bende ilk anne benm zannediyodum cnm sat nedir senin ben 1 nisan 2014 doğum tarihi görünüyo nasip olursa
Kızlar ikinizi de tebrik ederiminşallah darısı bana :)
cnm 5+3 görünüyosun sen nisan değil mart annesisin bu aradacanım ben hesaplamayı bilmiyorum ki en son adet tarihim haziranın 9 unda oldum 16 sında bittim birdahada olmadım benim için hesaplarmısın lütfen
cnm 5+3 görünüyosun sen nisan değil mart annesisin bu arada
ilk nisan annesi benm yani
doğum 1 nisan diyo
tşk ederim canım yaa bekleme süreci okadar zordu ki rabbi nasip etti sonunda inş Rabbim en kısa zamanda haberin bile olmadan sana hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese versin rabbim inş
inşallah beklıyoruz aramızakızlar hayırlısı olsunn... bu gruuup ne kadar sessız ben 2011 hazıran annesıydım orası efsaneydı:) sanırım sımdıde 2014 nısan annesı olucam daha test yapmadım ama 10 gun gectı adetımm
inşallahBen de 10gun sonra aranizda olmayi umudediyorum
beklıyorum ozaman doğum benmde 1 nisan aynı olucazkızlar birazdan test yapıcam son adet tarihim 12 haziran ama bende geç döllenme oldu 13 gün kadar yani bende nisan annesi olabilirim hemde 1nisan
inşşal canım inşallah olursun allah herkese nasip etsinALLAHımın izni ile bende nisan annesi olmak istiyorum gül PEYGAMBER yolunda nesil yetiştirmek istiyorum gerçi adetime var daha ama bakalım dua ile inşallah
amin allahım kmseyi bekletmesininşallah kızlar hayırla bebeklerinize kavuşursunuz. ben 2013 nisan annelerindenim. 17 temmuzda tüp bebek tedavisine başladım. ve 15 nisan da oğlumu kucağıma aldım. çok güzel bir duygu hamile olanları tebrik ediyorum isteyenlerede tez zamanda nasip etsin Rabbim diyorum.
bnde çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 11. günü öğrendm hamile olduğumu hatta 10. gün bile pozitifti testler senle aynıyız ilerlememiz kan sonucun ne cıktı acabaBendee varım kızlarr allahın izniyle tahmini nisan başıı anne olucamm
26 haziranda çatlatma iğnesi oldumm 13.günü adet oldumm 17.günü hamile olduğumu öğrendim
Bebeğim şu an 3 4 haftalık bebeişlerimizzz sağlıklı büyüyp hayırlısıyla kucağımızaa almmız nasip olurr innşşşş
biraz fazla gidiyo bncede ikiz olabilirilk kan testim 652.79 du canım 2 sonra 2200 biraz fazlaa artıyoo sankii var bi hayırr doktor bişi demedi amaa
canım benim anlamadığım bişi var.Bendee varım kızlarr allahın izniyle tahmini nisan başıı anne olucamm
26 haziranda çatlatma iğnesi oldumm 13.günü adet oldumm 17.günü hamile olduğumu öğrendim
Bebeğim şu an 3 4 haftalık bebeişlerimizzz sağlıklı büyüyp hayırlısıyla kucağımızaa almmız nasip olurr innşşşş
bence ikizzzzzzzzzzilk kan testim 652.79 du canım 2 sonra 2200 biraz fazlaa artıyoo sankii var bi hayırr doktor bişi demedi amaa
herkese merhaba...
kısmet olursa bir 10 gün içinde aranıza katılabilirim.
kalp atışlarını duymak nasip olursa gelirim artık.
aslında 30 mart,1 nisan gibi olması lazım ;ama mart topiği almış başını gitmiş.
kendimi buraya daha uygun gördüm.
tabi gerçeten oradaysa bebişim...
Rabbim hepimize kalp atışlarını duymayı da nasip etsin.henüz doktora gidemedim.
doğum tarihini de netten kendim netten hesaplıyorum.
canım benim anlamadığım bişi var.
doğum tarihini doktor mu smyledi?
çünkü ben 6 haziranda hamile kaldım tahmini doğum tarihi 30 mart gözüküyor.:44:
bence ikizzzzzzzzzz