Çörek otunu demlemek kulağa daha iyi geliyor ama anneler ve kayınvalideler anlamıyorlar azıcık ağlasa bu ac doymuyor sut mu gitmiyor mama yapalım bugun doktora gittik ikiz emzirebilrsin sütun maşallah yaramış dedi dolayısıyla kendi düzenimizi geri elimize alınmaya kada sabretmek lazım onlar da bebegin iyiliğini istiyorlar ama yöntemleri herzsman doğru olmuyor. Ayağını ve karnını sıcak tutmamı arkadasım anlatmıştı ben bir kat daha pijama altı giydiriyorum altta bir kısa çorap üstte patikli iki pijama altı gibi gaza iyi geldi bir de sabah aksam bir cay kasığı nurse harvey kullaniyrorum insallah hepimizin bebegi en kısa sitede düzene girer
Canım Konak önleyici samouanlar var mustela nin Konak önleyici köpüğünü kullandık hiç oluşması hep sac dipleri nemli gibi maşallah sen de saf zeytinyağı ile hafif masaj yap sonra da bu kopukle kafasını yıka insallah iyi gelir bir de tarak yerine kıl fırçaları var bebekler icin onlardan kullanabilirsin
Bugun 1. Ayımız maşallah
doktordan simdi geldik normalde hepatit b aşısını saglık Ocağı'na yaotiracaktik doktor dediki benim 2 oğlum var saglık ocagindakileri hepatit b asisi Hindistan kökenli ve hepatit b icin orayı önermiyorum ama 2. Aydan itibaren takip aşılarını orda yaotirabilrisinz sıkıntı olmaz dedi 50 lira verdik aşısına ateş olur mu diye sordum bu aşıda ateş olmaz ama 2. Ası sonrası takip edeceksiniz ateş olursa calpol vereceğiz ana ası oncesi sakın ateş düşürücü vermeyin çünkü adını etkisini kırma ihtimali olabilir çeşitli araştırmalar var dedi ateşi bebek cok giyinik degilken ölçülmeyi ve 38 den itibaren ateşi var denebilir dedi umarım yardımcı olmuştur
Canım bizde de aynı problem vardı doktor 2 saatten daha az ve fazla besliyorsunuz o yüzden hazmedemiyor midesi rahatsız dedi emme refleksi ile doysa bile mizmizlanip emmek isteyebilirmis 1. Aydan itibaren 2 saatten once emzirme ve 10 dk yeterli dedi sizde de böyle bir durum olabilir mı