2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ne operasyonu gülüm?

Bu arada sayılı gün kaldı seyehatine, heyecanlı misin?:KK70:

Merhaba Arkadaşlar
Sizce bebek anneyle ne zamana kadar aynı odada kalmalı? Anne baba mı onun odasında yoksa o mu anne babanın odasında kalmalı? Sizce ne zaman telsiz kullanılarak odasında tek kalabilir?

Bakalım bizim mutlu son saat kaçı bulacak :)

Ikimizde resmen bayilmisiz sen naptin ?umarim senin mutlu son da uzun surmustur :) gecemiz gunduzumuz karisti gerci benimki biraz cekti geri yatti ama benim gogusler tas gibi dolmus aciyor resmen bende yeni full emzirmeye basladim once sagip veriyodum cc ml goruyodum simdi ac mi uyuyor tokmu anlayamadim ? Oburunu sagsam mi sagmasam mi ? Aman ne zor mus annelik , valla cennet annelerin ayaklari altinda ne dogru babalar anca uyusun gerci arada da olsa vardir gece gunduz bakan baba herhalde :) bana denk gelmemistir .

Merhaba Arkadaşlar
Sizce bebek anneyle ne zamana kadar aynı odada kalmalı? Anne baba mı onun odasında yoksa o mu anne babanın odasında kalmalı? Sizce ne zaman telsiz kullanılarak odasında tek kalabilir?

On puanlik uzman sorusu bende karmakarisigim. Oglusum kustu ilk hafta agiz dolusu burnundan da korktum ben odasinda cekyata yerlestim ,bogazinda kalir falan diye (yanimiza alsak obur oglum kiskanir diye ) obur oglum 4 yasinda babasinin yanina gecti kiskanclik olmasin diye , bugun oburunu uyuturken bizim yatak odasinda uyuya kalmisiz bebis oglum .babamiz asagida uyuya kalmis gelince demesin mi herkes odasinda yatsin.sinir oldum (misafir yatak odamizda var) ben napiyim hala kusuyor bazen dolu dolu refleksleri varmis kafalarini yan ceviriyorlarmis dedi ebe ama kac kere denk geldim hicte kafayi cevirmedi hemde bogazinda , burnunda sut parcasi kaldi oksur oksur yavrum temizledim burnunu sut verdim parcalar gitsin diye :KK43: yani sadece obur oglum degil babasi kiskanc bizde de trip attik anlicaniz ...

merhaba arkadaslar. biz mayis anneleri grubundaydik ama 29 nisanda bebisimiz geldi. size bisey sormak istiyorum. oglumun burnu tikandi hırıltılı ses cikariyor. eskiden 40 dk emen cocuk simdi bes dk ka zor emiyor hemen mayisiyor. bu sorunu yasayanlariniz var mi yardim eder misiniz
Canim burnu icin otribebe aspiratoru var, cidden muthis. Bruno damladan 3-4 damla damlatip bekletmeden aspiratorle cek. Gerekirse bu islemi 2-3 defa yapabilirsin. Once bir taraf donra diger taraf. Emmesi de artik ceneler guclendiginden azalmis olabilir. 5 dk da bosaltiuodur memeyi
Idrarinda bir koku yok ama pirtlarsa koku tayiliyor ki bazen altini degisistirirken taptigindan biliyorum kokuyu. Dr normal oldugunu soylefi sanirim faz ilacindan oluyo kullandigimdan beri koku oluyor. Cok agir degil ama fark ediliyor:KK9:

Canim dilindeki beyazlık bizde de var sutten. Bi kac cay kaşığı su veriyorum tabi kaynamis sogumus su ondan sonra gecti.
Sagol tstlim. Gaz ilacini vermedim dun. Bakalim devam edecek mi:/
Bu konuda bende yardim istiyorum burun Aspiratörunu nasil kullaniyorsunuz kizlar. Brunu aldim ama kullanmaya cesaret edemedim nasil damlaticaz???
Kullanmaya alisirsin canim. Cidden cok rahatlâtiyo bebisleri
Ikimizde resmen bayilmisiz sen naptin ?umarim senin mutlu son da uzun surmustur :) gecemiz gunduzumuz karisti gerci benimki biraz cekti geri yatti ama benim gogusler tas gibi dolmus aciyor resmen bende yeni full emzirmeye basladim once sagip veriyodum cc ml goruyodum simdi ac mi uyuyor tokmu anlayamadim ? Oburunu sagsam mi sagmasam mi ? Aman ne zor mus annelik , valla cennet annelerin ayaklari altinda ne dogru babalar anca uyusun gerci arada da olsa vardir gece gunduz bakan baba herhalde :) bana denk gelmemistir .

Hahaha:) bana da denk gelmedi. Gecen gun olmazsa gece sen mama yap dedim. Ben mi yapcam, uyanip mi yapcm dedi :KK52: yok dedim hayayim saka yaptim sana ben, sen uyu, soylemedim farzet dedim. Uyudu o da, cok dinler beni :p

Canim burnu icin otribebe aspiratoru var, cidden muthis. Bruno damladan 3-4 damla damlatip bekletmeden aspiratorle cek. Gerekirse bu islemi 2-3 defa yapabilirsin. Once bir taraf donra diger taraf. Emmesi de artik ceneler guclendiginden azalmis olabilir. 5 dk da bosaltiuodur memeyi

Hahaha:) bana da denk gelmedi. Gecen gun olmazsa gece sen mama yap dedim. Ben mi yapcam, uyanip mi yapcm dedi :KK52: yok dedim hayayim saka yaptim sana ben, sen uyu, soylemedim farzet dedim. Uyudu o da, cok dinler beni :p

bak dinlemis sagolsun , uyu demissin uyumus :) erkekler ayyy bende iki erkek annesiyim ...ama annelerinde suc rahata alistirmislar :) bak hemen k.v gonderdim bile gelecegin k.v olarak ama ben eslerine yardim etsinler diye yetistiricem becerebilirsem :))))

Gunaydiiin canlar
Size yüs puanlik bir soru
Yediklerimiz kac saat sonra sute geciyor
İnternette bulamadim ama bence her yiyecek cesiti sindirilme zorluguna gore geciyordur diye dusunuyorum
Druna soran veya duyanlar cvp please :)

Bebege bakamiyorlar bari bize baksalar dimi :)
Emzirirken su,yiyecek,... Vb servis
Veya temzlik,bulasik,camasir, yemek bir ucundan tutsalar da biz de insanligimiza donsek
Tuvalete gidecek vakit olmuyor bazen

Saka gibiler ya cocuk yapalim demeyi biliyorlar ama
Emzirirken hadi bahaneleri ben mi emzirim
Ama mamada??
Neymis uykudan mi uyanayim sinir oluyorum yahu

bak dinlemis sagolsun , uyu demissin uyumus :) erkekler ayyy bende iki erkek annesiyim ...ama annelerinde suc rahata alistirmislar :) bak hemen k.v gonderdim bile gelecegin k.v olarak ama ben eslerine yardim etsinler diye yetistiricem becerebilirsem :))))

Aynen cnm
Esine yardimci olsun tabi,romantik,kibar biri olsun gelinim yine de svmezse beni vay anam vay

Sorma yaaa, benim esim cok daginiktir. Coraplar yerde, gomlergi bi yerde pantolonu bi yerde montu baska yerdde. Kv onun dagittiklarini hep toplayip yerine yerlestirmis. Bu nereye aarsa atsin yine yerinde bulurmus estalarini. Simdi bana soruyo sunum nerde diye. Cikardigin yerdedir diyorum oda oda kiyafet ariyo :KK1: hadi yardimci olmuosun bari kendi esyalarini dagitma
Gunaydiiin canlar
İnternette bulamadim ama bence her yiyecek cesiti sindirilme zorluguna gore geciyordur diye dusunuyorum
Valla kalirim ben bu sorudan :KK1: sivilar daha hizli geciuodur ama besinler dedigin gibi hem sindirim hem de emilim hizlarina giredir. Standardinin oldugunu sanmiyorum. Neden ki?
Bebege bakamiyorlar bari bize baksalar dimi :)
Emzirirken su,yiyecek,... Vb servis
Veya temzlik,bulasik,camasir, yemek bir ucundan tutsalar da biz de insanligimiza donsek
Tuvalete gidecek vakit olmuyor bazen
Ucundan tutmaya calisiyolar da iste beceremiyolar ki. Yine arkalarini topluyoruz. Naapsinlat, Alismamislar :KK1:
Aynen cnm
Esine yardimci olsun tabi,romantik,kibar biri olsun gelinim yine de svmezse beni vay anam vay

Sevmez mavisim :) adin kaynana :KK1: kaynana pamuk olmus rafdan dusmus, gelin ah basim demiiiiisss :KK70::KK9:

Günaydın, keyifli bir hafta sonu olur inşallah. Büyük korsan sınavda yine, "havamız" yerinde olursa hayvanat bahçesine gideceğiz. Kaç zamandır gidememistim, özledim kuzulari:KK70::KK70:

Sizlerde planlar nasıl?:KK70:

Veeee mutlu son uyuttum :)

Gözün aydin canım:KK70:

Merhaba Arkadaşlar

Kendi başına gaz cikarmayi ve gegirmeyi öğrendiğinde, yani yatakta dönmeyi ve oturmayı becerdiginde kendi odasına geçmeli. Dolayısıyla ortalama 6. Ayda kademeli olarak alistirilmali bence.

Biz nöbetleşe bakıyoruz ve sınırlı zamanda iyi uyku alabilmek için bebeğin yatağı oturma odasında. Bebekle ilgilenen kişi oraya geçiyor, diğeri yatak odasına. Ekim gibi oğlanı doğrudan kendi odasına alacağız. Telsize gerek yok bence. Zaten çocuk odası yatak odasinin yani ve biz bebeğin sesine çok hassaslastik.

Uyanıp yapacak:KK70::KK70:

Allah size kolaylık versin arkadaşlar, iyi tahammül ediyorsunuz.

Biz bilerek isteyerek beraber karar vererek yaptık. Beraber bakıyoruz. Ikimiz de birbirimizi gozetiyoruz. Yeri geliyor ben.daha fazla dinleneyim diye eşim sadece bebeği getiriyor ve emzirdikten sonra geri götürüyor. Demiyor kalk senin siran. O haliyle de sabah ise gidiyor. Bilmiyorum belki biz size göre yaşlıyiz, yıllar sonra bebek sahibi olmaya karar verdik diye böyle...

Hepimizin evi için huzur ve mutluluk diliyorum.

Gunaydiiin canlar

Yediğin besine, kaç saatte bir emzirdigine ve metabolizma hızına bağlı olarak 4-6 saat arasında geçer canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese keyifli bir haftasonu diliyorum ♥

Kızımın huysuzlugu ustundeydi zor bir gece gecirdim.
Anca evin içinde gezdirecegim etrafa bakınacak öyle sakinleşiyor ama benim kollar iflas aşamasında .
Iyice ağırlaştı zor geliyor artık gezdirmek :KK43:

♥Rüya & idil Deniz ♥

Çok geçmiş olsun sana da canım benim.
Nice 40 lara inşallah.
Sabah dişim için gittim ama intihap tamamen kurumamış ilaca devam pazartesi gideceğim.
Ağrı ve şişi indi çok şükür.
İdil aynı çok sancılanıyor, sürekli kusuyor saatlerce gezdiriyorum evin içinde.
Algılamaya iyice başladı.
Emzirirken dahi beni izliyor, seslere çok duyarlı öyle sakinleştiriyorum onu.
Allah başka dert vermesin miniklerimize.
Benim 2 tane dikişim vardı şükür tam iyileşti.
Senin kaç dikiş vardı tatlım?
Hala geçmemesi sıkıntı, gözüktün mü doktora hiç?
İhmal etme sakın, bir krem varmış ağrı kesici bana gerek kalmamıştı ama senin şuan devam ediyorsa dr danış al canım acı çekme.

Çok sağol esmerim..
amiiin inşallah..
40 falan hikaye hira dünden beri inanilmaz huzursuz..
oyy kuzum benim kiyamam yaaa Allah'im bi an önce iyileştirsin kuzunu..
bizimkide artık sese onunla konusmamiza tepki veriyo..
ağzımız laf dolu konuşmaya başlayınca napariz bilmiyorum:KK16::KK16:
bende doktorum 4 5 dedi ama ben 7 saydim..
randevuyu en erken 2 hazirana alabildim..
Hastanede tanıdık var daha erken olabilirdi ama doğum dahil olmak uzere hamilelegimde cok yardimci oldu artik rahatsiz etmek istemiyorum..
Ben uzun süre ayakta kalayim yada uzun sure oturayim dikişin atıldığı yer popomla beraber ağrıyo ağrıda sanki kilolarca taş bağlanmış gibi..
bide vajinada ağrı var içi agriyo o normalmi bilemiyorum..

Ben de kayınvalideden şikayeçiyim.bu hafta eşim izin almıştı.çocuğumuzla başbaşa bir hafta geçirelim diye.izin aldığını duydular biz de geleceğiz dediler.ben de haftasonuna doğru gelin , birlikte kırkını çıkarırız dedim.(yarın kırkı)salı gününden geldiler.hep çocuk onun kucağında olsun istiyor.artık iyice gerildik.ne zaman gidecek bilmiyorum.artık yalnız kalmak istiyorum.evin işlerini az çok yapıyor allah razı olsun ama ben de kendi düzenimi istiyorum artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sağol esmerim..
amiiin inşallah..
40 falan hikaye hira dünden beri inanilmaz huzursuz..
oyy kuzum benim kiyamam yaaa Allah'im bi an önce iyileştirsin kuzunu..
bizimkide artık sese onunla konusmamiza tepki veriyo..
ağzımız laf dolu konuşmaya başlayınca napariz bilmiyorum:KK16::KK16:
bende doktorum 4 5 dedi ama ben 7 saydim..
randevuyu en erken 2 hazirana alabildim..
Hastanede tanıdık var daha erken olabilirdi ama doğum dahil olmak uzere hamilelegimde cok yardimci oldu artik rahatsiz etmek istemiyorum..
Ben uzun süre ayakta kalayim yada uzun sure oturayim dikişin atıldığı yer popomla beraber ağrıyo ağrıda sanki kilolarca taş bağlanmış gibi..
bide vajinada ağrı var içi agriyo o normalmi bilemiyorum..

Tekrar geçmiş olsun canım benim.
Amin...
Hiç bir bebiş hasta olmasın, acı çekmesin inşallah.
Kesinlikle göster dikişlerini inşallah bi sıkıntı yoktur.

Istanbulda deprem oldu.
Evim 9. Katta idil in beşiği resmen siddetli sekilde sallandı

♥Rüya & idil Deniz ♥

X