2014 Temmuz Anneleri Kilo Takibi..

16. haftayi yariladim, gittikce kotuluyorum. 6.-12. hafatalar arasi sadece bulantiydi, sonra cikarmaya basladim, simdi kusmalarim siklasti. Son uc bucuk kiloyu son iki bucuk haftada verdim.

Açıkçası dün ben iyiyim kusmalarım azaldı diyordum ama dün akşamdan beri istifra ve mide bulantısı. Sanırım kan şurubuna başladım o yapıyor. Sen kullanıyor musun kan ilacı?

Açıkçası dün ben iyiyim kusmalarım azaldı diyordum ama dün akşamdan beri istifra ve mide bulantısı. Sanırım kan şurubuna başladım o yapıyor. Sen kullanıyor musun kan ilacı?

Ben doktorun verdigi vitamin haplarini kullanamiyordum bulantidan dolayi. Folik asit hapini da kullanamamistim. Vitamin disinda da kan ilaci veya demir ilaci vermedi doktor.

Carsamba gecesi cikarmalarin artinca (bir sey yiyemedigim icin safra kusuyordum zaten) acil servise gittik. Doktor bir bucuk litrelik serum takti, gecenin geri kalamini rahat gecirdim. Dun de rutin uc haftalik kontrole gittigimde doktor kilo vermemi cok endise verici buldu. Karaciger fonksiyonlarini kontrol etti, kan ve idrar tahlili istedi. Bebek iyi durumdaydi, gelisimi haftasiyla uyumluydu. Tahlil sonuclari cikinca saglikli oldugum ortaya cikti ama doktor susuz kalmamam icin bir hafta boyunca her gun uygulanacak sekilde 1.5 litre serum yazdi, Dramamine isimli ilaci verdi.

Mutlulugun formulu serumdaymis. 16 haftadir ilk defa dun hastanede serum takiliyken kendimi huzurlu hissettim.

Ben doktorun verdigi vitamin haplarini kullanamiyordum bulantidan dolayi. Folik asit hapini da kullanamamistim. Vitamin disinda da kan ilaci veya demir ilaci vermedi doktor.

Carsamba gecesi cikarmalarin artinca (bir sey yiyemedigim icin safra kusuyordum zaten) acil servise gittik. Doktor bir bucuk litrelik serum takti, gecenin geri kalamini rahat gecirdim. Dun de rutin uc haftalik kontrole gittigimde doktor kilo vermemi cok endise verici buldu. Karaciger fonksiyonlarini kontrol etti, kan ve idrar tahlili istedi. Bebek iyi durumdaydi, gelisimi haftasiyla uyumluydu. Tahlil sonuclari cikinca saglikli oldugum ortaya cikti ama doktor susuz kalmamam icin bir hafta boyunca her gun uygulanacak sekilde 1.5 litre serum yazdi, Dramamine isimli ilaci verdi.

Mutlulugun formulu serumdaymis. 16 haftadir ilk defa dun hastanede serum takiliyken kendimi huzurlu hissettim.

Çok üzüldüm durumuna ama açıkçası ben de ilk sanırım 15. haftada serum yedim ve neden şimdiye kadar taktırmadım dedim. Gerçekten serum 2-3 günün güzel geçmesini sağlıyor.

Bebeğin durumunun iyi olmasına sevindim. Bir temmuz gelsin bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. bu sıkıntıların hepsini unutacağız :KK34:

Bunlari okudukca gercekten cok etkileniyorum.kabus gibi bir 3.5 ay gecirdim.ilk ay idrar yolu enfeksiyonu icin hastanede.hicbirsey yemeden ve icmeden.30 kiloya yakin serum yedim.bir hafts hastanede digerlerini evde.o kadar zor ki anlatamiyorum bile.6 kilo da kaybettigim cabasi.Seni cok iyi anliyorum.hic gecmeyecek gibi geliyor insana.sakin gecmeyecegini dusunme inanki geciyor.Cok geçmiş olsun insallah daha da iyi olucaksin.tek şey sabir.

Çok üzüldüm durumuna ama açıkçası ben de ilk sanırım 15. haftada serum yedim ve neden şimdiye kadar taktırmadım dedim. Gerçekten serum 2-3 günün güzel geçmesini sağlıyor.

Bebeğin durumunun iyi olmasına sevindim. Bir temmuz gelsin bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. bu sıkıntıların hepsini unutacağız :KK34:

Bunlari okudukca gercekten cok etkileniyorum.kabus gibi bir 3.5 ay gecirdim.ilk ay idrar yolu enfeksiyonu icin hastanede.hicbirsey yemeden ve icmeden.30 kiloya yakin serum yedim.bir hafts hastanede digerlerini evde.o kadar zor ki anlatamiyorum bile.6 kilo da kaybettigim cabasi.Seni cok iyi anliyorum.hic gecmeyecek gibi geliyor insana.sakin gecmeyecegini dusunme inanki geciyor.Cok geçmiş olsun insallah daha da iyi olucaksin.tek şey sabir.

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :-)) Iki gundur ilac ve serumla kendimi iyi hissediyorum, umarim bu sekilde devam eder. Herkesin hamileligi saglikli ve mutlu gecsin, bebekler de saglikli dunyaya gelsin...

Merhaba benim başlangıç kilom 64,şimdi 16. haftadayım kilom 68,ama ultrasonda bir hafta ilerde görünüyorum sizde de var mı böyle bi durum acaba?

Merhaba benim başlangıç kilom 64,şimdi 16. haftadayım kilom 68,ama ultrasonda bir hafta ilerde görünüyorum sizde de var mı böyle bi durum acaba?

bende 74 le başladım 68 e düştüm şuan 70 kiloyum anlayacağın verdiğim kiloları daha alamadım. Benim bebişde 16 haftalık ultrasonda bir hafta ileride. Demekki biz kendimizi değilde bebişi beslemişiz. Amaaan onlar iyi olsunda gerisi önemli değil. Allahım kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah.

bende 74 le başladım 68 e düştüm şuan 70 kiloyum anlayacağın verdiğim kiloları daha alamadım. Benim bebişde 16 haftalık ultrasonda bir hafta ileride. Demekki biz kendimizi değilde bebişi beslemişiz. Amaaan onlar iyi olsunda gerisi önemli değil. Allahım kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah.

Amin canımenim de Allah(c.c.)bizim ve herkesin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,tek temennim o,benim doktorum çok kilo alma dedi zaten çoğu kişi veriyormuş bu dönemde benim de ilk 3 ayım çok zor geçmişti yeni kilo almaya başladım diyebilirim uzun süre 1 ay filan 67de kaldım

Yaş 26
ikinci gebelik
Yer istanbul
Sat 15 ekim
Bdt 22 temmuz

Başlangıç kilom 62
8. haft. kilom 60
12. haft. kilom 61
15+5 gün kilom 62

İlk gebeliğimde 14 kilo kadar almıştım bebeğim 3.500 gr doğmuştu. Bakalım şimdi ne kadar alıcam...

Nektar'cım, 16. haftama girdim, kilo 54..Güncellersen çok sevinirim..
Bu arada kızlar size bir şey sormak istiyorum kilo konusunda..Evimde dijital tartı var, günde 3 kere çıkıyorum üzerine, ortalama aynı çıkıyor her gün..Fakat doktorumun odasındaki ibreli tartıda kilom farklı çıkıyor, doktorum tabii kendi tartısını baz alıyor.. Merak ettiğim acaba benim gibi ibreli tartı ile dijital tartı arasında kilo farkı yaşayan var mı? Buarada evde kilom daha yüksek çıkıyor, doktorda ayağımda bot filan olmasına rağmen evdekinden daha az çıkıyor.....

Merhaba,
16. haftam bitti ve ben 70,4 Kg oldum, kaydeder misiniz lütfen :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Doğuma kadar aldığımız kiloları burdan takipleyelim mi kızlar :KK49:

NektaR2960.761 62.164
[TD]Nick [/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu[/TD]
[TD]8.
Hafta :104:[/TD]
[TD]12.
Hafta :KK39:
[/TD]
[TD]16.
Hafta :KK39:[/TD]
[TD]20.
Hafta :KK39:[/TD]
[TD]24.
Hafta :KK49:[/TD]
[TD]28.
[TD]32.
[TD]36.
[TD]40.
[TD]Doğum
Kilosu :emir_bebek:[/TD]
[TD]Alınan
Toplam Kilo :78:[/TD]
[TR]

80 kg yum :21:....................................

18. haftadayim, bir kilo daha vermisim. 10 kiloyu buldu neredeyse verdigim kilo. Persembe gunu doktora gittigimde bir onceki haftayla ayni kilodaydim, bebek de gelisim acisindan haftasiyla uyumluydu. 4 gunde gitmis bir kilo :-(

X