2014 Temmuz Anneleri Kilo Takibi..

Nektarcım sayfayı güncellersen 16. haftadaki kilomu ekleyebilirmisin rica etsem?

16. hafta : 65,5

Duygubaby, canım sen hamile kaldın rejim gibi olmuş sana, 84 ile başlayıp 75 e düşmüşsün

Yaşım 30 65.800 ile hamile kaldım yrn 12.haftam doluyor ve bgn tartıldım tam 68 geldim ama şişkinlik te çok var bende. Yani genede ilk üç ay yaklaşık 1.5 kiloyla geçtim çok şükür :)

Ha nektarcım 8.haftaya 66.500 yazabilirsin beni de ekleyiver canım :)

Canım yazmıştım aslında ama bidaha yazayım : yaş 30 66 ile başladım 8. Haftada 67, 5 12.haftada 68 olmuşum canım

Canım beni ekle beni ekle diye kaç kere yazmışım bak ama genede eklemeyi unutmuşsun.son kez şansımı deniyim yazayım :
Yaş 30
66 kg ile hamile kaldım
8 . haftada 66.500 tum
12. Haftada 68 dim
16. Haftada 69 dum
18.hafta 71 kg olmuşum valla

aaa üç defa mı gözümden kaçmış ki :26: hemen ekliyim canım
18. haftada ben de 65.5 olmuşum
20. haftayı yazıcaz artık

Bulantilariniz kacinci haftada gecti? Benim de kilo kaybim 8.5 oldu bulantilardan. Cok sikinti cekiyorum...

Çok şükür cumartesiden beri iyiyim. Ama bulantılarım tam geçti denilemez istifralarım bitti. Ancak 18. haftada bulantım azaldı. Ama çok şiddetli gaz sancılarım var herşey şişiriyor beni

Çok şükür cumartesiden beri iyiyim. Ama bulantılarım tam geçti denilemez istifralarım bitti. Ancak 18. haftada bulantım azaldı. Ama çok şiddetli gaz sancılarım var herşey şişiriyor beni

Benimde öyle davul gibi şişiyor midem cok fenayım

Bulantilariniz kacinci haftada gecti? Benim de kilo kaybim 8.5 oldu bulantilardan. Cok sikinti cekiyorum...

16 dan sonra kusma bitti ama bulantı devam ediyor..

Benimde öyle davul gibi şişiyor midem cok fenayım

Maalesef en kötüsü de internette gaz yapabilecek ne varsa araştırıyorum ve yemiyorum. Buna rağmen bu gaz nasıl oluşuyor anlamıyorum. Ben normalde hiç gazlı bir insan değildim. 9 ay boyunca bu gazı çekecek miyiz acaba?

Kabızlık var bende kaç gündür oda etkiliyormus. Gecmezse cumartesi doktorumda sorucam artık. Kayısı üzerine sıcak su denedim ama hala birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…