Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneler günümüz kutlu olsun, kuzularimiz hep sağlıklı yuvalarimiz huzurlu olsun
Oturur inşallah düzeniniz canım. Ben işsizim
Geçmiş olsun canım, ilaç vermeden doktora görürseydiniz keşke.
Anne gibisi var mi
Ben zaten kıymetini biliyordum da, oğullarından fırsat kalmıyor bana. Evlenip gitselerdi anam bana kalsaydi
o zaman dert etmeyim
Canimcim gecmis olsun yaaa, zor bebislerin sıkıntılaria ugrasmak.
Yapmaz canim. Ama sen yine de evinde doktorunun onerecegi bi agrikesici etesdusurucu bukundur. Her zaman lazim olma ihtimali var, dursun elinin altinda
Canim ben haala duzen oturtamadim emzirmede. Emmek istedikce veriyorum. Kusmuyorsa istedikce emzir dedi doktorumuz. Zamanla bebek kendi duzenini kurarmis.
Tesekkurler phloxin :) daha nice gunler, aylar, yillar gorsun kuzum ve tum kuzular
Canim hepimiz ayniyiz merak etme. Herseyi sana bagli oldugu icin bunalmissin ama gececek. Biraz sabir. Disarda da mi agliyo, genelde pusette uyur bebekler
Evlendirin o ogullari bi an once o zaman
E bisey kalmamis :)Biri eylüle gidiyor kismetse. Öbürüne de bayrama kiz istenecek. Hey hey anam bana kalacak, yakindir
Alemsiniz valla cok guldumAnneler günümüz kutlu olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Oğlum elimi öptü sabah babası Öp oğlum annenin elini dedi.. Gülmüştük elimi uzattım dudağına.. Cuk diye bir ses.. Bizim gözler böyle. meme sandı yavrum galiba.. Koptuk ondan sonra tabi..
Anneler gününüz kutlu olsun annelik heyecanını paylaştığım anneliğe giden yolu beraber yürüdüğüm arkadaşlarım,10 Nisanda acil sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma aldım dün 1 aylık oldu ve mevlüdünü okuttuk Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anneler gününüz kutlu olsun annelik heyecanını paylaştığım anneliğe giden yolu beraber yürüdüğüm arkadaşlarım,10 Nisanda acil sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma aldım dün 1 aylık oldu ve mevlüdünü okuttuk Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin
Hep annemi kutlardım,bugün annem beni kutladı,muhteşem bir duyguymuşHepimizin anneler günü daha nice yıllar,sağlıkla çocuklarımızla geçsin inşallah Allah isteyen herkese,doğru zamanda,doğru eşle anne olmayı nasip etsin,Amin
Gunaydin herkese. Kizim 1 saattir kivraniyo, ihhh tisss ter ocinde kaldi yavrum. Gaz hic boyle yapmamisti
Gunaydin herkese. Kizim 1 saattir kivraniyo, ihhh tisss ter ocinde kaldi yavrum. Gaz hic boyle yapmamisti