2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Güzel temennilerin için sağol canım, sizin evinize de huzur, bolluk&bereketlik diliyorum. Manevi olarak yanında ol-destek ol eşine, o yeter de artar canım. Umarım işleri de düzelir. Bebekler kısmeti ile gelir derler; meleğiniz sizin evinize de mutluluk-güzellik getirsin inşallah:107:

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın...
Doğum günü kutlu olsun abimin..
Öyle olmak lazım zaten =)
Bizde tom ve jerry gibiyiz

Son düzenleme:
tabi ablacım allahıma çok şükür ki bi işimiz var ben memnunum işimden yerimde rahat ohhh kızımla keyif yapıyoruz tek sıkıntımız öğlen 12 ile 14 arası girebilmemiz

rica ederimm bende teşekkür ederim :)
2006dan beri birlikteyiz sevgili arkadaş eş herşeyiz biz kocamla :)
amiiiinnnn amiiiiinnn inşallah hepimizin evine mutluluk huzur getirsin inşallah meleklerimiz :)

yani evet sen facebookta değilsin işte insana iftira atmak bu kadar kolay canım neyse evet esmer saolsun kurtardı topiğimizi

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın...
Öyle olmak lazım zaten =)
Bizde tom ve jerry gibiyiz

Siz daha yeni evlisiniz ama, oturur zamanla:107: Biz 1998 yılından beri beraberiz, 2007'de evlendik Kavga edecek hiçbir şeyimiz kalmadı (aman kendime nazar etmeyeyim)

Siz daha yeni evlisiniz ama, oturur zamanla:107: Biz 1998 yılından beri beraberiz, 2007'de evlendik Kavga edecek hiçbir şeyimiz kalmadı (aman kendime nazar etmeyeyim)

Maşallah size...
Bende yeni evlisiniz sanıyordum =)
Maşallah yıllar devrilmiş..
Darısı bizim başımıza

Kızlar benim çok beğendiğim bir ip vardı,
Bebek battiyesi yapmak için almıştım.
Nako marka...
Devamını bulamıyorum...
Böyle ip satan bir dükkana sahip olan var mı içinizden?
Yazayım il fark etmez temin etmek istiyorum..

Kızlar 1 haftadır sürekli göbeğim kaşınıyor...
Kendimi alamıyorum kaşımaktan.
Aynı sorunu yaşayan var mı..
Bir de son 1 ayda fena çıktı benim göbek =)
Ama kilom gram gram ilerliyor...
2 kilo falan aldım toplamda..
Öyle hoşuma gidiyor ki =)
Göbeğimin çıkması, bakıp bakıp seviniyorum

ayyy cook sevındım kızlar topıdıgın acılmasın cooook tesekurler ederım o zaman bılgılerı yenıden yazayım ıstanbulda oturuyorum ılk bebegım son adet tarıhım 7 ayın 7 yas 20 bebgım erkek cınsıytı ve adıda mert eklersenız sevınırım

bu rrada kızlar sızede oluyomu bılmıyorum benım olusum 2 3 gundur pek hareket etmıyo yaa bır ıkı kımıltıyo tekmesıde yok merak etmıyo degılm acaba gırıp olmam mı cok etkıledı bebeısı

kızlar yaa ben iki hafta önce felan konyada tiroit testi yaptırmıştım tsh değeri 0.53 çıkmış, ben merkezde yaşamıyorum arkadaş dahiliyeye git aşırı düşük dedik zeka ile ilgili problem olabilir bebeğnde dedi. hiç sevmedğim halde yarın için hem doktorumdan hem dahiliyeden randevu aldım inşallah kötü bişey değildir. siz hiç baktırdınız mı sonuçlarınız nedir. bu arada 20 haftalık hamileyim

merhaba canım bendede aynı sıkıntı var tatlı tatlı kaşınıyor göbek büyüdüğü için kaşınıyormuş çatlak olmasın diye badem yağı sür kaşıntıyı alır dedi doktorum

merhaba canım bendede aynı sıkıntı var tatlı tatlı kaşınıyor göbek büyüdüğü için kaşınıyormuş çatlak olmasın diye badem yağı sür kaşıntıyı alır dedi doktorum

badem yağı tüğlenme yapıyo tatlım..
ben bübchen bebe yağı aldım gece yatmadan önce ondan sürüyorum çok şükür şimdiye kadar bi çatlak olmadı maşallah göbüşüme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…