2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hoşgeldin canım
benim hatırladığım beyaz meleksen bir kızın vardı sanırım dimi?
Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin canım

merhaba canım evet ben beyaz melek:))
bır kızım var öykü 4 yaşında rabbim nasip ederse kızımın kardeşi olacak

bencede unutup hayata dalmak en güzeli
aranıza allahın izniyle bende katıldım rabbim nasip ederse bende 10 nisan 2014 annesi olacağım inlşallahh çok mutlu ve heycanlıyım
birlikte güzel paylaşımlarımız olur inşallah
hoşgeldin canım
inşallah canım bende bi aksilik çıkıp nisan annesi olamamaktan çok korkuyorum:26:
o korkuyu bana sor bide 2010 ağustos annesi olcaktım olmadı 2011 mayıs annesi olcaktım olmadı 2012 şubat annesi olcaktım olmadı 2013 subat annesi olcaktım oda olmadı bakalım 2014 nisan annesi olmak nasip olcakmı
Bende aranıza katıldım galiba harika bir duygu allahtan dilerim ki bütün isteyenler anne olabilsin
allah kimseyi bekletmesin beklemek cok zor
Merhabalar arkadaslar bende araniza katiliyorum galiba,ama keseyi ve kalp atisini duymadan bize rahat yokdogum tarihim 1 nisan gozukuyo ve dr randevum sali insallah hepimiz hayirli haberler aliriz.
ne cok 1 nisan annesi var hepimiz aynı gün çalışmalar yapmışız anlaşılan

canım neden o kadar düşüğün oldu. Ne yıpratıcı zamanlar geçirmişsin. Rabbim şimdi yüzünü güldürsün inşallah. Kan pıhtılaşması falan mı var

herkese merhaba kızlarrrrrr...

çok özenirdim bir zamanlar bu topiklere..bir gün bana da kısmet olur mu derdim hep.
3 yıllık evliyim 2 yıl bekledim bebişimi bu ay tüpüş bebek yaptırdık ve dün test günümdü bebeğim benimle Allaha binlerce şükür.
yarın da değerim artarsa ve herşey yolunda giderse 2014 nisan annesi olacağım bende

umarım güzel paylaşımlar yaparız beraber...

canım neden o kadar düşüğün oldu. Ne yıpratıcı zamanlar geçirmişsin. Rabbim şimdi yüzünü güldürsün inşallah. Kan pıhtılaşması falan mı var
ilk 2 düşükten sonra pıhtılaşmayı öğrendk iğne kullandım yine olmadı 3. düşükten sonra rahımde perde olduğunu öğrendik ameliyat oldum 4. hamileliğimdede iğne dozu artırıldı ama yine düşük oldu genetık uzmanıyla görüştüm iğne kullanma skaın pıhtılaşman cok hafif aspirin bile önlem için verilebilir dedi ilk 3 düşük rahımdeki perdeden 4. düşük iğne dozunun fazla olmasından kaynaklandı
şimdi sadece aspirin kullanıyorum haftaya riskli gebelık uzmanına gitcez eğer oda iğne derse naparım bilemıyorum

allah her şeyi nasip ediyor ama biraz sabır gerekiyor. Biz de bunu beceremiyoruz ve yıpranıyoruz hamile kalınca da . Demekki her şeyin bir vakti varmış diye yakınıyoruz üzüldüğümüz günlere. Hayırlı olsun canım. Inşallah bu topikte kalırız senelerce bilgi paylaşırız

ohh ohh topiğimizin tüp bebişi geldi
hoşgeldin canım herşey yolunda gider inşallah

yani sevinemedim bile hamileliğime diyorsun. Hamilelik sürecin stresli geçecek. Ama biraz tevekkül et allah isterse sen de çok büyük problem bile olsa o çocuk doğar gelir. Ama istemezse hiç bir problem yokken bir problem bahane eder alıverir. Biz de dua edelim inşallah. Gerisini de allaha bırakalım. Inşallah bu kez alırsın kucağına

aslında cok zor hamile kaldım bu kezde aşılamaya gidiyoduk nerdeyse ben beklemek istedim aman nasılsa zamanı var elbet bigün olur dedim rahat bıraktım kendimi hamile kaldım
hamileliğimdede cok rahatım olacaksa bi sebebe gerek yok allah istesin yeterki nasip bakalım

canım bende de pıhtılaşma problemi var her gün iğne kullanıyorum ve hamileliğim süresincede olucam sanırım ayrıca coraspinde kullanıyorum çok pıhtıkım galibaama inan umurumda değil hiç.

ayrıca ilk tüp bebeğimi geçen yıl yaptırdım olmadı..

üzerine tüplerde problem görüldüğü için..bu martta laparoskopi ameliyatı oldum..

ve bu temmuzda 2. tüp bebeğimizi denedik ve pozitifi aldık çok şükür..

sende benim gibi zor zamanlar geçirmişsin..inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için..

inşallah canım çok teşekkürler..
ohh ohh topiğimizin tüp bebişi geldi
hoşgeldin canım herşey yolunda gider inşallah

inşallah canım hoşbuldum..

ne kadar güzel böyle düşünmen. Doktora henüz gitmedin mi. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun. Yani o tehlike hangi aylar oluyor

pıhtılaşma probleminin olduğunu nerden anladın. Hamileyken bu test yapılıyor mu

kızlar ilk test günüm cumartesiydi dün ama ben dayanamadım ilkini perşembe yaptırdım

7. günü perşembe 68 çıktı
9. gün 114 çıktı
11 gün yarın tekrarlayacağım inş.yükseliyordur..

inşallah rabbim yüzümüzü güldürür..hakkaten stresli tüp bebek her yanım mosmor oldu ama sonucu alınca tüm ağrılarım acılarım umutsuzluklarım geçti...

sizlerle beraber bebişlerimize ciciler almak kalp atışlarını duymak cinsiyetini öğrenmek heyecanlarını yaşarız beraber

pıhtılaşma probleminin olduğunu nerden anladın. Hamileyken bu test yapılıyor mu

canım ben 2 yıldır yaptırmadığım test kalmadı genetiklerimize kadar bakıldı..
1.tü bebeğim olmayınca..genetik testler istendi bizden bende yaptırmışken pıhtılaşmayada baktırmak istedim ve çıktı..

şimdiki merkezde iğne kullanmam gerektiğini söyledi..hergün bir tane oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…