- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Kuzum hayırlısı olsun.. Kimin nasibinde ne varsa o oldu
Evet cnm çok şükür sendrom falan kalmadı... Başka bir mutluluk geldi keyif geldi bana...
Ya kot işine katılıyorum.. Hamile kalmadan önce 38-40 beden giyerdim.. 34-36 beden etek pantolon ne varsa bir daha giyemem diye dağıttım hep.. Eşofmanla kaldım (( acil kot almam lazım..
İşte oğlumun bana müjdesi... Artık yavaş yavaş kendi gazını kendisi çıkarıyor.. Şok oldum
Canım akşam arkadaşım bendeydi.. 2 çocuk annesi fazlasıyla donanımlı çocuk bakımı konusunda.. Onun oğlu 9 güne 1 yapmış..korkup acile götürmüşler.. Doktor 13 gün yapmazsa kabız olur demiş...
Canım yatırırken de emZirirken de kendim düzeltiyorum kulağını..
Doğduğunu günü saymıyoruz tatlım..
Ben doğum kilosunu verdim.fazlasıyla da altına düştüm... Daha da düşmekten korkuyorum.. Diyabet devam ettiğinden çok da yiyemiyorum (
Evet canım normal doğum yapan arkadaşların yakınmalarını duyunca seviniyorum sezeryan olduğuma.. Ben normal doğum dikişinden korkuyordum.. Dikişler kasıkta benimde.. Ben 7. Gün camları falan silmiştim
Canım az sabret Herşeyle yetişeceksin.. Ben de ağlıyorum başlarda.. Yetişemiyorum diye.. Ama şimdi kendi bakımımı bile yapıyorum.. Kocişi paspal paspal pijamalarda karşılamıyorum... Makyaj yapıyorum .. Oğlumu alıp kuaföre gidip bakım yaptırıyorum..fön çektiriyorum... Zamanla düzene gireceksin.. Depresyonu sil at zihninden
Gözün aydın canım. Benim oğlan da 2 gündür ikinmayi bıraktı. Kendi kendine yapıyor, fark etmiyoruz bile. 8. Hafta büyüme atağının bize hediyesi herhalde:thumbup: