Bizim ki de çok içki ağlıyor..bi süre sonra gülmeye başlıyor
Canım 54 le hamile kaldım.. 62,5 ile doğum yaptım.. 49 kiloyum.. Ama şekerden dolayı bu kadar çok kayıp oldu(
İrkilmeler bizde de oluyor arada.. Geçer onlar zamanla canım benim..endişelenme..
Canım o ağlama bir haftadır bizde de var.. Ne oluyor anlamıyorum.. Ama meme verince sakinleşiyor çok şükür..
Canım geçiyor o kezbanlık... Eşim için üzülüyordum..saçımı bile tarayamıyordum.. Çok şükür artık olumlu kuaföre bile gidiyoruz.. :)) bu sabah güzelce duş alındı saçlar düzeltildi ( Allah'tan düz saçlıyım fönsüz kurtarıyorum) makyaj yapıldı.. Iki dirhem bir çekirdek kocişi bekliyoruz..
Canım 250-550 arası devam ediyor.. Yarın endokrinoloğumla randevum var.. Testler yapılıp , insülini başlanacak... 2 gündür sürekli ölçüm yapıyorum .. Çok şükür tip 1 değilmiş.. Antikorlarıma 2 kere bakıldı.. Gestasyonel diyabet.. 780 ile şeker komasına girdiğim için diyabet ağır geçti..dolayısıyla biraz zaman alacakmış hormonların düzene girmesi.. Hayırlısı olsun dedik ama üzülmüyor değilim.. Ne yesem şekerim yükseliyor.. . Çok kilo kaybettim gerçi bir kısmı su kaybı.. Ne kadar su içsem de tamamlayamıyor vücut.. Daha öncesinde hastane döneminde yani serumlarla su kaybım kontrol altına alınmıştı..
Öyle işte canım.. Bu arada minik korsan aşısını da olmuş maşallah.. Darısı başımıza.. Dün aşı günümüzde ama hemşiremiz aradı haftaya gelin dedi.. Bakalım biz ne yapacağız... Ne güzel sünnet de olacakmışsınız.. Bizim göbek fıtığımız var o yüzden doktorumuz birkaç ay erteledi..
Canım stres yapma.. Bi kontrole git bakalım doktor ne diyecek... Gerçi sana diyorum ama beni de 1 haftadır evham sardı..çocuk eskisi gibi kilo almıyo mu süt mü yetmiyor diye... Göğüslerimde eskisi gibi dolmuyor gibi geliyordu...dün eşime apar topar mama bile aldırdım..gerçi kuzum güzel emdi vermedik mamanetten araştırdım herşey normal görünüyor..annelik böyle birşey demek ki. ..Kıyafetiyle 6100 gr geldi akşam... Arkadaşın4 aylık bebeği 6320 grmış bana çocuğu obez mi yapacaksın dedi... Yarın da bizim kontrolümüz var..
Küçük yaramazim döndü
Nasıl sevindirik oldum:thumbup::thumbup:
maşallah canım senin korsan hızlı çıktı. yüzükoyun mu yatırmıştın
maşallah canım senin korsan hızlı çıktı. yüzükoyun mu yatırmıştın
Selam benim taze anne arkadaşlarım ♥ nasılsınız? :)
Minikler sanırım artık düzene giriyor gibi .
Gece uzun uzun uyuyor artık.
Gazını da kendi çıkartmaya başladı ...
Alttan pirt pirt ettiriyor :)
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Kızlar slm bir göğsümden tazdikli süt geldiği için kızım bir göğsümü emerken tıkanır gibi oluo kıpkırmızı olup ağlıo sütünü gelişi yavaşlatılabilir mi acaba
Sırt üstünden yan dönüyor şimdilik canım. Yüzukoyun yatirinca sınav pozisyonu alıyor ama henüz dönmedi
Maşallah de esmer, nazar etme juniora
Canım bende de aynı sorun vardı. Arkana yastık alıp geriye doğru yaslan ve bebeği memenin üzerine doğru çek. Akışı biraz yavaşlıyor, tıkanma daha az oluyor.
Sırt üstünden yan dönüyor şimdilik canım. Yüzukoyun yatirinca sınav pozisyonu alıyor ama henüz dönmedi
Maşallah de esmer, nazar etme juniora
Canım bende de aynı sorun vardı. Arkana yastık alıp geriye doğru yaslan ve bebeği memenin üzerine doğru çek. Akışı biraz yavaşlıyor, tıkanma daha az oluyor.
Masallah kuzuna. Anne sutuyle alinan kilodan zarar gelmes. Tontis tontis aevmelik bebis olur sadeceBizim ki de çok içki ağlıyor..bi süre sonra gülmeye başlıyor
Canım 54 le hamile kaldım.. 62,5 ile doğum yaptım.. 49 kiloyum.. Ama şekerden dolayı bu kadar çok kayıp oldu(
İrkilmeler bizde de oluyor arada.. Geçer onlar zamanla canım benim..endişelenme..
Canım o ağlama bir haftadır bizde de var.. Ne oluyor anlamıyorum.. Ama meme verince sakinleşiyor çok şükür..
Canım geçiyor o kezbanlık... Eşim için üzülüyordum..saçımı bile tarayamıyordum.. Çok şükür artık olumlu kuaföre bile gidiyoruz.. :)) bu sabah güzelce duş alındı saçlar düzeltildi ( Allah'tan düz saçlıyım fönsüz kurtarıyorum) makyaj yapıldı.. Iki dirhem bir çekirdek kocişi bekliyoruz..
Canım 250-550 arası devam ediyor.. Yarın endokrinoloğumla randevum var.. Testler yapılıp , insülini başlanacak... 2 gündür sürekli ölçüm yapıyorum .. Çok şükür tip 1 değilmiş.. Antikorlarıma 2 kere bakıldı.. Gestasyonel diyabet.. 780 ile şeker komasına girdiğim için diyabet ağır geçti..dolayısıyla biraz zaman alacakmış hormonların düzene girmesi.. Hayırlısı olsun dedik ama üzülmüyor değilim.. Ne yesem şekerim yükseliyor.. . Çok kilo kaybettim gerçi bir kısmı su kaybı.. Ne kadar su içsem de tamamlayamıyor vücut.. Daha öncesinde hastane döneminde yani serumlarla su kaybım kontrol altına alınmıştı..
Öyle işte canım.. Bu arada minik korsan aşısını da olmuş maşallah.. Darısı başımıza.. Dün aşı günümüzde ama hemşiremiz aradı haftaya gelin dedi.. Bakalım biz ne yapacağız... Ne güzel sünnet de olacakmışsınız.. Bizim göbek fıtığımız var o yüzden doktorumuz birkaç ay erteledi..
Canım stres yapma.. Bi kontrole git bakalım doktor ne diyecek... Gerçi sana diyorum ama beni de 1 haftadır evham sardı..çocuk eskisi gibi kilo almıyo mu süt mü yetmiyor diye... Göğüslerimde eskisi gibi dolmuyor gibi geliyordu...dün eşime apar topar mama bile aldırdım..gerçi kuzum güzel emdi vermedik mamanetten araştırdım herşey normal görünüyor..annelik böyle birşey demek ki. ..Kıyafetiyle 6100 gr geldi akşam... Arkadaşın4 aylık bebeği 6320 grmış bana çocuğu obez mi yapacaksın dedi... Yarın da bizim kontrolümüz var..
Geriye yaslanarak emzirmeyi dene ya da oncesinde birazcik sag elinle. Faydasini gorursun diye dusunuyorumKızlar slm bir göğsümden tazdikli süt geldiği için kızım bir göğsümü emerken tıkanır gibi oluo kıpkırmızı olup ağlıo sütünü gelişi yavaşlatılabilir mi acaba
Selam benim taze anne arkadaşlarım ♥ nasılsınız? :)
Minikler sanırım artık düzene giriyor gibi .
Gece uzun uzun uyuyor artık.
Gazını da kendi çıkartmaya başladı ...
Alttan pirt pirt ettiriyor :)
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Maşallah ♥ :)
Kendi kızıma nazar etmeyeyim.
Küçük korsana da ayrı maşallah ♥ bu kadar erken zamanda dönebiliyorsa senin korsan çok yaman olacak annesi
Bir anda büyüdüler sanki =)
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Cancağızım aşıdan sonra huysuzluk ve ya ateşi falan oldu mu Kerem'in ?
Birde şu 2. Ay aşısı 1 tane değil mi?
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
kizlar bebegimin sol kasiginda fitik cikti ameliyat olacak izmirde yaptirmayi dusunuyorum izmirde bildiginiz cocuk cerrahi varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çabuk büyüyorlar gerçekten. Asidan sonra hiçbir değişiklik olmadı canım. Ve 3 ayrı asi yaptılar; iki bacaktan bir sol koldan. Rota da isteğe bağlı, ağızdan.
Geçmiş olsun canım, kolay geçer inşallah.
Masallah de esmerim
Çabuk büyüyorlar gerçekten. Asidan sonra hiçbir değişiklik olmadı canım. Ve 3 ayrı asi yaptılar; iki bacaktan bir sol koldan. Rota da isteğe bağlı, ağızdan.
Geçmiş olsun canım, kolay geçer inşallah.
Benim oglanada 3 asi yaptilar ama rotadan kimse bahsetmedi ve yapilmadi.benim oglusum ateslendi aksama dogru biraz ama asidan sonra disari cikardim gezdirdim ondanda olabilir.
Anladım.
Bizim 10 haziranda aşı günü.
Az kaldı sayılır.
Aşı karnesinde rota aşısı yazmiyordu .
Ben bi araştırayim.
Çok tşk ederim bu arada
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
simca12 alıntı yapmayı bilmiyorum, yeniyimde:)) yazdım ya işte adını bilmiyorum bana işyerindeki sekreter demişti doğumdan 4 ay önce rapor alıp işleniyor zaten hemen muhasebe artık ne yaptıysa doğumdan sonrada 2 ay sonra raporu kapattıracağım doktora gidip toplu alacağımı söyledi maaşlarımı ama 6 aylık dedi diye hatırlıyorum belki 4 tür bilmiyorum. int te sende okuyunca doğum parası die yazıp araştırdım yaptığım şeyler yazıyor demek aynı şey. sen aldın mıı?? orada ne kadar diye hesap yapılıyor ama ben yapamadım
emzirme ödeneği tek seferlik mi veriliyor
Arkadaslar bir defaya mahsus 100 lira sut tazminatı alabiliyormusuz alan ya da bilgisi olan var mı? Nasıl bir başvuru yapılıyor açana bebeğimize bez alırızYanyana degil canim yana yanaheyet almaya calisiyorum ben. 2 hafta okul 2 hafta seminer. Yerime ogretmen gelmisti es durumundan. Aynen ben d rahattim ama haftaya basliyo gorunuyorum. Bizim mudurumuz de benden sonra atandi. Nasil biri bilmiyorum ama ben evragimi gotureyim de. Bugun bakariz hocam der, yarin evrak ister. İsimi sansa birakmayayim
Asi zamanlarimiz yakinmis. Dedigin gibi cok cabuk buyuyor bebisler. ..Anladım.
Bizim 10 haziranda aşı günü.
Az kaldı sayılır.
Aşı karnesinde rota aşısı yazmiyordu .
Ben bi araştırayim.
Çok tşk ederim bu arada
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
kizlar bebegimin sol kasiginda fitik cikti ameliyat olacak izmirde yaptirmayi dusunuyorum izmirde bildiginiz cocuk cerrahi varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rota zorunlu değil arkadaşlar. Kanlı ishale karşı yapılıyor. 142 tl ödedik biz.
Şimdi forumlara göz atıyorum da .
Aynı aşıya 850 tl veren varmış :)
Şaşırtıcı bir rakam ama faydalı bir asiymis .
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥