2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Anneler günümüz kutlu olsun, kuzularimiz hep sağlıklı yuvalarimiz huzurlu olsun:KK66::KK66:

Oturur inşallah düzeniniz canım. Ben işsizim:p

Geçmiş olsun canım, ilaç vermeden doktora görürseydiniz keşke.

Anne gibisi var mi:KK70::KK70::KK70:
Ben zaten kıymetini biliyordum da, oğullarından fırsat kalmıyor bana. Evlenip gitselerdi anam bana kalsaydi:KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok sağol canim benim.
Ama ilacı aşı olduğu gün doktor vermişti.
Eşim almayı unutmuş.
mecbur gece gece aldık verdik.

♥ İdil Deniz ♥

:KK52::KK52: o zaman dert etmeyim

Canimcim gecmis olsun yaaa, zor bebislerin sıkıntılaria ugrasmak.

Yapmaz canim. Ama sen yine de evinde doktorunun onerecegi bi agrikesici etesdusurucu bukundur. Her zaman lazim olma ihtimali var, dursun elinin altinda

Canim ben haala duzen oturtamadim emzirmede. Emmek istedikce veriyorum. Kusmuyorsa istedikce emzir dedi doktorumuz. Zamanla bebek kendi duzenini kurarmis.

Tesekkurler phloxin :) daha nice gunler, aylar, yillar gorsun kuzum ve tum kuzular :KK66:

Canim hepimiz ayniyiz merak etme. Herseyi sana bagli oldugu icin bunalmissin ama gececek. Biraz sabir. Disarda da mi agliyo, genelde pusette uyur bebekler

Evlendirin o ogullari bi an once o zaman :KK1:

Biri eylüle gidiyor kismetse. Öbürüne de bayrama kiz istenecek. Hey hey anam bana kalacak, yakindir:KK66::KK66::KK66::KK70:

Anneler günümüz kutlu olsun canlar ♥ :)
Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

Kızım sabaha kadar uyuyamadi onunla ilgilenmek, varlığına sahip olmak bile müthiş bir duygu...

Annemin beni arayıp güzel dilekleriyle anneler günümü kutlaması bana en güzel hediye oldu.
Rabbim annerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.

♥ İdil Deniz ♥

Anneler günümüz kutlu olsun :KK16::KK16:

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Oğlum elimi öptü sabah :KK53: babası Öp oğlum annenin elini dedi.. Gülmüştük elimi uzattım dudağına.. Cuk diye bir ses.. Bizim gözler böyle. :KK53::KK53::KK53: meme sandı yavrum galiba.. Koptuk ondan sonra tabi.. :KK52::KK9::KK9:

Hep annemi kutlardım,bugün annem beni kutladı,muhteşem bir duyguymuş:21:Hepimizin anneler günü daha nice yıllar,sağlıkla çocuklarımızla geçsin inşallah:nazar: Allah isteyen herkese,doğru zamanda,doğru eşle anne olmayı nasip etsin,Amin:KK76:

Son düzenleme:
Biri eylüle gidiyor kismetse. Öbürüne de bayrama kiz istenecek. Hey hey anam bana kalacak, yakindir:KK66::KK66::KK66::KK70:
E bisey kalmamis :)
Anneler günümüz kutlu olsun :KK16::KK16:

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Oğlum elimi öptü sabah :KK53: babası Öp oğlum annenin elini dedi.. Gülmüştük elimi uzattım dudağına.. Cuk diye bir ses.. Bizim gözler böyle. :KK53::KK53::KK53: meme sandı yavrum galiba.. Koptuk ondan sonra tabi.. :KK52::KK9::KK9:
Alemsiniz valla cok guldum:KK1:

Anneler Günümüz kutlu olsun hatunlar..
daha nice seneler yavrularimizla bu özel günü kutlamamiz dileğiyle..
Hepinizi.ve yavrularinizi kocaman opuyorum..

Anneler gunumuz kutlu olsun kizlar
Benim oglum da yuzume yapisti acikmis yavrum biz ee anneler gunumu kutluyor diyerek olayi bagladik :) :)

Anneler gününüz kutlu olsun annelik heyecanını paylaştığım anneliğe giden yolu beraber yürüdüğüm arkadaşlarım,10 Nisanda acil sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma aldım dün 1 aylık oldu ve mevlüdünü okuttuk Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anneler gününüz kutlu olsun annelik heyecanını paylaştığım anneliğe giden yolu beraber yürüdüğüm arkadaşlarım,10 Nisanda acil sezeryan oldum ve oğlumu kucağıma aldım dün 1 aylık oldu ve mevlüdünü okuttuk Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin

Kuzum nerelerdesin.... Sağlıkla büyüt bebeğini canım benim..

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Hep annemi kutlardım,bugün annem beni kutladı,muhteşem bir duyguymuş:21:Hepimizin anneler günü daha nice yıllar,sağlıkla çocuklarımızla geçsin inşallah:nazar: Allah isteyen herkese,doğru zamanda,doğru eşle anne olmayı nasip etsin,Amin:KK76:

Son cümlen çok güzel canım, kocaman bir amin:KK66:

Canim ozledik, seni o kadar andik ki burda. Gozunuz aydin, saglikla buyut bebegini, masallah.

aylardır burda soruyoruz seni,çok merak ettik,başın sağolsun,çok üzüldüm,çok zor geçirmişsin son ayını,şükür ana oğul iyisiniz,çok sevindim.sağlıkla büyüsün:nazar::nazar::KK16:

Gunaydin herkese. Kizim 1 saattir kivraniyo, ihhh tisss :KK43: ter ocinde kaldi yavrum. Gaz hic boyle yapmamisti

Günaydın, keyifli bir hafta olur inşallah. Yaz geldi derken ne güzel yağmurlu soğuk bir gun:p

Fefilifa uzun zamandır yoksun canım, keyifler iyidir inşallah.

Gunaydin herkese. Kizim 1 saattir kivraniyo, ihhh tisss :KK43: ter ocinde kaldi yavrum. Gaz hic boyle yapmamisti

Geçmiş olsun canım. Çıkaramıyor mu neden o kadar uzun sürdü acaba. Annem yüz üstü yatirirdi Kerem cikaramayinca. Rahatlardi çocuk. Denemediysen ise yarayabilir.

Günaydın canım..
bizim hergunumuz öyle gaz cikaramayinca..
bide dun sabah kakamizi yapamadık zeytinyagi sürdük popoya..
yapmaya çalışırken ki halini bi görsen için parcalaniyo yaa..
en kısa zamanda bu gaz sorunumuz ortadan kalkar inşallah..

Günaydın kızlar..
Benim kızım dün sabah bizim zeytinyagi surmemizle yaptı kakasini..
gün içinde sadece gaz cikartmasiyla kirlendi bezi..
ve normalde gün içinde en az 3 kere sağlam kaka yapardı kızım..
birden böyle olmasi kafami kurcaliyo..
nette yalanci kabızlık gibi bi tanı buldum ne kadar doğru bilmiyorum..
Yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var ordan sonra bide doktora gitsek mi ki?

X