- 7 Nisan 2013
- 74
- 0
Kac hactalij oldun canım
canım 22+2 haftalık olduk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac hactalij oldun canım
canım 22+2 haftalık olduk:)
Hoş geldin canım =)
Bir kız annesi daha, sağlıkla gelsin meleğin...
Kızlar sayfa kapatılıp tekrar açıldığı için, ilk sayfada ki takip listesi silinmiş...
Bilgilerinizi yazarsanız seve seve eklerim
bu arada siz de her gün endişelenecek bir şey buluyor musunuz
önceden niye hissedemiyorum diyordum şimdi de bu gün niye daha hissetmedim bir şey mi oldu diyorum
kendime de kızıyorum ama gel de bunu bana anlat bu gün net bir his duyamadım daha beklemedeyim :)
azıcık tekmelese de içim rahat etse
bi deeeee cuma günü Fetal ekokardiyografi yaptırıyoruz
yaptıran var mı doktorum tüp bebeklere mutlaka yaptırıyormuş
yaş 33kızlar sayfa kapatılıp tekrar açıldığı için, ilk sayfada ki takip listesi silinmiş...
Kızlar sayfa kapatılıp tekrar açıldığı için, ilk sayfada ki takip listesi silinmiş...
yaş 33
ilk bebeğim
ankara
kız bebek
adı: Ela
sat:1 temmuz
BDT:7 NİSAN
teşekkürler canım
inşallah o günlerini de görürüz.benim oğluşum ile sizin kızınız aynı gün doğum tarihleri :)
inşallah o günlerini de görürüz.
Kız bebekler biraz erken doğuyorlar erkek bebeklere göre biz mart ta doğabiliriz hayırlısı bakalım.
Bende araniza katildim 17 haftalik hamileyim ve Rabbimin izniyle bi kizim olacak
günaydın arkadaşım bende 2014 nisan annesiyim.
kaçıncı bebek: ilk bebeğim (ilki kalp durması sonucu olmadı ama bu ilk diyelim çünkü başka yok.)
sat: 13 temmuz 2013
bdt: 19 nisan 2014 (ama benim geç döllenme 26 nisan diye çıkıyor ultrasonda) 26 nisan dersek daha iyi olur.
bebğimin cinsiyeti: erkek
bebeğimize düşündüğümüz isim: Alper