2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Maşallah 🧿 grubun ilk doğumu sana çok geçmiş olsun bebişlere sağlıklı mutlu güzel bi ömür diliyorum 🤍 sezaryen normal nasıl oldu doğum nasıl başladı? Sezaryense anestezi şekli ne oldu benim de Çarşambaya kadar anestezi şekline karar vermem lazım da
Merhaba çok teşekkür ederim ☺️ cuma son kontrol günümdü nst de sancım 80 ile 100 arası çıktı geceden ağrım vardı doktorum durmayacaklarını gece geleceklerini söyledi yatışım yapıldı öğlen 1de doğuma alındım spinal anestezi tercih ettim doktorumun önerisi ile herhangi bi sorun yaşamadım çok şükür dün öğlen evimize geldik bugün çok daha iyiyim ağrı konusunda

Merhaba çok teşekkür ederim ☺️ cuma son kontrol günümdü nst de sancım 80 ile 100 arası çıktı geceden ağrım vardı doktorum durmayacaklarını gece geleceklerini söyledi yatışım yapıldı öğlen 1de doğuma alındım spinal anestezi tercih ettim doktorumun önerisi ile herhangi bi sorun yaşamadım çok şükür dün öğlen evimize geldik bugün çok daha iyiyim ağrı konusunda
Ooo maşallah canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim darısı bize olsun inşallah canım senin de ikizmiydi acaba

Kızlarrr ben elendim 😍 benim kızçeler erken gelmeye karar verdi salı günü olan doğum bugün oldu çok şükür sağlıkları iyi 36+0 da doğdular 🥰🥰🧿
Canım yavruların kaç kilo doğdular kuveze girdiler mi bende ikizim merak ettim bende endişeler arttı biraz MAŞALLAH size 🧿🧿

Geçmiş olsun ya çok sevindim bende sayende biraz cesaretlendim 🤍

Grubun 2.ci dogumuda senin olcak ozmn rabbim saglikla kucana almayi nasip etsin cnm 🤲 darisi bizlere bizlerde sag saglim kavusuruz inslh bizleride bilgilendirin sureclerden 😘
Yok canım ikizleri olanlar benden önce gelir gibi bana min 1 hafta var diye düşünüyorum bugün biraz sancılar başladı ama devamı gelmedi bakalım.

SezRyan mi oldunuz

Ayy bugün hareketleri az diye nstye girdim düzenli sancı ve 1 cm açıklık çıktı ama sancı hissetmiyorum 60 70 arası çıktı kızlar tecrübeli olan var mı hemen gelir mi😁
Hadi bakalim saglikla ins. Yavas yavas baslamis, ins guzellikle gelir. Arkadasim 15 gun once dogum yapti, 3 cm aciklikla 10 gunde yavas yavas bekledi, 40+2 de bebis kendisi geldi. Ben de 9 yil once 3 cm aciklik ve az bir sanciyla doktora gitmistim, 39+5 zaten gel dogurtalim seni diyerek suni sanciyla 5 saat sonra oglum kucagima geldi. (; Yani her dogum kendine ozel, seninki de en en guzel sekilde olur insaallah.

Zaten bir anda 10 cm acilma olsa mahvolurduk. :-) Yavas yavas gunler icerisinde acilmanin artmasi sanki iyi birseymis gibi geliyor kulaga. Simdiki doktorum dedi ki, oglunda seni kendi haline biraksalarmis tam 40+0 da kendiliginden dogum yaparmissin, suni sanciya gerek olmaksizin.

Hadi bakalim saglikla ins. Yavas yavas baslamis, ins guzellikle gelir. Arkadasim 15 gun once dogum yapti, 3 cm aciklikla 10 gunde yavas yavas bekledi, 40+2 de bebis kendisi geldi. Ben de 9 yil once 3 cm aciklik ve az bir sanciyla doktora gitmistim, 39+5 zaten gel dogurtalim seni diyerek suni sanciyla 5 saat sonra oglum kucagima geldi. (; Yani her dogum kendine ozel, seninki de en en guzel sekilde olur insaallah.
Çarşamba günü gideceğim ben de ama daha 37deyim doktorum 38de alacak zaten kendimi ona göre şartlamıştım ☺️

X