Canım bizim de 9. günde düştü, ben de hiçbişey sürmedim arada bir sarı kantaron yağı damlattım o kadar.Gobekte kanama, akıntı ya da kötü koku yoksa endişe etme.
Kızlar benim bebeğim yaklaşık 1 haftadır her akşam 7-8 gibi bir ağlayıp huysuzlanmaya başlıyor gece 1e kadar, sürekli emmek istiyor ama emerken de memeyi itip ağlıyor sonra hırsla tekrar emmeye başlıyor sonra yine ağlıyor saatlerce bu devam ediyor çıldırıyorum. Önceden aksam uyutup yerine yatırıp rahatça kendimize zaman ayırabiliyorduk,2 saat mışıl mışıl uyuyodu şimdi ne mümkün uyutmak.Doymuyor mu dedim sütümü sağdım yeterliydi üstelik gündüzleri emmede bir sıkıntımız yok.Daha önce yazmıştım bir arkadaş koliktir dedi, elektrik süpürgesi sesi fön makinası sesi vs hepsini dinlettim o da hiç işe yaramadı. Gazı var kakasını yapamıyor ondan mı dedim yaptığında yine aynı. Bu konuda bir fikri olan aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Bir de artık gündüz odasında kesinlikle uyumuyor besiğine koyduktan 15 dk sonra ağlayıp uyanıyor. Bir süredir ev tipi ana kucağı kullanıyorum bazen salonda yanımızda onda uyutuyoruz otururken.Ona mı alıştığından yerinde yatmak istemiyor acaba? Icinizde ana Kucağı kullanan ve aynı sorunu yaşayan var mı?
İki sorum da 50şer puan değerindedir, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar