aaaaaaaaaaaaaaa k'mler' g,r]yorum kader arkad;im/ demek ham'les'n/ bak sana kader arkada;im d'yordum ya ben de ham'ley'm bug]n ogrendim/ canim bu forumda gordugume cok sevindim seni/ beraberiz insallah kaderdasim/ hayirli olsun tekrar tekrarher şey yolunda giderse 2014 nisan annesiyim
aaaaaaaaaaaaaaa k'mler' g,r]yorum kader arkad;im/ demek ham'les'n/ bak sana kader arkada;im d'yordum ya ben de ham'ley'm bug]n ogrendim/ canim bu forumda gordugume cok sevindim seni/ beraberiz insallah kaderdasim/ hayirli olsun tekrar tekrar
ınsallah ınsallah, 1 aya kadar yeni arkadaşlarımız da olur. şimdi çok sessız topik senın sat kaçtam kader arkadaşı olduk canıminşallah bu toiğe bebeklerimzin resimlerinide koymak nasip olur
ınsallah ınsallah, 1 aya kadar yeni arkadaşlarımız da olur. şimdi çok sessız topik senın sat kaç
benim 26 haziran canımevet canım hamile olduğunu anlayanlar yavaş yavaş gelir.
sat 29 haziran benim senin?
yok canım ben çarşambaya randevü aldım inşallah o gün görürümkızlar siz keseyi gördünüzmü
niye tutma dedi canım bulantın falan mı varbirde oruç tutuyormusunuz
doktor bana tutma dedi ama içim hiç rahat değil
zaten bebek şimdi bizden beslenmiyormuşki
yok canım ben çarşambaya randevü aldım inşallah o gün görürüm
niye tutma dedi canım bulantın falan mı var
yok arkadaşım kusma falan ama hafif hafif bulantım oluyor kafaya takmıyorum psikolojimi rahatlatıyorum. Değilse artar bulantı biliyorum. Benim iştahım çok açıldı. Ama orucu tutucam inşallah yaa ilk ay nasıl olsa. Suyu da iftardan sonra içiyorum. Ohh borcum da olmayacak bu yıl. Tadını çıkarıcaminşallah canım bende dr a gittim bugün haftaya cumartesi gel dedi görürüz inşallah
Nasıl geçiyo canım bulantı kusma falan varmı
yok arkadaşım kusma falan ama hafif hafif bulantım oluyor kafaya takmıyorum psikolojimi rahatlatıyorum. Değilse artar bulantı biliyorum. Benim iştahım çok açıldı. Ama orucu tutucam inşallah yaa ilk ay nasıl olsa. Suyu da iftardan sonra içiyorum. Ohh borcum da olmayacak bu yıl. Tadını çıkarıcam