2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın herkese.benim kızım mı çok ağlıyor bilemedim geve 12 den 3 e kadar uyutamadım.eşim de yok gece uykusuzluğu çok zor.her şeyi deniyorum ama susturamıyorum.gaz değilde başka bir sorunu mu var diye düşünmeye başladım.ne zaman düzelmeye başlar acaba 37 günlük olduk.dün kalça çıkığı muayenesi olduk herşey normal.başka bebeklerde vardı en çok ağlayan benim kızımdı.Allah yardımcımız olsun.

Merhaba,bende nisan annesiyim, 4nisanda doğdu kızım. Arasıra girip bakıyordum ama yazmaya fırsat bulamıyordum bi türlü, hepiniz güle güle sağlıkla büyütün bebeklerinizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uyanıkken yataga koyan cinslerden biri benim :)) memede de uyuyor ama uyumazsa yatagına yatırıyorum dönencesini acıyoruö kendisi oyalanırken uyuyor kuzucum hemde alttan cıkan gazı atıyor patır patır

Hayırlı olsun canım, gözün aydin. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

uyanıkken yataga koyan cinslerden biri benim :)) memede de uyuyor ama uyumazsa yatagına yatırıyorum dönencesini acıyoruö kendisi oyalanırken uyuyor kuzucum hemde alttan cıkan gazı atıyor patır patır

Maşallah nazar değmesin. Benim yaramaz donenceyi de sevmiyor, korkup ağlıyor. Çok özendim sana

Geçmiş olsun canım midesini usutmus olabilir sıcak havlu bırak midesinin üstüne geçer inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağolun kızlar
Sanırım kızımı üşüttüm ben
Tek başıma yıkadığım gün üşüdü o yüzden böyle oldu.
Şimdi de kaka yapıcam diye kıvranıyor.
Yarın mevlüdümüz var.
Hazırlık yapmam lazım ama kızım durmuyor nasıl olacak bu iş anlamadım.
Annemi çağırdım gel idil e bak anne bende evimi temizliyeyim.
Kendi evimi temizlemem lazım falan filan dedi biraz tartıştık..
Hemen de k.v gelsin yardım etsin diyor
Sinir oldum...
Ama annemden önce kv mi arasam bu sefer de kıskanırdı.
Ufak ufak yapıcam artık, el mahkum.

Bu arada dün gittim saçlarımı kestirdim.
Kalçama kadar gelmişti artık rapunzel gibi geziniyordum
Kuaförde saçım kesilirken bütün kadınların içi gitti o kadar güzel uzun saçı nasıl kestiriyorum diye
Eee önümüz yaz ve artık bebeim var bakamam eskisi kadar.
İyi güzel oldu..
Pazartesi de kısmetse hamama gideceğim ...
Aklandım, paklandım tamamdır

Geçmiş olsun canım.ben hiç üşüyen biri değilim.korkuyorum o yüzden bebeğimi üşüteceğim anlamadan diye.çok narinler.inşallah idilcik kusmaz bir daha.hiç kıyamıyorum miniklere.saçlarını güle güle kullan canım.

Biz de öğleden sonra çıkacağız. Dikkat edeyim nereye girip ciktigima
Aman dikkkat..! Bez paralarini oraya buraya car curr etmeyelim bilmedigin yer olunca
Sinem, birinin annesi gelecek hafta sonuna bilet almış bile

Hani gelmeyecekti
ama ben ne demiştim
Benim annem nasil dayaniyo. İlk torunu ustelik. Ben bi gideyim de sorayim, madem gelmiyo
Merhabaaa :) hayirli olsun, gule gule buyut bebegini :)

Ah bu anneler, en cok onlara siginiyoruz, hem hoslarina gidiyo hrm de nazlarindan gecilmiyo. Biz de oyle olcaz galiba
Hayirli olsun mevludunuz simdiden. Ben de kuafore gidip saclarimi kestirmek istiyorum. Ama Kizimi naapcam

Her emmesi 5-10 dk canım. Senin 1 ay bitmedi ise 2 saat bekleme. Ben akşamları 5 saat bile bekliyorum uyudugunda.

Rota ağızdan evet. 2 ve 5. Aylarda diye biliyorum. 150 yıl ücreti sanirim.

Kac kg dogmustu 1 ay sonunda kac kgdi peki cnm?
10 dk yeterli mi?iyi cekebiliyor demek ki

Aa ben de burnuna sıkıp kaldirdim hemen hic bilmiyordum sagol tatlim

Sinemcim hangi siteden ve ne kadara siparis verdin tatlim?

Hepsiburadadan 100 liraya aldım canım..Inşallah sever fındık kurdum..
Çünkü bana hiç is yaptirtmiyo artık gündüzleri ya uyanık kalayim kucaginda olayim istiyo yada ya ayaginda ya memende uyuyum istiyo..
simdi annemler var 23 ünde 40 imiz çıkıyo sonra gidecekler..

Esmerim nasil gideceksin hamama yahu?
Ben burnumu disari cikaramiyorum oglum olmadan
Durmadan aglayip huysuzlaniyor kuzum

Ben de hic disari cikamiyorum oglusu slinge atar yuruyus yaparim diye dusunuyorum
Umarim evdeki hesabim carsiya uyar :)

merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katılacağım. 25 nisanda doğum yaptım.
bebeklerinizi dışarı çıkartıyor musunuz? birde nasıl giydiriyorsunuz?

kızlar bebegımın emdiği süt burnundan geldı ya varmı boyle olan zaten burnu tıkanıktı simdi ıyıce beter oldu kuzum benım ya
serum fizyolojik acaba mıgdesınımı bulandırıyor boyle olmamıstı kuzum onuda kullanmam şart tıkalı burnu
gunde 2 kez yapıyorum ki o bile yetmıyor:2:

Şimdiden hayırlı olsun canım. Kiz kardeşlerini çağırsaydin, hemen temizlerlerdi

Kac kg dogmustu 1 ay sonunda kac kgdi peki cnm?
10 dk yeterli mi?iyi cekebiliyor demek ki

3700 dogdu, 300 gr kaybetti ilk hafta. Ay sonunda 4750 olmuştu. Evet hemen bosaltiyor

merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katılacağım. 25 nisanda doğum yaptım.
bebeklerinizi dışarı çıkartıyor musunuz? birde nasıl giydiriyorsunuz?

Hoş geldin canım. Hayırlı olsun Allah anali babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah. Çıkıyoruz, tek kat giydiriyorum üstüne yelek. Araba ile çıkıyoruz ama hep usumeye fırsat kalmiyor.

Midesindeki gazi cikartirken olmustur gülüm. Bizde de oluyor. Açık eczane bulursam gripe water alıp deneyeceğim. Ise yararsa yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…