Slm kizlar
Uykusuz bir gecenin ardindan bebegim nihayet uyudu.dun evimize geldik ama kendimi bi an boslukta hissettim bebegiminde huzursuLugu buna eklenince basladim aglamaya annem aradi o sira esim gidip aldi geldi yanimiza ama keske gelmeseydi sabah esimle birbirine girdiler.bir turlu gecinemiyolar agkaya aglaya gitti kadin cok mutsuzum korkuyorum sutum kesilecek.bende bi anneyim ve annenin kiymetini yeni anladim.annem biraz cok konusur ama icinde zerre kotuluk yoktur 40 gundur kadin duzgun uyku uyumadi hem evin isleri hem bebekle cani cikti.ben tek cocugum o yuzden bana asiribduskun simdi bide torunu var ölüyo bizim icin.ne yapsamda aralarini duzeltsem bilmiyorum.esim biraz sinirli sabredemiyo hicbiseye bagiriyo hemen.ben ozur dilemem diyo.ne yapcam bilemedim
canım valla bnce annen buyuk oldugu ıcın ne olursa olsun saygı duymalı annen cok konussa bile yaşına vermeli şahsen bnm kayınvalidem oyle ama hem eşimi sevdıgımınden hemde yaşına hürmeten cok şeye cevap bile vermıyorum sende eşine arada sen oldugun ıcın hatırın oldugunu belirterek konuyu acabilirsin sıkıntındsn bshset asla ustunu kapatıp canını sıkma bebeklerı tek yapmadık sorunlarıda tek asamayız konusmak en ıyısı hıc stres yapma olur bu tarz olaylar sende yorgunsun gergınlıkler normal ama uzatmayın buguzel zamanların degerını bılmesı gerektıgını eşinede güzel bi dille anlat inşallah düzelir hersey
ama sen ve bebegın en onemlısınız onların arasını yapıcam dıye de kendını heba etme lütfen