2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benimde sat 07.07 bat 06.08
kısmetse 10 gün sonra belki aranıza katılırım belli olmaz henüz beklemedeyim inşallah sağlıkla sıhatle gelir evlatlarımız

esas topiğmi unutmuşum kalabalıklaşmış burası ne güzel
lekenlemesi olan arkadaş üzülme bendede oldu ama değer katlamaya devam etti
adete 4 gün varken 8,35
adete 2 gün varken 15
adet 2 gün gecince 235
adet 3 gün gecince 385
adet 4gün gecnce 515
adet 5 gün gecince 773 olduk
şükürler olsun salı günü randevumuz var tekrar

hamile kalma hikayeleri paylaşılmış bende yazıyım
daha önceki hamileliklerimdeki gibi ilk ay hamile kalcağımı düşünerek doktorumada danışarak korunmayı bıraktın 1 ay gecti yok 2 ay gecti yok 4.ay hormon tahlıleri yaptırdım prolaktın 29 cıktı doktorum ısrarla normal olduğunu söyledi ama ben o yüzden hamile kalamadığımdan adım gibi emindim başka doktora gttim ilacını aldım bide yumurtlama takıbı yaptırdıım ve 2. ay hamile kaldım çatlatma iğnesinin 9.günü pozitifi gördüm 10.gün 11. gün pozitifti kan verdm 8,35 cıktı 2 gün sonra 15 oldu rahatladık bu ay 10 tane gebelık testı almıştım internetten 8 tanesini yaptım
ilk zamanlar şoku atlatamadım ama cok cok mutlu olduk

kızlar siz keseyi gördünüzmü
salı günü görecez inşallah 5+0 oluyoruz vajinal bakcak muhtemelen
birde oruç tutuyormusunuz
doktor bana tutma dedi ama içim hiç rahat değil
zaten bebek şimdi bizden beslenmiyormuşki
bende tutmuyorum zaten daha önceki hamileliğimdede tutturmamıştı doktorum
kocacım tutarsam beni öldürür zaten
içinde bi can var senden beslenıyo aç kalmaman lazım dedi canım benm

bende tutucam diyorum eşim kızıyor:2:
inşallah görürsün canım keseyi kalbinide duyarsın hayırlısıyla

Çok şükür kızlar herşey yolunda kesemiz hamd olsun Rabbime oluşmuş. Haftaya kalp atışalrı için çağırdılar. Buarada Oruçtann konu açılmış bende tutamıyorum, bende zaten reaktif hipoglisemi var bu yüzden zaten tutamıyordum, şimdi hepten iptal oldu. Bol bol hurma verdi doktorum, hem hamileler içinde çok faydalıymış.

cok sevndm canım ne mutlu sana devamı gelır inşallah

cok sevndm canım ne mutlu sana devamı gelır inşallah

inşallah canım ya. Doktorumda çok iyi bir doktor o kadar sakin ve soğukkanlı ki anlatamam. yapmam gerekenleri söyledi, aslında pekte bişey yapmamı istemedi normal bir şekilde yaşa dedi, mutlu anne mutlu bebek demektir dedi... çok doğru

aranıza allahın izniyle bende katıldım rabbim nasip ederse bende 10 nisan 2014 annesi olacağım inlşallahh çok mutlu ve heycanlıyım
birlikte güzel paylaşımlarımız olur inşallah

aranıza allahın izniyle bende katıldım rabbim nasip ederse bende 10 nisan 2014 annesi olacağım inlşallahh çok mutlu ve heycanlıyım

hoşgeldin canım
benim hatırladığım beyaz meleksen bir kızın vardı sanırım dimi?
Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin canım

maşallah canım bizde görürüz inşallah.
karnındanmı gördü keseyi?

Bende aranıza katıldım galiba harika bir duygu allahtan dilerim ki bütün isteyenler anne olabilsin

Merhabalar arkadaslar bende araniza katiliyorum galiba,ama keseyi ve kalp atisini duymadan bize rahat yokdogum tarihim 1 nisan gozukuyo ve dr randevum sali insallah hepimiz hayirli haberler aliriz.

Merhabalar arkadaslar bende araniza katiliyorum galiba,ama keseyi ve kalp atisini duymadan bize rahat yokdogum tarihim 1 nisan gozukuyo ve dr randevum sali insallah hepimiz hayirli haberler aliriz.

takvimdeki tarihi yanlış girmişsin cnm .hayırlı olsun gebeliğin...

hoşgeldin canım. Inşallah kucaklarımıza almak da nasip olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…