2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bendede ayni sikinti var.ozellikle emzirdikten sonra ve geeceleri zonkluyolar.ben sut dolmasina ve meme ucu yaralarim yuzundendir diye dusunuyorum.
Sana da gecmis olsun tatlim. Bende de var hassasiyet ama yara yok cok sukur. İlk zamanlar cok olmustu, gecti ama hassasiyet gecmiyo. Geccek insallah :)

Valla canim aceba tam bosalmiyor mu diyorum memikler. Bİzim bebisin cikardigi cik cik ses emme kaslari tam gelismedigindenmis. O hemsire arksdasim doktorlara sormus. Kilo aliminda problem yoksa ondandir demisler. 2-3 ayda duzelirmis. Belki de guclu cekip bosaltamadigindan kanallarda tikaniklik oluyo diye yordum ama 3-4 gundur var. Oncesinde yoktu. Gecer insallah. Ben de sicak yapayim

Şu çık çık ses çıkartıyor emerken yazdığın mesajı okuduktan sonra benim kızda aynısını yapmaya başladı
Bunlar örgütlenmiş sanırım

♥ İdil Deniz ♥

Aksamlari oğlumu uyutamiyorum.sadece battaniyede sallayarak sakinlesiyo oda 1 saat.derin uykuya dalmasi 1 1.30 u buluyo.

Bugun sutum azaldi sanki.bebegin doymak bilmiyo mama veriyorum.meme emmek istemedi ilk kez cok uzluldun.d vit verdim acaba Gene huzursuzlukmu yapti.

Persembe gunu 40 ucircaz ve cuma gunu kendi evimize gitcez.40 gundur annemdeyiz.biraz tedirginim gunduz esin işte tek napicaz bilmiyorun.dua ediuorum bebegim uslu olsun:)

[QUOTEgaujaV;35169280]Sana da gecmis olsun tatlim. Bende de var hassasiyet ama yara yok cok sukur. İlk zamanlar cok olmustu, gecti ama hassasiyet gecmiyo. Geccek insallah :)

Valla canim aceba tam bosalmiyor mu diyorum memikler. Bİzim bebisin cikardigi cik cik ses emme kaslari tam gelismedigindenmis. O hemsire arksdasim doktorlara sormus. Kilo aliminda problem yoksa ondandir demisler. 2-3 ayda duzelirmis. Belki de guclu cekip bosaltamadigindan kanallarda tikaniklik oluyo diye yordum ama 3-4 gundur var. Oncesinde yoktu. Gecer insallah. Ben de sicak yapayim[/QUOTE]
O cik cik ses bizdede var ve deli oluyorum o sese ve gaz yapiyo hava aldagi icin.Zaten gazla basim belada.3 tane damla kullaniyoz.

Şu çık çık ses çıkartıyor emerken yazdığın mesajı okuduktan sonra benim kızda aynısını yapmaya başladı

♥ İdil Deniz ♥
Zamane cocuklari bunlar, hizlarina yetisilmiyo kilo alimi normalse takmaya gerek yokmus canim 2-3 ayda duzelirmis. 1 ayi gitti bile
O cik cik ses bizdede var ve deli oluyorum o sese ve gaz yapiyo hava aldagi icin.Zaten gazla basim belada.3 tane damla kullaniyoz.[/QUOTE]
Demek ki cogu bebekte oluyo. Bizde de var gaz sorunu ama cok fazla degil. Azicik mizmizla atlatiyoruz. Cok oldugunda ben cildiriyorum canim, Allah sana kolaylik versin. İmsallah cabucak geer bebisinin sıkıntilari, kiyamam yavruya. Azicik sabir annesi

♥ İdil Deniz ♥

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Kızlar gaz için bebeğe ilaç vermek yerine bizler dikkat edelim.
Çözüm bizim yediklerimizde.
Doktorumuz tanıdık ve ilaçların hiç birinin işe yaramadığını söyledi.
Kaldı ki sizlerde 2-3 ilaç kullanıyorsunuz fayda etmiyor gördüğüm kadarıyla.
Rezene ve kimyon tüketmeye devam canlarım :)
Gaz yapacak şeylerden uzak duruyoruz.

♥ İdil Deniz ♥

2-3 gündür bizim de gazla başımız dertte öncesinde de vardı ama tavan yapmış vaziyette ben bu d vitaminine bagliyorum gerçi dün vermedim korkumdan ama yine aynıydı nette okuduklarıma göre 2-3 çay kaşığı rezene çayından ekledim sagip verdiğim süte bu gece biraz uyudu ama şimdi yine aynı kivraniyo oturuyoruz bakalım haftaya aşımız var gaz ilacı isticem bende...Bu arada kendimde günde 2 kez rezene kimyon çayını içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama engel olmuyo malesef...

Son düzenleme:
Kızlar doktor kontrolünde bahsediyorsunuz bu sağlık ocağında aşıya gittiğinizde aile hekiminiz mi kontrol ediyo yoksa ayriyeten çocuk doktoruna mı gidiyorsunuz...

Kacinci gun dustu dikislerin tatlim
Benim 12. Gun dusmedi hala
Ben de acilacak diye korkuyorum

Valla tatlım bendekiler düştü ama arada yine ağrıyor.
Dikiş olan kısım çok sert.
Arada otururken canımı dahi yakıyor.
Zorlanmazsa açılma olmaz diye umuyorum.

Esmerim senin kacinci gun dustu?
Baticon disinda birsey kullandin mi?
Gerci senin 1 dikisin vardi degil mi?

kızlar kızımın emmesini beğenmiyorum
saat 23 de güzel emdik.ve uyuduk güzel de uyudu
saat 03-30 da uyandı süt tazikliydi ondan mıdır nedir
15 yudum çekti bıraktı.uykuya daldı.daha sonra
sabah 6 da kalktı yine azıcık emdi boğazına kaçtı
bıraktı. neyse ki 7 de güzel emdi.ama gece aç uyuyoruz.
yada bana öyle geliyor.şimdide uyanmaya çalışıyor
ben kızıma bakayım.

Esmerim senin kacinci gun dustu?
Baticon disinda birsey kullandin mi?
Gerci senin 1 dikisin vardi degil mi?

Yanlış hatırlamıyorsam 18. Günde düşmüştü.
Bende 2 dikiş vardı canım.
Batikon dışında birşey kullanmadım.
Ama günde 3 kez sildim ve kuru tuttum.

♥ İdil Deniz ♥

Aç olsa inan gözünü dahi kapatmaz canım.
Benim kızda arada yapıyor.
Beslenme vakitleri çok dağınık şu an.

♥ İdil Deniz ♥

Yanlış hatırlamıyorsam 18. Günde düşmüştü.
Bende 2 dikiş vardı canım.
Batikon dışında birşey kullanmadım.
Ama günde 3 kez sildim ve kuru tuttum.

♥ İdil Deniz ♥

Günaydın esmerim.
valla maşallah sana nazar değmesin..
2 dikişi kaçırmışım ben..
bende hala dikişler atmaya devam ediyo..
baticonu doktorum önermedi ama ben kullandım..
doktor sarı kantaron yağı kullan dedi..onuda kullandım..
ben yanlış hatırlamıyosam dikiş en son 6-7 di..

Selaaaaammm :)
Giremedim foruma uzun zmndir hepiniz aklimdaydiniz ama canlar
Sariligimiz yukseldi isik tedavisi almadik ama degerimiz sinira yakinmis

Canım tebrik ederim.. Biraz geç oldu ama... Sağlıkla büyüt bebişi....

Canım gaz sorununuz ağızdan mı makattan mı...biz ağızdan çıkarıyoruz da makattan çıkarken çok zorlanıyor..kıvranıyorum garibim..aksilik ençok da popodan gaz çıkarıyoruz..

kızlar siz bu problemleri çoktan atlattınız belki ama ben malum ancak yetiştim size göğsümde kalan fazla sütü sağmak istiyorum manuel göğüs pompası bunun için yeterli mi kullanıp memnun kalanlardan fikir almak istiyorum :26:

Kizlar gunaydin :)

Canim manuel kullanip da memnun olan duymadim tekli bir elektrikli pompa al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…