2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kuzum hayırlısı olsun.. Kimin nasibinde ne varsa o oldu :KK34:

Evet cnm çok şükür sendrom falan kalmadı... Başka bir mutluluk geldi keyif geldi bana...

Ya kot işine katılıyorum.. Hamile kalmadan önce 38-40 beden giyerdim.. 34-36 beden etek pantolon ne varsa bir daha giyemem diye dağıttım hep.. Eşofmanla kaldım :KK43:(( acil kot almam lazım..

İşte oğlumun bana müjdesi... Artık yavaş yavaş kendi gazını kendisi çıkarıyor.. Şok oldum :KK53:

Canım akşam arkadaşım bendeydi.. 2 çocuk annesi fazlasıyla donanımlı çocuk bakımı konusunda.. Onun oğlu 9 güne 1 yapmış..korkup acile götürmüşler.. Doktor 13 gün yapmazsa kabız olur demiş...

Canım yatırırken de emZirirken de kendim düzeltiyorum kulağını..

Doğduğunu günü saymıyoruz tatlım..

Ben doğum kilosunu verdim.fazlasıyla da altına düştüm... Daha da düşmekten korkuyorum.. Diyabet devam ettiğinden çok da yiyemiyorum :KK43:(

Evet canım normal doğum yapan arkadaşların yakınmalarını duyunca seviniyorum sezeryan olduğuma.. Ben normal doğum dikişinden korkuyordum.. Dikişler kasıkta benimde.. Ben 7. Gün camları falan silmiştim :KK30:

Canım az sabret Herşeyle yetişeceksin.. Ben de ağlıyorum başlarda.. Yetişemiyorum diye.. Ama şimdi kendi bakımımı bile yapıyorum.. Kocişi paspal paspal pijamalarda karşılamıyorum... Makyaj yapıyorum .. Oğlumu alıp kuaföre gidip bakım yaptırıyorum..fön çektiriyorum... Zamanla düzene gireceksin.. Depresyonu sil at zihninden :KK52:

Gözün aydın canım. Benim oğlan da 2 gündür ikinmayi bıraktı. Kendi kendine yapıyor, fark etmiyoruz bile. 8. Hafta büyüme atağının bize hediyesi herhalde:KK70::KK70::KK70::thumbup:

Evet kulak kivrilmasi bizde de var :KK43:
Dra sordum onemsemedi bile
Saglik ocagindaki ebeye dedim bandana mi taksam diye o da bir annenin oglunun kulagini bantladigini ama birsey degismedigini soyledi yani yapisi bu degismez dedi dogru mu boyle mi kalacak bilen duyan??

Onumuzdeki hafta dr kontrolunde bende sorayim diyorum. Ama sapka falan taktim diyenlerin kulaklarida duzgun gibi geliyor bana. Aslinda duzgun olmasini gectim kivrik kalinca aciyor mu acaba. Of yaa valla bi cozum bulan var miii??

Evet cnm çok şükür sendrom falan kalmadı... Başka bir mutluluk geldi keyif geldi bana...

Ya kot işine katılıyorum.. Hamile kalmadan önce 38-40 beden giyerdim.. 34-36 beden etek pantolon ne varsa bir daha giyemem diye dağıttım hep.. Eşofmanla kaldım :KK43:(( acil kot almam lazım..

İşte oğlumun bana müjdesi... Artık yavaş yavaş kendi gazını kendisi çıkarıyor.. Şok oldum :KK53:

Canım akşam arkadaşım bendeydi.. 2 çocuk annesi fazlasıyla donanımlı çocuk bakımı konusunda.. Onun oğlu 9 güne 1 yapmış..korkup acile götürmüşler.. Doktor 13 gün yapmazsa kabız olur demiş...

Ben doğum kilosunu verdim.fazlasıyla da altına düştüm... Daha da düşmekten korkuyorum.. Diyabet devam ettiğinden çok da yiyemiyorum :KK43:(

Evet canım normal doğum yapan arkadaşların yakınmalarını duyunca seviniyorum sezeryan olduğuma.. Ben normal doğum dikişinden korkuyordum.. Dikişler kasıkta benimde.. Ben 7. Gün camları falan silmiştim :KK30:

Canım az sabret Herşeyle yetişeceksin.. Ben de ağlıyorum başlarda.. Yetişemiyorum diye.. Ama şimdi kendi bakımımı bile yapıyorum.. Kocişi paspal paspal pijamalarda karşılamıyorum... Makyaj yapıyorum .. Oğlumu alıp kuaföre gidip bakım yaptırıyorum..fön çektiriyorum... Zamanla düzene gireceksin.. Depresyonu sil at zihninden :KK52:

Bende suan ellimle duzeltiyorum. Ama kivriliyor surekli zaten kafasina bisey takmak mumkun degil yirtiniyor yoksa.....

Ayrica bu kadar kiloyu nasil verdin maşallah. .. :KK3:

Gözün aydın canım. Benim oğlan da 2 gündür ikinmayi bıraktı. Kendi kendine yapıyor, fark etmiyoruz bile. 8. Hafta büyüme atağının bize hediyesi herhalde:KK70::KK70::KK70::thumbup:

Başımızı dik tutuyoruz bu arada 10. Günden beri... :KK16::KK16: 3. Ay ne getirecek bakalım bize..

Onumuzdeki hafta dr kontrolunde bende sorayim diyorum. Ama sapka falan taktim diyenlerin kulaklarida duzgun gibi geliyor bana. Aslinda duzgun olmasini gectim kivrik kalinca aciyor mu acaba. Of yaa valla bi cozum bulan var miii??

Bende suan ellimle duzeltiyorum. Ama kivriliyor surekli zaten kafasina bisey takmak mumkun degil yirtiniyor yoksa.....

Ayrica bu kadar kiloyu nasil verdin maşallah. .. :KK3:

Canım gestasyonel diyabetim düzelmedi hala.. Herşeyi yiyemiyorum... Bir de ben rahat kilo verebiliyorum.. Akşam ziyaretime gelen arkadaşım..evin karşısındaki Park'ta bulunan spor aletlerini gösterip, sen doğum mu yaptın yoksa çocuğu emanet mi aldın..doğum yaptıysan kiloları bu Park'ta mı verdin bebeğin uyudukça dedi... Nasıl mutlu oldum.... :KK16::KK16::KK16:

kızlar ya bebegım nedense ıkınıyor durduk yere uykusunda sureklı elı kolu oynuo normalmi aldı benı bi panik gozlerı acardı falan ama bunlar 2 gundur var

Senin de bebişine maşallah canım.onun da kırkı gelmiş.nice 40 günleri,ayları,yılları olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım dıyabet devam edıyormu bılmıyorum tam gaz yıyorum hos son bır ay hıc dıkkat etmedim herseyıı yıyordum cok yuksemıyordu 160 ı hıc gecmemıstı

Kuaför ve fön??
Ben saclarimi bile taramiyorum kuzum :KK43:

Canim yasla ilgili degil. Tamamen karaktter. Benim adam 50sinde olsa ayni olurdu :KK1: ayrica ne var yasinizda yahu :KK34:

Su kundak isini ben de denemeliyim. Uyuduktan sonra mi ypiosunuz?

Ogut vermekten ziyade ornek olmak lazim :KK34: insallah boyle devam eder kv ile muhabbetimiz. Aile ici iliskiler cocugun karakterini etkiler bence.
Valla islerine oyle geliyo :KK1: evin daginik kalmasina dayanamayip soylene sinirlene topluyom sonunda, rahatlik ordan.

Ben de resetliyorum, 2-3 gun suruyo etkisi :) biktim format atmaktan

Canim arada olmasi normal ama. Benim kizim butun gun kokuyodu. Once usutmus olabilecegimi dusundum. Ama gaz ilacindan kaynaklanmis. İlaci duzenli veriyodum bi kac gundur. Gazi olsa da olmaa da. Onu kestim, koku bitti. Sagolasin :KK66:

Canim havalandirmaya devam. Bi kac ay suruyo, bizzimki haala bile kokuyo ama zor farkediliyo. İdil deniz odasina gecene kadar, bitr insallah.

Kundakta 1 gun ise yaradi canim.benin oglan gene ayni hep agliyo uykusuzluktan gozler kipkirmizi oluyo.ne kadar cok uykusuzluk o kdar huzursuzluk.saatlerce ayagimda salladigim oluyo ama 10 dk uyku.her seyi deniyorum sallayarak konusarak oynayarak emzirerek ne siklde olursa olsun yeterki uyusun ama yok.ne yapcagimi sasirdim.

Eslerden konusulmus bi tanede bende var daginiklikta ustune yoktur.kizincada birak dursun ne topluyon diyo.benim esim keyfine duskundur uykusuz kalamaz.1 aydir evimizdeydik dub gene anneme geldik.esimin israrlariyla.evde olunca aksam gezmeye gidemiyo uykusunu alamiyo bebekle ilgileniyo zorlada olsa bulasik makinasini bosaltiyo ya zor geldi.zaten bebek az agladimi al annesi seni istiyo diyo.ben isim var bak diyorum birakiyo cocugu koltuga mecbur gidip aliyorum.aslinda cok merhametlidir ama zora gelemiyo bencillik yapiyo.ben onu 1000 kere dusunuyosam o beni 1 kere dusunuyo.

Neyse sonuc olarak suan annemdeyiz.esim evde kaliyo bizde oglumla basbasa yatiyorruz.aksamdan aksama sevmeye geliyo bi.ben memnunmuyum bu durumdan derseniz degilim.aslinda bi yonden iyi bi yonden kotu.ev isi yemek derdi yok ama esimle ayri kalmakda istemiyorum.biz bi aile olduk ne bu bole ben sanki evlenmemis gibi annemin evine dondum o kendi evinde.
Neyse cok konustum

Kundakta 1 gun ise yaradi canim.benin oglan gene ayni hep agliyo uykusuzluktan gozler kipkirmizi oluyo.ne kadar cok uykusuzluk o kdar huzursuzluk.saatlerce ayagimda salladigim oluyo ama 10 dk uyku.her seyi deniyorum sallayarak konusarak oynayarak emzirerek ne siklde olursa olsun yeterki uyusun ama yok.ne yapcagimi sasirdim.

Eslerden konusulmus bi tanede bende var daginiklikta ustune yoktur.kizincada birak dursun ne topluyon diyo.benim esim keyfine duskundur uykusuz kalamaz.1 aydir evimizdeydik dub gene anneme geldik.esimin israrlariyla.evde olunca aksam gezmeye gidemiyo uykusunu alamiyo bebekle ilgileniyo zorlada olsa bulasik makinasini bosaltiyo ya zor geldi.zaten bebek az agladimi al annesi seni istiyo diyo.ben isim var bak diyorum birakiyo cocugu koltuga mecbur gidip aliyorum.aslinda cok merhametlidir ama zora gelemiyo bencillik yapiyo.ben onu 1000 kere dusunuyosam o beni 1 kere dusunuyo.

Neyse sonuc olarak suan annemdeyiz.esim evde kaliyo bizde oglumla basbasa yatiyorruz.aksamdan aksama sevmeye geliyo bi.ben memnunmuyum bu durumdan derseniz degilim.aslinda bi yonden iyi bi yonden kotu.ev isi yemek derdi yok ama esimle ayri kalmakda istemiyorum.biz bi aile olduk ne bu bole ben sanki evlenmemis gibi annemin evine dondum o kendi evinde.
Neyse cok konustum

Son cümlelerin herşeyi özetliyor. Eşine bunları söylediğinde ne tepki veriyor?

Arkadaş lar birşey sorucam, mama veren anneler hangi markayi veriyorsunuz? Bugün okuduğum bir haberde milupada gdo saptanmış, belgesini falan yayınlamışlar ben ara sıra da olsa milupa kullaniyordum şimdi ne kullansam acaba bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ayva kompostosu çok güzel süt yapıyor anında tavsiye ederim. gerçi geçti ayva sezonuda ama belki bulunur..

bende bugün bi baktım kakasını yapmış zorlandığını görmemiştim demek artık zorlanmayacak çok sevindim:)

bide d vit 3 kullanıyoruz ya günde 4 damla bazen 5 damla dökülüyor bi sıkıntı olur mu acaba

Son cümlelerin herşeyi özetliyor. Eşine bunları söylediğinde ne tepki veriyor?

Ben seni dusunuyom.yemek ev isleriyle ugrasma.annen yemek yapiyo bebegede yardimci oluyo sen diblenirsin diyo.sende rahat et bende rahat uyuyayim diyor.hem beni hem kendini dusunuyomus yani.mesela isden geldi yemek yedi disari cikalim az dedim ben gidiyim 8 de gelirim dedi saat 9.30 hala gelmedi.aman umursamiyom daha.o beni ne kadar onemserse bende o kadar obemsiycem onu.biz evleneli daha 1 sene bile olmadi.13 haziranda 1 sene olacak ki 15 sene birbirmizi bekledikte evlendik cok cabuk sikildi galiba.bakalim gizlemliyorum bekliyorum sabirla.

Arkadaş lar birşey sorucam, mama veren anneler hangi markayi veriyorsunuz? Bugün okuduğum bir haberde milupada gdo saptanmış, belgesini falan yayınlamışlar ben ara sıra da olsa milupa kullaniyordum şimdi ne kullansam acaba bilemedim

Tatlım sütlü tahıl karışımının içinde varmış gdo, bn aptamil kullanıyorum memnunum açıklamasında olmadığını iddia ediyor

Merhaba güzel anneler nasılsını bir kaç gündür internetimi yoktu giremedim, internetten iyi uykular tatlı rüyalar el kitabı aldım oğluşa uyku eğitimi vermek için güzel bilgiler var içinde :)

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü elemanları piyasa denetimleri sırasında aldıkları “Milupa Aptamil Sütlü Tahıl Karışımı” ürününün incelemesi sırasında GDO tespit etti.
GDO’nun varlığından emin olmak için Milupa Aptamil Sütlü Tahıl Karışımı’na ait şahit numuneleri Ankara Kontrol Laboratuarı’nda gönderdiler. Ankara Kontrol Laboratuarı’nın yaptığı analizlerde Milupa’nın GDO içerdiği kesinleşti. Bunun üzerine GDO’lu Milupa’ların ürünlerin toplatılması için, 80 il Valiliği’ne yazı gönderildi.
Gıda Güvenliği Hareketi’nin resmi sitesinde yer alan yazışmalara göre; Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi’nin ele geçirdiği belge, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca henüz teşhir edilmedi. Ancak Bakanlığı’n Gıda Hareketi’ne yaptığı özel açıklama ile işlem ve süreç doğrulandı.

Tahıl karışımında varsa sütünde de vardir diye düşünüyorum, sanırım başka markaları arastiricam gerçi hangisi yüzde yüz doğal ki?

Tahıl karışımında varsa sütünde de vardir diye düşünüyorum, sanırım başka markaları arastiricam gerçi hangisi yüzde yüz doğal ki?

Haklısın canım.
Ama şimdi belgelenmis sonuçta.
Kullanmamak lazım diye düşünüyorum.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

X