Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Yanına kayısı hoşafı al cano, hastaneye götür bolcana iç ben öyle yapıcam
Onu nasıl yapıp götüreceksin? Mesela planladığın tarihten önce bir sancı durumu olursa ve hastaneye gitmen gerekirse diye buzlukta falan mı bekleteceksin? Ben bir videoda gördüm kız neyin içine koymuşsa dümdüz tepsi gibi duruyordu hoşaf dondurulmuş bir şekilde. Onu aldı direkt evden çıkarken. Her zaman taze yapıp götürmek mümkün olmayabilir diye böyle mi yapmalıyız ki acaba. Ya da direkt bir şişeye doldurup dondurmak falan.. ?

O değil de adet olmamak ne muazzam bir şeymiş ya, sırf şu yüzden gebe kalabilirsin yani ajfkskss
Ahhhh ah hiç deme inşallah en az 6 ay olmam diye dua ediyorum şimdiden. Misssler gibi bir his. Ben eskiden de hamilelere bu sebepten özenirdim. İş yerindeki arkadaşıma her ay oh hayat sana güzel falan derdim 😌

Onu nasıl yapıp götüreceksin? Mesela planladığın tarihten önce bir sancı durumu olursa ve hastaneye gitmen gerekirse diye buzlukta falan mı bekleteceksin? Ben bir videoda gördüm kız neyin içine koymuşsa dümdüz tepsi gibi duruyordu hoşaf dondurulmuş bir şekilde. Onu aldı direkt evden çıkarken. Her zaman taze yapıp götürmek mümkün olmayabilir diye böyle mi yapmalıyız ki acaba. Ya da direkt bir şişeye doldurup dondurmak falan.. ?
Kavanozlanabilir cano, dayanmaz mı öyle meyve suyu gibi?

Geçen adet ağrısı gibi bi ağrım geldi. Ayyyy dedim yarabbim hayır hiç özlememişim dnfk rezalet
Ayyynısını yaşadım vallahi ve aynı cümleyi kurdum ☺️ zıkkım ya bir de bu hisler vardı ve yine yakın yani dedim 😂 Ağrısı sancısı mı dersin, kafası bunalımı mı dersin, pis hissetme duygusu mu dersin asla özlenmez ya 😂

ya benim ilkinde ne nisan geldi ne kasilma ne acilma ne agri sizi hicbirsey olmadi 39+5te sezaryen oldum oyle normal bir gundu en az 2km de yurumustum hastaneye esimle yuruyerek gittik yani, bebek yukardan asagi bile inmemis bas asagi donmemisti o yuzden dogum surecini hic bilmiyorum, simdi hersey yabanci geliyor
Peki neden böyle bir durumda geri eve göndermediler belki sancın gelir diye ? Bebeğin aşağı dönme ihtimali olmadığını mı düşündüler ?

Geçen adet ağrısı gibi bi ağrım geldi. Ayyyy dedim yarabbim hayır hiç özlememişim dnfk rezalet
Bana da geliyor, bir de ben 10 yaşında regl oldum o zamandan beri her ay bayılma + kusma + iğne serum gidiyor tansiyonum çok düşüyor falan. Hiçbir sebep de yok yani, yemin ederim kusmalara razıyım ama kanamayı o kadar özlemedim ki djdkdkd

Ahhhh ah hiç deme inşallah en az 6 ay olmam diye dua ediyorum şimdiden. Misssler gibi bir his. Ben eskiden de hamilelere bu sebepten özenirdim. İş yerindeki arkadaşıma her ay oh hayat sana güzel falan derdim 😌
Ne kadar olmazsan o kadar iyi ya, acaba regl olmazken gebe kalınıyor mu kocamı da kandırırım aşko çocuk olmaz zaten bizim bebo tüp diye o arada kendiliğinden kalırım falan misss ajfkdks

Ne kadar olmazsan o kadar iyi ya, acaba regl olmazken gebe kalınıyor mu kocamı da kandırırım aşko çocuk olmaz zaten bizim bebo tüp diye o arada kendiliğinden kalırım falan misss ajfkdks
Ahahahahah sonra delirme biri karnımda biri kucağımda diye 😂 Kusma atakları geçirirken öbür bebe meme diye ağlarmış falan 😂 İlk yumurtladığın aya denk getirirsen hiç adet görmeden hamile kalabilirsin tabi 😂 Ama çocuk istiyorsanız gerçekten de belki bir sene sonra hiç korunmadan birlikte olun kız hep. Seneler de geçse bir sürpriz gebelik durumu çok tatlı olur ve beklemezken de olur genelde ☺️ Bunu ben de düşünüyorum 2 sene falan bekledikten sonra. Ovülasyon cart curt takip etmeden korunmasız ilişki ve bir vakit hamile kalmışsam böyle günüm falan geçince ay bana bir şeyler oluyor deyip doktora gidip öğrenmek istiyorum filmlerdeki gibi 😂

Ahahahahah sonra delirme biri karnımda biri kucağımda diye 😂 Kusma atakları geçirirken öbür bebe meme diye ağlarmış falan 😂 İlk yumurtladığın aya denk getirirsen hiç adet görmeden hamile kalabilirsin tabi 😂 Ama çocuk istiyorsanız gerçekten de belki bir sene sonra hiç korunmadan birlikte olun kız hep. Seneler de geçse bir sürpriz gebelik durumu çok tatlı olur ve beklemezken de olur genelde ☺️ Bunu ben de düşünüyorum 2 sene falan bekledikten sonra. Ovülasyon cart curt takip etmeden korunmasız ilişki ve bir vakit hamile kalmışsam böyle günüm falan geçince ay bana bir şeyler oluyor deyip doktora gidip öğrenmek istiyorum filmlerdeki gibi 😂
Yani büyük konuşmayayım ama ne o ovülasyon işlerine girerim ne de tüp bebek yaparım bir daha, sanmıyorum yani. 4 tane dondurulmuş embriyom var bilmiyorum olmazsa dener miyim, onu geçtim eşim hep tek çocuk yeter kafasında, ikimiz de tek çocuğuz bu arada 😂 ben de hep iki çocuk hayal etmişimdir, kardeşim olsun çok istedim hala çok yaşıyorum eksikliğini, kardeşliğe şahit olmak en büyük isteklerimden biri. Ama doğum yaptıktan sonra bilmiyorum tabi aynı mı düşünürüm, bir de 28 yaşındayım 3 yıl işe ara vereceğim en iyi dönemde tekrar ara vermek zor olabilir sanırım kariyer anlamında. Biraz şansa bırakırım büyük ihtimalle :)

Peki neden böyle bir durumda geri eve göndermediler belki sancın gelir diye ? Bebeğin aşağı dönme ihtimali olmadığını mı düşündüler ?
evet kuzum belli bir haftadan sonra artik donmez dendi 39+5tim yeri daraldikca donme ihtimali dusuyormus gitgide bebek asagi dahi inmedi alt kisim bos yukardaydi tun agirlik

Genelde 5 yıl dolduysa tekrar denenebilir diyorlar. Kadın doğumcu arkadaş demişti 5 yılın altı riskli oluyor diye. Ama seni çok geren bişeyse sezaryen olman ve kafanda kesinleştirmen daha mı iyi olur acaba?
beni hepsi geriyor su an ama belki de hayirlisi deyip akisina birakmak en guzelidir. ssvd icin monitorden bakiyorlar kesi yerin zorlanacak gibiyse sezaryene donuyorlarmis riski cok dusuk dediler. 2 hafta sonraki kontrolumde 37 haftayi bitiriyor olucam orda netlesir

Yani büyük konuşmayayım ama ne o ovülasyon işlerine girerim ne de tüp bebek yaparım bir daha, sanmıyorum yani. 4 tane dondurulmuş embriyom var bilmiyorum olmazsa dener miyim, onu geçtim eşim hep tek çocuk yeter kafasında, ikimiz de tek çocuğuz bu arada 😂 ben de hep iki çocuk hayal etmişimdir, kardeşim olsun çok istedim hala çok yaşıyorum eksikliğini, kardeşliğe şahit olmak en büyük isteklerimden biri. Ama doğum yaptıktan sonra bilmiyorum tabi aynı mı düşünürüm, bir de 28 yaşındayım 3 yıl işe ara vereceğim en iyi dönemde tekrar ara vermek zor olabilir sanırım kariyer anlamında. Biraz şansa bırakırım büyük ihtimalle :)
Çok haklısın canım. Ben normal yoldan gebe kaldım tedavi vs almadan ama bir seneden uzun sürdü. İlk 4-5 aydan sonra her ay yumurtlama takibi, gününde birliktelikler, adet beklemeler, erkenden yapılan testler, negatifi görünce bunalıma girmeler, üstüne adet görmeler falan fazlasıyla yıpratıcıydı. Doktorların sürekli bir sorun yok demesi bile mutluluk verici değil sinir bozucu gelmeye başlamıştı. Tekrarını ben de göze alamıyorum ve asla büyük konuşmak istemem bu konuda. Akışında gitsin olacağı varsa olur kafasındayım. Ama eşim panik bu sefer de şu rahatsızlık muhabbetinden beri. Ona kalsa bebek 6 aylık olunca denemeye başlayalım. Ama sezaryende neyse ki erken gebelik önerilen bir şey değilmiş eğer sezaryen olursam göze alamaz. 2 sene beklemeye okey der. Kariyer anlamında da 5-6 sene kadar ara verip iki çocuğu da büyütmüş, küçüğü de en az kreşe başlatmış olmak isteğim var. 35-36da yeniden iş hayatına dönerim falan diyorum en azından ben büyütmüş olurum ikisini de bebekliklerinde. Tabi asıl doğum sonrası belli olur bu işler. Hayatın bizim üzerimizdeki planları ne acaba 🙂
Kardeş çok güzel bir şey, Allah yokluklarını göstermesin. Yerini başka hiçbir şey tutamaz. Ben de çok isterim kardeşi olsun birlikte büyüsünler, inşallah nasip de olur. Eşinin de fikri değişebilir ya. Hiç merak etme. O kadar çok vesile sebebi var ki. Bak benim eşim 3 sene nazlandı çocuk istemem de istemem diye. Bir sene de çocuk kendi olmadı zaten sonra bir hastalık pürüzü çıktı hemen nasıl korktu, gitti sperm dondurdu ne olur ne olmaz diye. Ve diyor bir an önce denemeye başlayalım ki olmazsa tüp bebeğe geçilsin onlara durdukça kira ödeyeceğiz falan 😅 onun böyle çocuk diye can atacağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi başıma geldi 🙂

X