2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar sayfa kapatılıp tekrar açıldığı için, ilk sayfada ki takip listesi silinmiş...
Bilgilerinizi yazarsanız seve seve eklerim :KK34:

Kızlar sayfa kapatılıp tekrar açıldığı için, ilk sayfada ki takip listesi silinmiş...

günaydın arkadaşım bende 2014 nisan annesiyim.

kaçıncı bebek: ilk bebeğim
sat: 17 temmuz 2013
bdt: 23 nisan 2014
bebğimin cinsiyeti: kız
bebeğimize düşündüğümüz isim: ravza

bu arada siz de her gün endişelenecek bir şey buluyor musunuz
önceden niye hissedemiyorum diyordum şimdi de bu gün niye daha hissetmedim bir şey mi oldu diyorum
kendime de kızıyorum ama gel de bunu bana anlat bu gün net bir his duyamadım daha beklemedeyim :)
azıcık tekmelese de içim rahat etse

bi deeeee cuma günü Fetal ekokardiyografi yaptırıyoruz
yaptıran var mı doktorum tüp bebeklere mutlaka yaptırıyormuş

aynı endişeleri bende duyuyorum canım zamanı gelince sağlıkla alırım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

tuğbaesma aramıza hoşgeldin
topik dağıldı diye akşam hiç açmak gelmedi içimden kızlar çok sevindim tekrar burda toplanmamıza.

Sayfa yeniden açılmış yuppiiii :KK9: çok üzülmüştüm zaten yeni katılmıştım bende ki şansa bak dedim, denize gitsem kurutacam :) ama nese açılmış sevindim, diğer arklar sizde gitmeyin bir yere lütfen :KK70: Daha doğum hikayelerimizi paylaşacağız allahın izni ile :KK1:
nese bende tekrardan bilgilerimi vereyim:
2014 Nisan anne adayım :KK70:
yaş 24 İlk bebeğim olacak kısmet ise
cinsiyeti erkek
adı Poyraz

tekrardan hayırlı olsun bize :9

bende dün çok üzülmüştüm kapandı diye hatta bugünde öylesine geçmişi okumak için girdim çok sevindim
teşekkürler esmer tekrar açtırdığın için...
dün okudum da biraz daha bebeklerimizin kalp atışlarını duymak için çırpınırken,2 li test sonuçlarını ,cinsiyetlerini heyecanla beklerken
daha yolun başında kapanması kötü olmuştu.

tekrar teşekkürler sana ....

kaçıncı bebek: ilk bebeğim (ilki kalp durması sonucu olmadı ama bu ilk diyelim çünkü başka yok.)
sat: 13 temmuz 2013
bdt: 19 nisan 2014 (ama benim geç döllenme 26 nisan diye çıkıyor ultrasonda) 26 nisan dersek daha iyi olur.
bebğimin cinsiyeti: erkek
bebeğimize düşündüğümüz isim: Alper

kızlar sayfa kapatılıp tekrar açıldığı için, ilk sayfada ki takip listesi silinmiş...
yaş 33
ilk bebeğim
ankara
kız bebek
adı: Ela
sat:1 temmuz
BDT:7 NİSAN
teşekkürler canım

Son düzenleme:
inşallah o günlerini de görürüz.
Kız bebekler biraz erken doğuyorlar erkek bebeklere göre biz mart ta doğabiliriz hayırlısı bakalım.

evet oynama olabilir özellikle sezaryan istersen zaten bi 10 gün öncesinden alıyorlarmış diye duymuştum. Hayırlısı ile kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Yağmurlu bir antep sabahından hepinize günaydın:KK16: Nasılsınız, keyifler nasıl? Bu arada fefilifa'yı uzun zamandır göremiyorum. İyi mi acaba var mı bir bilgisi olan?

Bende araniza katildim 17 haftalik hamileyim ve Rabbimin izniyle bi kizim olacak

Hoş geldin canım:KK3: Maşallah meleğine, sağlıkla gelsin prensesin:nazar::emir_bebek:

Hayırlı uğurlu olsun. Çok üzülmüştüm daha yolun yarısına yeni gelmişken sayfamızın kapatılmasına ama şimdi sevindim tekrar devam edeceğiz diye sürekli yazamasam da sürekli takipteyim:)

bilgilerim daha önce vardı ama tekrar vereyim.
yaş :27, ilk bebeğim, İstanbul, Sat:8, temmuz, BDT: 14 Nisan, Cinsiyet :erkek, İsim: Arda

ayrıca e3sme3r sana da hayırlı olsun kolay gelsin :)
herkese selamlar

kaçıncı bebek: ilk bebeğim (ilki kalp durması sonucu olmadı ama bu ilk diyelim çünkü başka yok.)
sat: 13 temmuz 2013
bdt: 19 nisan 2014 (ama benim geç döllenme 26 nisan diye çıkıyor ultrasonda) 26 nisan dersek daha iyi olur.
bebğimin cinsiyeti: erkek
bebeğimize düşündüğümüz isim: Alper

allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun .sağlıkla doğar inşallah

esmer ben özel mesaj yazdım ama burdan da yazayım
yaş 28
İlk bebeğim
Batmanda yaşıyorum
SAT:20 Temmuz
BDT: 26 Nisan
İsim: Metehan

X