic bisey yapmadi ok umutszdu kendim gibi birini arıydum ne yapcami şaşırdım
evet cnmkanamam oldu ama dr hic bisey yapmadi sadece düşmezse bi hafta sonra gel dedi
hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini....
Hayirli olsun canim....Selamun Aleykum anne adaylari
2bucuk yasinda bir oglum var,kardes sart dedik sükür 6ay cabanin ardindan Rabbim cok bekletmedi..
bu arada 7+4 olduk
Hayirli olsun canim....
kalp atislarini sirada bekleyenlerin basina....
sag salim kucagimizada alalimda..
canım ne olur üzme kendini bence geç döllenme sonuçta kese var bebekte var gelişimi iyi kalp atışını illaki 6.haftada duyulcak diye bi şart yok sonuçta.. 15gün daha bekle tabi bu arada doktor kontrollerine git..15günden fazla da eğer gerçekten kalp atışı olmazsa mecburen canım yoksa seni zehirler..kuzenimden biliyorum kalp atışlını beklicez derken bebek anneyi zehırlemıs ve 3gün yogunbakınmda yattı kuzenim..öncelik senın sağlısğın sonra bebegin sağlıı bu dediğimi unutma lütfen..Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm ((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
kızlar muayenenize eşiniz girebiliyor mu ?
beeen varııımm 76 kgyumhayırlısı ile kucağımıza alırız inş
kızlar bu arada benim gibi kilolu hamile kalan var mı
oyy masallah..5.5kgaynen ki iştahıma düşkünümdür ama allahın hikmeti acıkmıyorum sadece öğün vakti gelınce yiyorum ekmek 2 dılım gunde oda tos seklınde ,pilav yok makarna yok ne yarıyosa onlardan yiyorum ve allahın izniyle fazla kılo almadan gebelıgı tamamlayıp yavruyu kucagıma alacam :) bu arada ben 5.5 kg dogmusum nasıl zayıf kalayım :):)
geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebişine ve sana2 gündür kanamam var Hele dün gece kesin bebeğimi kaybettim dedim,kan pıhtısı düştü Neyseki çok şükür şimdilik kese duruyor.Kalçamdan iğne oldum,progestan verdi ve bol istirahat.Raporluyum bu hafta.İlk hamileliğimde hiç kanamam olmamıştı,o yüzden endişelendirdi bizi.Ama herşeyin hayırlısı tabi.İnşallah herşey güzel gider.
aşırı derecede sancın olursa mutlaka doktorunu aramalısın..değerin yükselmesi gerekirken düşmüş insallah herşey yolundadırkızlar morale ihtiyacım var daha önce de yazmıştım dün dra gittim 0.9 cm olmuş kese çok az gelişmiş dedi öncekinde 0.8 cmdi.Bhcg istedi perşembe 2700dü dün 7300 çıktı.İyi gibi ama kese boyu beni korkuttu acaba gelişmiyor mu? bugün de biraz sancım var yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
aynen canım..koyvermek en iyisi bazenGüzel anniş adayları,
Ben bir karar verdim zira beni çok üzüyor artık.... Bu kese boyutuydu, kalp atışıydı, hafta hesaplamasıydı falan kafam çok allak bullak oldu, sürekli internetten bir şeyler okumak insanı ancak tedirgin ediyor, o yüzden bir daha bu konuyla ilgili araştırma yapmamaya karar verdim. Sonuçta doktor keseyi gördü, tahlil sonuçları da iyi daha neyi kafaya takıyorsam
Yarın doktora gidecektim tam haftasını öğrenmek için ama vazgeçtim, 6-7 aralık gibi randevu alıp başka bir doktora gideceğim özelde yine umarım o zaman kalp atışlarını duyabilirim bebeğimin.... O zamana kadar da sakin bir dönem geçirmek istiyorum, bence çok araştırmak çok okumak tedirgin ediyor internette birçok yanlış bilgi de var... Allaha tevekkül edelim Allaha sığınalım inşallah bebişlerimiz bize tutunup geleceklerdir sağlıcakla... Onca köyde ücra yerlerde doktora gidemeyen kadınlar nice sağlıklı bebekler doğuruyor, sanırım biraz kendimizi rahat bırakmak gerekiyor...
canım sen ve bütün yeni geneln arkadaşlarım hoşgeldiniz,bebişlerinizi Rabbim tamamına erdirsin insallahSelamun Aleykum anne adaylari
bu arada 7+4 olduk
Aynen hala var ve feci...Kızlar bende temmuz annesi olacağım insallah ama benim karnimda agrilar oluyor böyle adet sancisi gibi benim gibi olan var mi hiç
bu arada çoğumuzun çocuğunun burcu yengeç olacak
benim eşim 10 temmuz doğumlu ve yengeç erkeği ben çok memnunum erkek olursa mutlaka yengeç olsun ama yengeç kadınını bilmiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :)
1500 olunca alttan gorunuyor...sata gore 4+5 ve bugun gordum 1888 deger ile..hyrli olsunKanama yok da korkuyorum bebege bişey olur diye birde benim 1048 hcg çıktı acaba keseyi ne zaman görürüm? ilk gebeligim cok heyecanlıyım cok tşkler cvabin icin
4+5 im gorundu bnm...canım kese 6 haftalıkken görünüyor sen haftaya git kalp atışlarını da duy
Hyr tabii ki...tum dr lar ilk aylar alttan muayenin daha dogru ve onemli oldugunu soyluyorlar...sadece bebek degil genel bir muayene oluyor...olasi bir risk varsa ancak bu yolla anlasilabilir...korkucak bisi yok..:))Doktor simdi gorunmez alttan ultrasonla bakalım dedi perşembe günü ama alttan istemedim bir sakincasi olur diye olur mu acaba
Cuma günü gidicem keseyi görmeye canım...