Günaydın, keyifli bir hafta sonu olur inşallah. Büyük korsan sınavda yine, "havamız" yerinde olursa hayvanat bahçesine gideceğiz. Kaç zamandır gidememistim, özledim kuzulari
Sizlerde planlar nasıl?
Gözün aydin canım
Kendi başına gaz cikarmayi ve gegirmeyi öğrendiğinde, yani yatakta dönmeyi ve oturmayı becerdiginde kendi odasına geçmeli. Dolayısıyla ortalama 6. Ayda kademeli olarak alistirilmali bence.
Biz nöbetleşe bakıyoruz ve sınırlı zamanda iyi uyku alabilmek için bebeğin yatağı oturma odasında. Bebekle ilgilenen kişi oraya geçiyor, diğeri yatak odasına. Ekim gibi oğlanı doğrudan kendi odasına alacağız. Telsize gerek yok bence. Zaten çocuk odası yatak odasinin yani ve biz bebeğin sesine çok hassaslastik.
Uyanıp yapacak
Allah size kolaylık versin arkadaşlar, iyi tahammül ediyorsunuz.
Biz bilerek isteyerek beraber karar vererek yaptık. Beraber bakıyoruz. Ikimiz de birbirimizi gozetiyoruz. Yeri geliyor ben.daha fazla dinleneyim diye eşim sadece bebeği getiriyor ve emzirdikten sonra geri götürüyor. Demiyor kalk senin siran. O haliyle de sabah ise gidiyor. Bilmiyorum belki biz size göre yaşlıyiz, yıllar sonra bebek sahibi olmaya karar verdik diye böyle...
Hepimizin evi için huzur ve mutluluk diliyorum.
Yediğin besine, kaç saatte bir emzirdigine ve metabolizma hızına bağlı olarak 4-6 saat arasında geçer canım.