Cnm doktorunla görüş istersen ama ben 1 ayda düşeni duydum ... Sıkıntı yapma.. Öyle söylentilere de inanma kuzum
Maşallah, maşallah&maşallahhm
9. Gün düşmüştü canım. Biz hiçbir şey kullanmamış, banyosunu da göbek düştükten sonra yaptırmıştık. Ama banyo yaptığı halde erken düşen de var. Kanama iltihap vs yoksa endişe etme. Maşallah pasana.
G
Alkol de mi kullanmadin??
Ben de banyo yaptirmdim siliyorum hala gobegimiz dusse de banyomuzu yapsak artik
Maşallah, maşallah&maşallah
Tesekkur ederim
Çok sevindim canım. Sen nasıl oldün, alerji testi yaptırdın mi? Kaşıntı azalmıştır inşallah.
Bozma moralini canım. Daha önce diyabetin yoktu. Hamilelik ile başladı. Daha 40 gün oldu. Inanıyorum geceçektir.
Bu arada çok kilo vermişsin. Dikkat et kendine, zayıf düşme canım.
9. Gün düşmüştü canım. Biz hiçbir şey kullanmamış, banyosunu da göbek düştükten sonra yaptırmıştık. Ama banyo yaptığı halde erken düşen de var. Kanama iltihap vs yoksa endişe etme. Maşallah pasana.
G
Ben de banyo yaptirmdim siliyorum hala gobegimiz dusse de banyomuzu yapsak artik
Bugün cildiyeye gittik..
sikayetimi anlatinca kurdesen olmuşsun dedi doktor..
bi krem ve hap verdi onlari kullanicam umarim geçer. .
cunku 2 gecedir hastaneye gidiyoruz..
dun iğne yedim ondan once serum..
bana uygulanan islemlere ben dayanirim ama kizimi evde bırakıyorum ona üzülüyorum her ne kadar kv baksada içim rahat etmiyor..
kizlar gobek baginiz kacinci gun dustu??
Bizim 14.gunuuz dusmedi hala var mi bizim gibi gec dusen??
Bir de gobegi gec dusen cisli olur dedi biri duydunuz mu hic
Geçmiş olsun yeniden canım. Benimki ilaçla 2 haftada iyileşmişti. Dayanabilirsen kaşıntı hissettiğinde soğuk su ile yıka. Daha çabuk etki görürsun ve yayılmaz.
G
Bugün cildiyeye gittik..
bana uygulanan islemlere ben dayanirim ama kizimi evde bırakıyorum ona üzülüyorum her ne kadar kv baksada içim rahat etmiyor..
Canım bizim de 9. günde düştü, ben de hiçbişey sürmedim arada bir sarı kantaron yağı damlattım o kadar.Gobekte kanama, akıntı ya da kötü koku yoksa endişe etme.
Kızlar benim bebeğim yaklaşık 1 haftadır her akşam 7-8 gibi bir ağlayıp huysuzlanmaya başlıyor gece 1e kadar, sürekli emmek istiyor ama emerken de memeyi itip ağlıyor sonra hırsla tekrar emmeye başlıyor sonra yine ağlıyor saatlerce bu devam ediyor çıldırıyorum. Önceden aksam uyutup yerine yatırıp rahatça kendimize zaman ayırabiliyorduk,2 saat mışıl mışıl uyuyodu şimdi ne mümkün uyutmak.Doymuyor mu dedim sütümü sağdım yeterliydi üstelik gündüzleri emmede bir sıkıntımız yok.Daha önce yazmıştım bir arkadaş koliktir dedi, elektrik süpürgesi sesi fön makinası sesi vs hepsini dinlettim o da hiç işe yaramadı. Gazı var kakasını yapamıyor ondan mı dedim yaptığında yine aynı. Bu konuda bir fikri olan aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Bir de artık gündüz odasında kesinlikle uyumuyor besiğine koyduktan 15 dk sonra ağlayıp uyanıyor. Bir süredir ev tipi ana kucağı kullanıyorum bazen salonda yanımızda onda uyutuyoruz otururken.Ona mı alıştığından yerinde yatmak istemiyor acaba? Icinizde ana Kucağı kullanan ve aynı sorunu yaşayan var mı?
İki sorum da 50şer puan değerindedir, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar
kizlar gobek baginiz kacinci gun dustu??
Bizim 14.gunuuz dusmedi hala var mi bizim gibi gec dusen??
Bir de gobegi gec dusen cisli olur dedi biri duydunuz mu hic
Bugün cildiyeye gittik..
selam kızlar size bişey sorucam ya cts günü kırkımız çıkacak ama nasıl çıkaracağımızı kırkımızı nasıl uçuracağımızı bilmiyorumsizler nasıl yaptınız??? nasıl yapacaksınız????
Canım bizim de 9. günde düştü, ben de hiçbişey sürmedim arada bir sarı kantaron yağı damlattım o kadar.Gobekte kanama, akıntı ya da kötü koku yoksa endişe etme.
Kızlar benim bebeğim yaklaşık 1 haftadır her akşam 7-8 gibi bir ağlayıp huysuzlanmaya başlıyor gece 1e kadar, sürekli emmek istiyor ama emerken de memeyi itip ağlıyor sonra hırsla tekrar emmeye başlıyor sonra yine ağlıyor saatlerce bu devam ediyor çıldırıyorum. Önceden aksam uyutup yerine yatırıp rahatça kendimize zaman ayırabiliyorduk,2 saat mışıl mışıl uyuyodu şimdi ne mümkün uyutmak.Doymuyor mu dedim sütümü sağdım yeterliydi üstelik gündüzleri emmede bir sıkıntımız yok.Daha önce yazmıştım bir arkadaş koliktir dedi, elektrik süpürgesi sesi fön makinası sesi vs hepsini dinlettim o da hiç işe yaramadı. Gazı var kakasını yapamıyor ondan mı dedim yaptığında yine aynı. Bu konuda bir fikri olan aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Bir de artık gündüz odasında kesinlikle uyumuyor besiğine koyduktan 15 dk sonra ağlayıp uyanıyor. Bir süredir ev tipi ana kucağı kullanıyorum bazen salonda yanımızda onda uyutuyoruz otururken.Ona mı alıştığından yerinde yatmak istemiyor acaba? Icinizde ana Kucağı kullanan ve aynı sorunu yaşayan var mı?
İki sorum da 50şer puan değerindedir, istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar
gebeliğin başlangıcında bende de olmuştu. mahvolmuştum. karbonatla sildim falan. haftalarca geçmedi kaşıntıdan soluğu sürekli banyoda alıyordum tuzlu suyla falan banyo yapıyordum. ancak geçmemişti doktor bana HAMETAN pomat vermişti. onu sürdüm 2 gün 3. gün ne kaşıntı kaldı ne kurdeşen. hatta okadar kuvetliydiki leke bile bıraktı 2-3 ayda zor geçti lekesi kaşıdığım yerlerin. hametan pomad benim mucize merhemim oldu. elimi biber yaksa sürüyorum fayda ediyor elimi sıcak su yaksa fayda ediyor. ben gebe olduğum için hap kullanamamıştım
Maşallah kuzuna.darısı başımıza :)kızlar maşşallah deyin oğluma, oldu da bitti maşallah. Geldik bile sünnetimiz oldu:) Şükür iyi. Uyuyor şuan bakalım. Lokal çok rahat oluyor, bilginize yaptırmak isteyenler hiç tereddüt etmeyin derim 1 ayı geçmeden yaptırın bence.
selam kızlar size bişey sorucam ya cts günü kırkımız çıkacak ama nasıl çıkaracağımızı kırkımızı nasıl uçuracağımızı bilmiyorumsizler nasıl yaptınız??? nasıl yapacaksınız????
Canım tam gününü hatırlamıyorum ama 10 günden sonra düşmüştü.hala dikişlerin olduğu yerde hafif bir şişlik var ama ağrı yapmıyor.çok oturduğumda bazen acıyor.ben doğum yapalı 23 gün oldu.kanamam devam ediyor.hastaneden 30-40 gün sürer demişlerdi.normal doğum yapan arkadaşlar! dikişleriniz ne zaman iyileşti? ben 24 nisanda doğum yaptım. eskisi kadar olmasa da dikişlerim hala acıyor. düşmedi de.. bir de bu kanamalar ne zaman bitecek ben çok sıkıldım.