2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

teşekkür ederim canım insan yalnızlık vs. bunalıyor işte bazen.evet inşallah bi bakacağız büyümüş bizim minikler:).

demekki hep aynı sorunlar, benim oğlum da ağlıyor, uykusuz geceler perişanlık. tayttan başka birşey giyemiyorum ben de. spor yapmak ne mümkün. bakalım düzenlerimiz ne zaman oturacak.

Canım mevzusu geçmişti daha önce. Eğer zorlanarak bizim gibi katı yapmıyorsa bu kabızlık değil. Ve 5 güne kadar normal kabul ediliyor. Yerinde olsam ilaç kullanmazdim. Netten " bebeklerde yalancı kabızlık" konusuna bak.

Yalanci kabizlik olabilir. Bebekler bir kac gun tutuyormus ondan oluyormuş birde yatar pozisyonda yapmak zor oldugundan olurmus. Yazik bebislere yaa anlatamiyorlarda dertlerini, dillerini cozene kadar neler ogrenice kimbilir...
Tam anlamiyla ne zamam bitecek acaba benimde yone ara ara geliyor. Normal regl ne zaman baslar ki??
Sapkayi biraktim ben
Eldiveni de arada cikariyorum ama elleri buz oluyor hemen geri takiyorum.
Yani cikar ama kontrol et bebegin tolere ediyorsa ne ala etmiyorsa geri takarsin
Bende sapka giydiremiyor zaten sicak havalar... ama kulagi cok kivriliyor siz neler yapiyorsunuz kulak icin.. kizlar icin altarnetif cok ama erkek bebeklere ne yapmali. Bandana bulamadim sole guzel minik bi tane....

Ben takmıyorum canım.kırkımız çıktı bugün.şapkayı evde hiç takmadım zaten.eldivenleri de 15-20 gündür takmıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masallhh bısey sorcam canım ne zman dogmustu bebegın benımkı 18 nısanda dogdu dogdugu gunu de sayarkmı hesaplıcaz

merhaba nisan anneleri. artık internete giremiyorum bebeğim akşam koliği oldu. masajla gazını falan çıkartıyorum ama hala kolik. radyo dalgası sesi ile sakinleşiyor birtek. gece uyuyor sabahta gülücük dağıtıyor ama aynı çocupa akşam üzeri ne oluyor anlamıyorum. banyoyu seviyor Allahtan banyo yptırıp ses dinlrtiyoruz beyefendiye hamak aldık ondada durmuyor.sizinkiler nasıl gaz damlası falan vermiyorum artık. günde birkez mama istiyordu onunda çözümünü rezenede buldum. mamasına rezene karıştırdım o gün bugündür biberon görünce eyag gibi ses çıkartıp tükürüyor :). sadece anne sütü alıyoruz
k

demekki hep aynı sorunlar, benim oğlum da ağlıyor, uykusuz geceler perişanlık. tayttan başka birşey giyemiyorum ben de. spor yapmak ne mümkün. bakalım düzenlerimiz ne zaman oturacak.

kilo mu kalır bu oğlanla :)20 kilonun hepsini verdim dahada alta düşmekten korkuyorum

zorunlu sezeryn oldum ama iyiki sezeryan olmuşum kasın bölgesinden kesmişti doktor. o nedenle estetiği bozan görüntü yok karnımda 4. gün ev işi yapmaya başladım.annem çok kızmıştı. türkiyede normal doğumda norma değil ki dikiş olduktan sonra normal denmez ki ona

masallhh bısey sorcam canım ne zman dogmustu bebegın benımkı 18 nısanda dogdu dogdugu gunu de sayarkmı hesaplıcaz

15 nisanda doğdu canım bebeğim.25 nisanda kırkını yaptık.doğduğu günü saymamışız.şimdi farkettim😀 akşam üzeri doğmuştu zaten.😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sağ meme ucumda beyazımsı birşey oluştu bugün, bebeğimi emzirince acıyor, bari sağayım dedim. Biraz önce emzirmeden 2 saat sonra 30 cc çıktı iki göğüsten toplam(( Off sütüm artmıyor hiç, hep böyle az. Bir ara sol memede daha iyiydi, şimdi o azaldı bu kez sağda arttı. Birinden 20 birinden 10 çıktı Napıcam ben böyle, bebeğim bugün 48 günlük ve mama takviyesine devam ediyoruz, kilosu 4 kg. oldu, persentil eğrilerine göre iyi , amaben sadece süt alsın isterdim her nekadar mamalar da süte yakın üretilse de(Moralimi bozmak istemyorum, bir kaşık da olsa yarar diyorum, emzirmekten asla vazgeçmiyorum, bol su, rezene, papatya çayı, humana still tea, süt, yoğurt, bulgur, tahin, pekmez, dereotu, kuru soğan yiyorum ama sonuç aynı gibi( Nolucak bakalım böyle bilmiyorum, benim durumumda olan var mı?

Valla bende sendrom var hatta depresyon baslangici sanirsam tabi bu kendi teshisim :)
Hicbirseye yetisemiyorum herseyin altinda eziliyorum sanki

Benimki kismi 2 :)
Alistirmaya calisiyor ben de o kisimlari gece pispislamalarini falan gozu kapali yapiyorum alistiramadi daha yani :)

Bu arada benim bebek ve evden arta kalan zmnim yok yani kendime ayirdigim max zmn dus
Ben mi yavasim hersey cok grift vaziyette yetisemiyorum

Evet keyfimizden o kadar sanci cektik ustune bir de degil mi??
Sirf hemen ayaklanayim kimseye muhtac olmayayim diye valla

Evet kulak kivrilmasi bizde de var
Dra sordum onemsemedi bile
Saglik ocagindaki ebeye dedim bandana mi taksam diye o da bir annenin oglunun kulagini bantladigini ama birsey degismedigini soyledi yani yapisi bu degismez dedi dogru mu boyle mi kalacak bilen duyan??

Sen yavaş değilsin canım. Ben de eşim gelince kendime zaman ayirabiliyorum. Senin yardimcin yok mu?

Nerelerdesin kacak hatun?

Aynen canim sende kendimi buluyorum :) doktora daha gidemedim bebim doktorun basinada bi is mi geldi nedir 3 haftadir ulasamiyoruz tlf la kendisine , eve ebe geldi iki hafta onceye kadar acile gitsem beklicem 3 saat en az coluk cocuk perisanlik,doktordan almam lazim randevu yada baska bi doktordan alicam bekliyim mi sence ?

Sen yavaş değilsin canım. Ben de eşim gelince kendime zaman ayirabiliyorum. Senin yardimcin yok mu?

Yardimcima ben yardim ediyorum
Paradoks :)
Adi da yardimci paradoksu olsun :)
Anneme geldim tatlim o da rahatsiz yasi da var oyle olunca evin isi,ayak isleri de eklendi yukume

Kuzum hayırlısı olsun.. Kimin nasibinde ne varsa o oldu

Evet cnm çok şükür sendrom falan kalmadı... Başka bir mutluluk geldi keyif geldi bana...

Ya kot işine katılıyorum.. Hamile kalmadan önce 38-40 beden giyerdim.. 34-36 beden etek pantolon ne varsa bir daha giyemem diye dağıttım hep.. Eşofmanla kaldım (( acil kot almam lazım..

İşte oğlumun bana müjdesi... Artık yavaş yavaş kendi gazını kendisi çıkarıyor.. Şok oldum

Canım akşam arkadaşım bendeydi.. 2 çocuk annesi fazlasıyla donanımlı çocuk bakımı konusunda.. Onun oğlu 9 güne 1 yapmış..korkup acile götürmüşler.. Doktor 13 gün yapmazsa kabız olur demiş...

Canım yatırırken de emZirirken de kendim düzeltiyorum kulağını..

Doğduğunu günü saymıyoruz tatlım..

kilo mu kalır bu oğlanla :)20 kilonun hepsini verdim dahada alta düşmekten korkuyorum

Ben doğum kilosunu verdim.fazlasıyla da altına düştüm... Daha da düşmekten korkuyorum.. Diyabet devam ettiğinden çok da yiyemiyorum (

Evet canım normal doğum yapan arkadaşların yakınmalarını duyunca seviniyorum sezeryan olduğuma.. Ben normal doğum dikişinden korkuyordum.. Dikişler kasıkta benimde.. Ben 7. Gün camları falan silmiştim

Canım az sabret Herşeyle yetişeceksin.. Ben de ağlıyorum başlarda.. Yetişemiyorum diye.. Ama şimdi kendi bakımımı bile yapıyorum.. Kocişi paspal paspal pijamalarda karşılamıyorum... Makyaj yapıyorum .. Oğlumu alıp kuaföre gidip bakım yaptırıyorum..fön çektiriyorum... Zamanla düzene gireceksin.. Depresyonu sil at zihninden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…