- 12 Temmuz 2013
- 66
- 8
canım benım aglama ya duzelecekler bende bazen cok sıkılıyorum üzülüyorum ama sonra bi bakıyorum ertesi gün yine değimiş huyu boyle boyle zaamanı gecırecegız az kaldı surada 5.aylarına geldılermı bırazda olsa rahatlarız dıye umuyorum /:))))
burnundaki genzine kacmasından olabilir cnm haklısın bizimki emerken hep bogazında kalıyor cok korkuorum
hepimizde oluyor işte boyle seyler tez zamanda yoluna girer insallah hersey
Uykusuzluk vb...sendromlar azaldi bebekler kendi düzenine bizi alistirdi vallahi bide su doğumdan kalan kilolarima alissam tayt giymekten Canim cikiyor bi alisverise cikip kot fala alamadim yaaa bi surede alamicam galiba bu aglak oglumla .normal doğum yaptim ohhh spora baslarim hemen diyordum ama sporlu günler bana uzak görünüyor simdilik
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişler
Ìnşaallah huzur, uyku ve gülücük dolu bir hafta olur.
Cuma günü 2.ay kontrolümüze gittik.
Kesin doymuyor ondan ağlıyor dediğim oglusum gayet güzel kilo almış maşallah.
Kakasini 3 günde 1 ama yumuşak yapıyor. Ben bunun kabızlık olduğunu düşünmedim.
Ama doktorumuz buna kabızlık dedi ve ek gidaya gectiginde daha kötü olacağını söyledi.
Motilium isminde bir surup verdi. Surubu aldık ama kullanmıyorum. Şimdilik kullanmayı da düşünüyorum.
Ama kafam iyice karisti:26:
Önerisi olan varsa dinlemeye hazırım
Yalanci kabizlik olabilir. Bebekler bir kac gun tutuyormus ondan oluyormuş birde yatar pozisyonda yapmak zor oldugundan olurmus. Yazik bebislere yaa anlatamiyorlarda dertlerini, dillerini cozene kadar neler ogrenice kimbilir...Günaydın güzel anneler ve güzel bebişler
Ama doktorumuz buna kabızlık dedi ve ek gidaya gectiginde daha kötü olacağını söyledi.
Motilium isminde bir surup verdi. Surubu aldık ama kullanmıyorum. Şimdilik kullanmayı da düşünüyorum.
Tam anlamiyla ne zamam bitecek acaba benimde yone ara ara geliyor. Normal regl ne zaman baslar ki??doğumdan sonra yoğundu canım sonra azaldı kahverengi oldu sonra pembe damla damla doğumdan sonra 37.günde adet kanaması gibi normal yoğunlukta geldi hala sürüyor damla damla değil canım muhakkak ped koymam gerekiyor.
Bende sapka giydiremiyor zaten sicak havalar... ama kulagi cok kivriliyor siz neler yapiyorsunuz kulak icin.. kizlar icin altarnetif cok ama erkek bebeklere ne yapmali. Bandana bulamadim sole guzel minik bi tane....Sapkayi biraktim ben
Eldiveni de arada cikariyorum ama elleri buz oluyor hemen geri takiyorum.
Yani cikar ama kontrol et bebegin tolere ediyorsa ne ala etmiyorsa geri takarsin
Ben takmıyorum canım.kırkımız çıktı bugün.şapkayı evde hiç takmadım zaten.eldivenleri de 15-20 gündür takmıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
demekki hep aynı sorunlar, benim oğlum da ağlıyor, uykusuz geceler perişanlık. tayttan başka birşey giyemiyorum ben de. spor yapmak ne mümkün. bakalım düzenlerimiz ne zaman oturacak.
Allahtan normal dogum yptik kizlar :)
Sezeryanlilardan daha biri ah dikisim agriyor demedi biz tirt ciktik
Benimki de ilk drarda yanmadi hatta yanacak diye cok korktum yapmayacam dedim ebe kaldirdi zorla yaptirdi :)
Ama dikis yerim odem yapti sis ve kirmiziydi
Bebegim sarilik olunca surekli emzirmeye calistim ustune uzun sure oturunca iyice kotu oldu gerginlik hissediyordum
Sonra ayakta emzirmeye basladim.Yemek yerken bile oturmak stemiyordum oturdugumda da sol kicimi koyuyordum sandalyeye sadece sag taraf acikta kaliyordu baski yapmasin diye
surekli dikisler de 19.gun dustu
masallhh bısey sorcam canım ne zman dogmustu bebegın benımkı 18 nısanda dogdu dogdugu gunu de sayarkmı hesaplıcaz
masallhh bısey sorcam canım ne zman dogmustu bebegın benımkı 18 nısanda dogdu dogdugu gunu de sayarkmı hesaplıcaz
ayağın buyudumu yanı eskı numarandamısın canım
Valla bende sendrom var hatta depresyon baslangici sanirsam tabi bu kendi teshisim :)Gunaydin annedaslarim ':) bugun pazartesi, aklima bi zamanlar gobusluyken yasadigimiz sendromlar geldi. Off bi ayrildaydik izne, hic cekilmiyo hamile hamile diyoduk. Simdi melekler gobuslrrden kucaga terfi etti, bizde gunler geceler birbirine girdi. Ams farkindaysaniz sendrom yok artik 😄 bu melekler haystimiza kargasa, uykusuzluk filan getirdi belki ama icinizi aydinlatan bir de isiklari var. Allah yokluklarini gostermesin kizlar.
bu gece beyaz tv de saat 11.30 da aile danismani bir arkadasim evlilik ve sole uzerrine bir konusma yapacak kizlar. Bakalim derim
Benimki kismi 2 :)Günaydın. Müjdeli haberlerle dolu bir hafta olur insallah
Nisan kuzuları nasıl, yavaş yavaş düzene giriyorlar mi; yoksa gunpir'in söylediği gibi biz mi onların duzenlerine alisiyoruz? (ben ikinci şıkkı seçiyorum)
Çok hızlı geçiyor zaman, 2 aylık oldu bile maşallah. Hamile olduğum günleri hatırlamıyorum bile ben
O saatte ben bilmem kaçıncı uykumda oluyorum, tekrarı olursa haber ver gülüm
Bebekle uğraşmak, üzerine bir de evin bakımı; arta kalan zamanda da kendine vakit ayırdığında kilo falan kalmiyor canım. Ama cildin toparlanması 6 ay alıyor, acele etme
Bu arada en rahat ve verimli spor yürüyüş (bence). O yüzden doğum şeklinin bir önemi yok, fırsat buldukça herkes bol bol yürüyebilir:thumbup:
Beni anlatmissin bide benim ikinci dogumum :) doktorum israrla sezeryan demrsine ragmen bide once normal deneriz sonra sezeryan diye zamanida gelmeden oglusumun kafasi buyuk iri diye iki hafta once doguma girdim.bide dikislerim iltahaplanmasin diye devamli yikadim ic dikislerimde kizariklik var diye ebede betadin siktirdi ustunede cok yikamaktan mantar oldum aman dedim sezeryan olsam daha az cekerdim.bendede hala agri var bazen bidee 46 gunluguz gecen elime dusen ip geldi dedim yok artik k.v daha hala gecmedimi cok uzadi dio tlfla sanki keyfimden
Yalanci kabizlik olabilir. Bebekler bir kac gun tutuyormus ondan oluyormuş birde yatar pozisyonda yapmak zor oldugundan olurmus. Yazik bebislere yaa anlatamiyorlarda dertlerini, dillerini cozene kadar neler ogrenice kimbilir...
Tam anlamiyla ne zamam bitecek acaba benimde yone ara ara geliyor. Normal regl ne zaman baslar ki??
Bende sapka giydiremiyor zaten sicak havalar... ama kulagi cok kivriliyor siz neler yapiyorsunuz kulak icin.. kizlar icin altarnetif cok ama erkek bebeklere ne yapmali. Bandana bulamadim sole guzel minik bi tane....
Valla bende sendrom var hatta depresyon baslangici sanirsam tabi bu kendi teshisim :)
Hicbirseye yetisemiyorum herseyin altinda eziliyorum sanki
Benimki kismi 2 :)
Alistirmaya calisiyor ben de o kisimlari gece pispislamalarini falan gozu kapali yapiyorum alistiramadi daha yani :)
Bu arada benim bebek ve evden arta kalan zmnim yok yani kendime ayirdigim max zmn dus
Ben mi yavasim hersey cok grift vaziyette yetisemiyorum
Evet keyfimizden o kadar sanci cektik ustune bir de degil mi??
Sirf hemen ayaklanayim kimseye muhtac olmayayim diye valla
zorunlu sezeryn oldum ama iyiki sezeryan olmuşum kasın bölgesinden kesmişti doktor. o nedenle estetiği bozan görüntü yok karnımda 4. gün ev işi yapmaya başladım.annem çok kızmıştı. türkiyede normal doğumda norma değil ki dikiş olduktan sonra normal denmez ki ona
Valla bende sendrom var hatta depresyon baslangici sanirsam tabi bu kendi teshisim :)
Alistirmaya calisiyor ben de o kisimlari gece pispislamalarini falan gozu kapali yapiyorum alistiramadi daha yani :)
Bu arada benim bebek ve evden arta kalan zmnim yok yani kendime ayirdigim max zmn dus
Sen yavaş değilsin canım. Ben de eşim gelince kendime zaman ayirabiliyorum. Senin yardimcin yok mu?
Allahtan normal dogum yptik kizlar :)
Sezeryanlilardan daha biri ah dikisim agriyor demedi biz tirt ciktik
Benimki de ilk drarda yanmadi hatta yanacak diye cok korktum yapmayacam dedim ebe kaldirdi zorla yaptirdi :)
Ama dikis yerim odem yapti sis ve kirmiziydi
Bebegim sarilik olunca surekli emzirmeye calistim ustune uzun sure oturunca iyice kotu oldu gerginlik hissediyordum
Sonra ayakta emzirmeye basladim.Yemek yerken bile oturmak stemiyordum oturdugumda da sol kicimi koyuyordum sandalyeye sadece sag taraf acikta kaliyordu baski yapmasin diye
surekli dikisler de 19.gun dustu
Gunaydin annedaslarim ':) bugun pazartesi, aklima bi zamanlar gobusluyken yasadigimiz sendromlar geldi. Off bi ayrildaydik izne, hic cekilmiyo hamile hamile diyoduk. Simdi melekler gobuslrrden kucaga terfi etti, bizde gunler geceler birbirine girdi. Ams farkindaysaniz sendrom yok artik �� bu melekler haystimiza kargasa, uykusuzluk filan getirdi belki ama icinizi aydinlatan bir de isiklari var. Allah yokluklarini gostermesin kizlar.
bu gece beyaz tv de saat 11.30 da aile danismani bir arkadasim evlilik ve sole uzerrine bir konusma yapacak kizlar. Bakalim derim
Uykusuzluk vb...sendromlar azaldi bebekler kendi düzenine bizi alistirdi vallahi bide su doğumdan kalan kilolarima alissam tayt giymekten Canim cikiyor bi alisverise cikip kot fala alamadim yaaa bi surede alamicam galiba bu aglak oglumla .normal doğum yaptim ohhh spora baslarim hemen diyordum ama sporlu günler bana uzak görünüyor simdilik
Günaydın. Müjdeli haberlerle dolu bir hafta olur insallah
Nisan kuzuları nasıl, yavaş yavaş düzene giriyorlar mi; yoksa gunpir'in söylediği gibi biz mi onların duzenlerine alisiyoruz? (ben ikinci şıkkı seçiyorum)
Çok hızlı geçiyor zaman, 2 aylık oldu bile maşallah. Hamile olduğum günleri hatırlamıyorum bile ben
O saatte ben bilmem kaçıncı uykumda oluyorum, tekrarı olursa haber ver gülüm
Bebekle uğraşmak, üzerine bir de evin bakımı; arta kalan zamanda da kendine vakit ayırdığında kilo falan kalmiyor canım. Ama cildin toparlanması 6 ay alıyor, acele etme
Bu arada en rahat ve verimli spor yürüyüş (bence). O yüzden doğum şeklinin bir önemi yok, fırsat buldukça herkes bol bol yürüyebilir:thumbup:
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişler
Yalanci kabizlik olabilir. Bebekler bir kac gun tutuyormus ondan oluyormuş birde yatar pozisyonda yapmak zor oldugundan olurmus. Yazik bebislere yaa anlatamiyorlarda dertlerini, dillerini cozene kadar neler ogrenice kimbilir...
Tam anlamiyla ne zamam bitecek acaba benimde yone ara ara geliyor. Normal regl ne zaman baslar ki??
Bende sapka giydiremiyor zaten sicak havalar... ama kulagi cok kivriliyor siz neler yapiyorsunuz kulak icin.. kizlar icin altarnetif cok ama erkek bebeklere ne yapmali. Bandana bulamadim sole guzel minik bi tane....
kilo mu kalır bu oğlanla :)20 kilonun hepsini verdim dahada alta düşmekten korkuyorum
Evet canım normal doğum yapan arkadaşların yakınmalarını duyunca seviniyorum sezeryan olduğuma.. Ben normal doğum dikişinden korkuyordum.. Dikişler kasıkta benimde.. Ben 7. Gün camları falan silmiştimzorunlu sezeryn oldum ama iyiki sezeryan olmuşum kasın bölgesinden kesmişti doktor. o nedenle estetiği bozan görüntü yok karnımda 4. gün ev işi yapmaya başladım.annem çok kızmıştı. türkiyede normal doğumda norma değil ki dikiş olduktan sonra normal denmez ki ona