2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Çok gecmis olsun canım. Tip 1 olmamasina çok sevindim. Ama senin de dediğin gibi çok kilo vermişsin. Diyabetten dolayı muhtemelen ağırlıklı olarak protein ile besleniyorsun sanirim, onun da kilo kaybına etkisi vardır. Inşallah çabuk toparlarsin.

Bebeğine de maşallah. Inşallah sizin asılar da kolay geçer.

Selam benim taze anne arkadaşlarım ♥ nasılsınız? :)

Minikler sanırım artık düzene giriyor gibi .
Gece uzun uzun uyuyor artık.
Gazını da kendi çıkartmaya başladı ...
Alttan pirt pirt ettiriyor :)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Kızlar slm bir göğsümden tazdikli süt geldiği için kızım bir göğsümü emerken tıkanır gibi oluo kıpkırmızı olup ağlıo sütünü gelişi yavaşlatılabilir mi acaba

maşallah canım senin korsan hızlı çıktı. yüzükoyun mu yatırmıştın

Sırt üstünden yan dönüyor şimdilik canım. Yüzukoyun yatirinca sınav pozisyonu alıyor ama henüz dönmedi

Maşallah de esmer, nazar etme juniora

Kızlar slm bir göğsümden tazdikli süt geldiği için kızım bir göğsümü emerken tıkanır gibi oluo kıpkırmızı olup ağlıo sütünü gelişi yavaşlatılabilir mi acaba

Canım bende de aynı sorun vardı. Arkana yastık alıp geriye doğru yaslan ve bebeği memenin üzerine doğru çek. Akışı biraz yavaşlıyor, tıkanma daha az oluyor.

Maşallah ♥ :)
Kendi kızıma nazar etmeyeyim.
Küçük korsana da ayrı maşallah ♥ bu kadar erken zamanda dönebiliyorsa senin korsan çok yaman olacak annesi
Bir anda büyüdüler sanki =)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Cancağızım aşıdan sonra huysuzluk ve ya ateşi falan oldu mu Kerem'in ?
Birde şu 2. Ay aşısı 1 tane değil mi?

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Masallah kuzuna. Anne sutuyle alinan kilodan zarar gelmes. Tontis tontis aevmelik bebis olur sadece Zor is valla annelik. Heraeyi vicdan yapiyoruz
Geriye yaslanarak emzirmeyi dene ya da oncesinde birazcik sag elinle. Faydasini gorursun diye dusunuyorum

kizlar bebegimin sol kasiginda fitik cikti ameliyat olacak izmirde yaptirmayi dusunuyorum izmirde bildiginiz cocuk cerrahi varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah de esmerim

Cancağızım aşıdan sonra huysuzluk ve ya ateşi falan oldu mu Kerem'in ?
Birde şu 2. Ay aşısı 1 tane değil mi?

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Çabuk büyüyorlar gerçekten. Asidan sonra hiçbir değişiklik olmadı canım. Ve 3 ayrı asi yaptılar; iki bacaktan bir sol koldan. Rota da isteğe bağlı, ağızdan.

kizlar bebegimin sol kasiginda fitik cikti ameliyat olacak izmirde yaptirmayi dusunuyorum izmirde bildiginiz cocuk cerrahi varmi

Geçmiş olsun canım, kolay geçer inşallah.

Benim oglanada 3 asi yaptilar ama rotadan kimse bahsetmedi ve yapilmadi.benim oglusum ateslendi aksama dogru biraz ama asidan sonra disari cikardim gezdirdim ondanda olabilir.

Anladım.
Bizim 10 haziranda aşı günü.
Az kaldı sayılır.
Aşı karnesinde rota aşısı yazmiyordu .
Ben bi araştırayim.
Çok tşk ederim bu arada

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Benim oglanada 3 asi yaptilar ama rotadan kimse bahsetmedi ve yapilmadi.benim oglusum ateslendi aksama dogru biraz ama asidan sonra disari cikardim gezdirdim ondanda olabilir.

Rota zorunlu değil arkadaşlar. Kanlı ishale karşı yapılıyor. 142 tl ödedik biz.

Doğum parası 4 ay için canım,iznin bitince başvuruyosun,10 gün sonra yatıyormuş,maaşın 3/2 si gibi hesabı varmış,tahmini net 2000 tl maaşın olsa 5000-6000 civarı doğum parası oluyomuş,ben Haziran sonu alıcam.
Emzirme ödeneği de evet tek seferlik.

Arkadaslar bir defaya mahsus 100 lira sut tazminatı alabiliyormusuz alan ya da bilgisi olan var mı? Nasıl bir başvuru yapılıyor açana bebeğimize bez alırız

Asi zamanlarimiz yakinmis. Dedigin gibi cok cabuk buyuyor bebisler. ..
Rota yi bizim dr onerdi bende arastrma yaptim baya bir. Amerikada zorunlu asilar arasindaymis hatta. Zehirli isale karsi yapiliyormus.

Canim cok gecmis olsun. Izmide aydin mevsim var cocuk cerrahi fakat tum ameliyatlari yapiyor mu bilgim yok ozel klinigi var. Ayni zamanda medikal parkta da bir profesör e iyi diyorlardi ama adini hatirlayamadim.

Rota zorunlu değil arkadaşlar. Kanlı ishale karşı yapılıyor. 142 tl ödedik biz.

Şimdi forumlara göz atıyorum da .
Aynı aşıya 850 tl veren varmış :)
Şaşırtıcı bir rakam ama faydalı bir asiymis .

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Şimdi forumlara göz atıyorum da .
Aynı aşıya 850 tl veren varmış :)
Şaşırtıcı bir rakam ama faydalı bir asiymis .

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Canım iki doz uygulanıyor (140*2). 850 verenin birden fazla çocuğu vardır mutlaka. Yoksa ilac eczanede dediğim fiyata mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…