- 12 Ekim 2010
- 266
- 4
slm kızlar herkes gelmeye başlamış hamile arkadaşlar tebrıkler ınşallah sağ salim alırsınız kucağınıza evlatlarınızı bu mubarek günde dua edıyorum hepnıze
Allah razı olsun canım eksik etme dualarını:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar herkes gelmeye başlamış hamile arkadaşlar tebrıkler ınşallah sağ salim alırsınız kucağınıza evlatlarınızı bu mubarek günde dua edıyorum hepnıze
inşallah canım Allah gönlüne göre verirbenimde sat 07.07 bat 06.08
kısmetse 10 gün sonra belki aranıza katılırım belli olmaz henüz beklemedeyim inşallah sağlıkla sıhatle gelir evlatlarımız
salı günü görecez inşallah 5+0 oluyoruz vajinal bakcak muhtemelenkızlar siz keseyi gördünüzmü
bende tutmuyorum zaten daha önceki hamileliğimdede tutturmamıştı doktorumbirde oruç tutuyormusunuz
doktor bana tutma dedi ama içim hiç rahat değil
zaten bebek şimdi bizden beslenmiyormuşki
salı günü görecez inşallah 5+0 oluyoruz vajinal bakcak muhtemelen
bende tutmuyorum zaten daha önceki hamileliğimdede tutturmamıştı doktorum
kocacım tutarsam beni öldürür zaten
içinde bi can var senden beslenıyo aç kalmaman lazım dedi canım benm
naptın canım haber varmılekenlenmem var hemen hastahaneye gidiyorum dua edin lütfen....
inşallah canım hep beraber duyarız hiç fire vermeyizbende tutucam diyorum eşim kızıyor:2:
inşallah görürsün canım keseyi kalbinide duyarsın hayırlısıyla
cok sevndm canım ne mutlu sana devamı gelır inşallahÇok şükür kızlar herşey yolunda kesemiz hamd olsun Rabbime oluşmuş. Haftaya kalp atışalrı için çağırdılar. Buarada Oruçtann konu açılmış bende tutamıyorum, bende zaten reaktif hipoglisemi var bu yüzden zaten tutamıyordum, şimdi hepten iptal oldu. Bol bol hurma verdi doktorum, hem hamileler içinde çok faydalıymış.
cok sevndm canım ne mutlu sana devamı gelır inşallah
aranıza allahın izniyle bende katıldım rabbim nasip ederse bende 10 nisan 2014 annesi olacağım inlşallahh çok mutlu ve heycanlıyım
birlikte güzel paylaşımlarımız olur inşallah
Çok şükür kızlar herşey yolunda kesemiz hamd olsun Rabbime oluşmuş. Haftaya kalp atışalrı için çağırdılar. Buarada Oruçtann konu açılmış bende tutamıyorum, bende zaten reaktif hipoglisemi var bu yüzden zaten tutamıyordum, şimdi hepten iptal oldu. Bol bol hurma verdi doktorum, hem hamileler içinde çok faydalıymış.
naptın canım haber varmı
inşallah canım hep beraber duyarız hiç fire vermeyiz
ben 2013 şubat annesi olcaktım ama nasip olmadı
Merhabalar arkadaslar bende araniza katiliyorum galiba,ama keseyi ve kalp atisini duymadan bize rahat yokdogum tarihim 1 nisan gozukuyo ve dr randevum sali insallah hepimiz hayirli haberler aliriz.
hoşgeldin canım. Inşallah kucaklarımıza almak da nasip olur hayırlısıylaaranıza allahın izniyle bende katıldım rabbim nasip ederse bende 10 nisan 2014 annesi olacağım inlşallahh çok mutlu ve heycanlıyım
birlikte güzel paylaşımlarımız olur inşallah