Saat 15;00 de beri iki dk 5 dk bi saat araliklarla emiyoruz halada araniyor bi becerebilse emmeyi pilim bitti yeminle yemegide esim yapti obur oglumda herseye agliyor imdatttt diye bagirasim varrr
Veeee mutlu son uyuttum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 15;00 de beri iki dk 5 dk bi saat araliklarla emiyoruz halada araniyor bi becerebilse emmeyi pilim bitti yeminle yemegide esim yapti obur oglumda herseye agliyor imdatttt diye bagirasim varrr
Ne operasyonu gülüm?
Bu arada sayılı gün kaldı seyehatine, heyecanlı misin?
Bakalım bizim mutlu son saat kaçı bulacak :)
Merhaba Arkadaşlar
Sizce bebek anneyle ne zamana kadar aynı odada kalmalı? Anne baba mı onun odasında yoksa o mu anne babanın odasında kalmalı? Sizce ne zaman telsiz kullanılarak odasında tek kalabilir?
Canim burnu icin otribebe aspiratoru var, cidden muthis. Bruno damladan 3-4 damla damlatip bekletmeden aspiratorle cek. Gerekirse bu islemi 2-3 defa yapabilirsin. Once bir taraf donra diger taraf. Emmesi de artik ceneler guclendiginden azalmis olabilir. 5 dk da bosaltiuodur memeyimerhaba arkadaslar. biz mayis anneleri grubundaydik ama 29 nisanda bebisimiz geldi. size bisey sormak istiyorum. oglumun burnu tikandi hırıltılı ses cikariyor. eskiden 40 dk emen cocuk simdi bes dk ka zor emiyor hemen mayisiyor. bu sorunu yasayanlariniz var mi yardim eder misiniz
Sagol tstlim. Gaz ilacini vermedim dun. Bakalim devam edecek mi:/Idrarinda bir koku yok ama pirtlarsa koku tayiliyor ki bazen altini degisistirirken taptigindan biliyorum kokuyu. Dr normal oldugunu soylefi sanirim faz ilacindan oluyo kullandigimdan beri koku oluyor. Cok agir degil ama fark ediliyor
Canim dilindeki beyazlık bizde de var sutten. Bi kac cay kaşığı su veriyorum tabi kaynamis sogumus su ondan sonra gecti.
Kullanmaya alisirsin canim. Cidden cok rahatlâtiyo bebisleriBu konuda bende yardim istiyorum burun Aspiratörunu nasil kullaniyorsunuz kizlar. Brunu aldim ama kullanmaya cesaret edemedim nasil damlaticaz???
Ikimizde resmen bayilmisiz sen naptin ?umarim senin mutlu son da uzun surmustur :) gecemiz gunduzumuz karisti gerci benimki biraz cekti geri yatti ama benim gogusler tas gibi dolmus aciyor resmen bende yeni full emzirmeye basladim once sagip veriyodum cc ml goruyodum simdi ac mi uyuyor tokmu anlayamadim ? Oburunu sagsam mi sagmasam mi ? Aman ne zor mus annelik , valla cennet annelerin ayaklari altinda ne dogru babalar anca uyusun gerci arada da olsa vardir gece gunduz bakan baba herhalde :) bana denk gelmemistir .
Canim burnu icin otribebe aspiratoru var, cidden muthis. Bruno damladan 3-4 damla damlatip bekletmeden aspiratorle cek. Gerekirse bu islemi 2-3 defa yapabilirsin. Once bir taraf donra diger taraf. Emmesi de artik ceneler guclendiginden azalmis olabilir. 5 dk da bosaltiuodur memeyi
Sagol tstlim. Gaz ilacini vermedim dun. Bakalim devam edecek mi:/
Kullanmaya alisirsin canim. Cidden cok rahatlâtiyo bebisleri
Hahaha:) bana da denk gelmedi. Gecen gun olmazsa gece sen mama yap dedim. Ben mi yapcam, uyanip mi yapcm dedi yok dedim hayayim saka yaptim sana ben, sen uyu, soylemedim farzet dedim. Uyudu o da, cok dinler beni
Ikimizde resmen bayilmisiz sen naptin ?umarim senin mutlu son da uzun surmustur :) gecemiz gunduzumuz karisti gerci benimki biraz cekti geri yatti ama benim gogusler tas gibi dolmus aciyor resmen bende yeni full emzirmeye basladim once sagip veriyodum cc ml goruyodum simdi ac mi uyuyor tokmu anlayamadim ? Oburunu sagsam mi sagmasam mi ? Aman ne zor mus annelik , valla cennet annelerin ayaklari altinda ne dogru babalar anca uyusun gerci arada da olsa vardir gece gunduz bakan baba herhalde :) bana denk gelmemistir .
Canim burnu icin otribebe aspiratoru var, cidden muthis. Bruno damladan 3-4 damla damlatip bekletmeden aspiratorle cek. Gerekirse bu islemi 2-3 defa yapabilirsin. Once bir taraf donra diger taraf. Emmesi de artik ceneler guclendiginden azalmis olabilir. 5 dk da bosaltiuodur memeyi
Hahaha:) bana da denk gelmedi. Gecen gun olmazsa gece sen mama yap dedim. Ben mi yapcam, uyanip mi yapcm dedi yok dedim hayayim saka yaptim sana ben, sen uyu, soylemedim farzet dedim. Uyudu o da, cok dinler beni
bak dinlemis sagolsun , uyu demissin uyumus :) erkekler ayyy bende iki erkek annesiyim ...ama annelerinde suc rahata alistirmislar :) bak hemen k.v gonderdim bile gelecegin k.v olarak ama ben eslerine yardim etsinler diye yetistiricem becerebilirsem :))))
Sorma yaaa, benim esim cok daginiktir. Coraplar yerde, gomlergi bi yerde pantolonu bi yerde montu baska yerdde. Kv onun dagittiklarini hep toplayip yerine yerlestirmis. Bu nereye aarsa atsin yine yerinde bulurmus estalarini. Simdi bana soruyo sunum nerde diye. Cikardigin yerdedir diyorum oda oda kiyafet ariyo hadi yardimci olmuosun bari kendi esyalarini dagitmabak dinlemis sagolsun , uyu demissin uyumus :) erkekler ayyy bende iki erkek annesiyim ...ama annelerinde suc rahata alistirmislar :) bak hemen k.v gonderdim bile gelecegin k.v olarak ama ben eslerine yardim etsinler diye yetistiricem becerebilirsem :))))
Valla kalirim ben bu sorudan sivilar daha hizli geciuodur ama besinler dedigin gibi hem sindirim hem de emilim hizlarina giredir. Standardinin oldugunu sanmiyorum. Neden ki?Gunaydiiin canlar
Size yüs puanlik bir soru
Yediklerimiz kac saat sonra sute geciyor
İnternette bulamadim ama bence her yiyecek cesiti sindirilme zorluguna gore geciyordur diye dusunuyorum
Druna soran veya duyanlar cvp please :)
Ucundan tutmaya calisiyolar da iste beceremiyolar ki. Yine arkalarini topluyoruz. Naapsinlat, AlismamislarBebege bakamiyorlar bari bize baksalar dimi :)
Emzirirken su,yiyecek,... Vb servis
Veya temzlik,bulasik,camasir, yemek bir ucundan tutsalar da biz de insanligimiza donsek
Tuvalete gidecek vakit olmuyor bazen
Aynen cnm
Esine yardimci olsun tabi,romantik,kibar biri olsun gelinim yine de svmezse beni vay anam vay
Merhaba Arkadaşlar
Sizce bebek anneyle ne zamana kadar aynı odada kalmalı? Anne baba mı onun odasında yoksa o mu anne babanın odasında kalmalı? Sizce ne zaman telsiz kullanılarak odasında tek kalabilir?
Gunaydiiin canlar
Size yüs puanlik bir soru
Yediklerimiz kac saat sonra sute geciyor
İnternette bulamadim ama bence her yiyecek cesiti sindirilme zorluguna gore geciyordur diye dusunuyorum
Druna soran veya duyanlar cvp please :)
Bebege bakamiyorlar bari bize baksalar dimi :)
Emzirirken su,yiyecek,... Vb servis
Veya temzlik,bulasik,camasir, yemek bir ucundan tutsalar da biz de insanligimiza donsek
Tuvalete gidecek vakit olmuyor bazen
Çok geçmiş olsun sana da canım benim.
Nice 40 lara inşallah.
Sabah dişim için gittim ama intihap tamamen kurumamış ilaca devam pazartesi gideceğim.
Ağrı ve şişi indi çok şükür.
İdil aynı çok sancılanıyor, sürekli kusuyor saatlerce gezdiriyorum evin içinde.
Algılamaya iyice başladı.
Emzirirken dahi beni izliyor, seslere çok duyarlı öyle sakinleştiriyorum onu.
Allah başka dert vermesin miniklerimize.
Benim 2 tane dikişim vardı şükür tam iyileşti.
Senin kaç dikiş vardı tatlım?
Hala geçmemesi sıkıntı, gözüktün mü doktora hiç?
İhmal etme sakın, bir krem varmış ağrı kesici bana gerek kalmamıştı ama senin şuan devam ediyorsa dr danış al canım acı çekme.
Çok sağol esmerim..
amiiin inşallah..
40 falan hikaye hira dünden beri inanilmaz huzursuz..
oyy kuzum benim kiyamam yaaa Allah'im bi an önce iyileştirsin kuzunu..
bizimkide artık sese onunla konusmamiza tepki veriyo..
ağzımız laf dolu konuşmaya başlayınca napariz bilmiyorum
bende doktorum 4 5 dedi ama ben 7 saydim..
randevuyu en erken 2 hazirana alabildim..
Hastanede tanıdık var daha erken olabilirdi ama doğum dahil olmak uzere hamilelegimde cok yardimci oldu artik rahatsiz etmek istemiyorum..
Ben uzun süre ayakta kalayim yada uzun sure oturayim dikişin atıldığı yer popomla beraber ağrıyo ağrıda sanki kilolarca taş bağlanmış gibi..
bide vajinada ağrı var içi agriyo o normalmi bilemiyorum..