16. haftayi yariladim, gittikce kotuluyorum. 6.-12. hafatalar arasi sadece bulantiydi, sonra cikarmaya basladim, simdi kusmalarim siklasti. Son uc bucuk kiloyu son iki bucuk haftada verdim.
aaa üç defa mı gözümden kaçmış ki :26: hemen ekliyim canım
18. haftada ben de 65.5 olmuşum
20. haftayı yazıcaz artık
Açıkçası dün ben iyiyim kusmalarım azaldı diyordum ama dün akşamdan beri istifra ve mide bulantısı. Sanırım kan şurubuna başladım o yapıyor. Sen kullanıyor musun kan ilacı?
Ben doktorun verdigi vitamin haplarini kullanamiyordum bulantidan dolayi. Folik asit hapini da kullanamamistim. Vitamin disinda da kan ilaci veya demir ilaci vermedi doktor.
Carsamba gecesi cikarmalarin artinca (bir sey yiyemedigim icin safra kusuyordum zaten) acil servise gittik. Doktor bir bucuk litrelik serum takti, gecenin geri kalamini rahat gecirdim. Dun de rutin uc haftalik kontrole gittigimde doktor kilo vermemi cok endise verici buldu. Karaciger fonksiyonlarini kontrol etti, kan ve idrar tahlili istedi. Bebek iyi durumdaydi, gelisimi haftasiyla uyumluydu. Tahlil sonuclari cikinca saglikli oldugum ortaya cikti ama doktor susuz kalmamam icin bir hafta boyunca her gun uygulanacak sekilde 1.5 litre serum yazdi, Dramamine isimli ilaci verdi.
Mutlulugun formulu serumdaymis. 16 haftadir ilk defa dun hastanede serum takiliyken kendimi huzurlu hissettim.
Bunlari okudukca gercekten cok etkileniyorum.kabus gibi bir 3.5 ay gecirdim.ilk ay idrar yolu enfeksiyonu icin hastanede.hicbirsey yemeden ve icmeden.30 kiloya yakin serum yedim.bir hafts hastanede digerlerini evde.o kadar zor ki anlatamiyorum bile.6 kilo da kaybettigim cabasi.Seni cok iyi anliyorum.hic gecmeyecek gibi geliyor insana.sakin gecmeyecegini dusunme inanki geciyor.Cok geçmiş olsun insallah daha da iyi olucaksin.tek şey sabir.Ben doktorun verdigi vitamin haplarini kullanamiyordum bulantidan dolayi. Folik asit hapini da kullanamamistim. Vitamin disinda da kan ilaci veya demir ilaci vermedi doktor.
Carsamba gecesi cikarmalarin artinca (bir sey yiyemedigim icin safra kusuyordum zaten) acil servise gittik. Doktor bir bucuk litrelik serum takti, gecenin geri kalamini rahat gecirdim. Dun de rutin uc haftalik kontrole gittigimde doktor kilo vermemi cok endise verici buldu. Karaciger fonksiyonlarini kontrol etti, kan ve idrar tahlili istedi. Bebek iyi durumdaydi, gelisimi haftasiyla uyumluydu. Tahlil sonuclari cikinca saglikli oldugum ortaya cikti ama doktor susuz kalmamam icin bir hafta boyunca her gun uygulanacak sekilde 1.5 litre serum yazdi, Dramamine isimli ilaci verdi.
Mutlulugun formulu serumdaymis. 16 haftadir ilk defa dun hastanede serum takiliyken kendimi huzurlu hissettim.
aaa üç defa mı gözümden kaçmış ki :26: hemen ekliyim canım
18. haftada ben de 65.5 olmuşum
20. haftayı yazıcaz artık
Çok üzüldüm durumuna ama açıkçası ben de ilk sanırım 15. haftada serum yedim ve neden şimdiye kadar taktırmadım dedim. Gerçekten serum 2-3 günün güzel geçmesini sağlıyor.
Bebeğin durumunun iyi olmasına sevindim. Bir temmuz gelsin bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. bu sıkıntıların hepsini unutacağız
Bunlari okudukca gercekten cok etkileniyorum.kabus gibi bir 3.5 ay gecirdim.ilk ay idrar yolu enfeksiyonu icin hastanede.hicbirsey yemeden ve icmeden.30 kiloya yakin serum yedim.bir hafts hastanede digerlerini evde.o kadar zor ki anlatamiyorum bile.6 kilo da kaybettigim cabasi.Seni cok iyi anliyorum.hic gecmeyecek gibi geliyor insana.sakin gecmeyecegini dusunme inanki geciyor.Cok geçmiş olsun insallah daha da iyi olucaksin.tek şey sabir.
Merhaba benim başlangıç kilom 64,şimdi 16. haftadayım kilom 68,ama ultrasonda bir hafta ilerde görünüyorum sizde de var mı böyle bi durum acaba?
bende 74 le başladım 68 e düştüm şuan 70 kiloyum anlayacağın verdiğim kiloları daha alamadım. Benim bebişde 16 haftalık ultrasonda bir hafta ileride. Demekki biz kendimizi değilde bebişi beslemişiz. Amaaan onlar iyi olsunda gerisi önemli değil. Allahım kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Doğuma kadar aldığımız kiloları burdan takipleyelim mi kızlar
[TR][TD]Nick [/TD]
NektaR 29 60.7 61 62.1 64
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu[/TD]
[TD]8.
Hafta :104:[/TD]
[TD]12.
Hafta
[/TD]
[TD]16.