2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Masallah bebisine canim.sutun yarasin minigine..ben de verme taraftari degildim ama ,biz annelere cok yarari olacagi kesin.bir anda aglayip durmak bilmiyorlar,emzige alistirsak rahat olacak gibi.benim ki de cok zor aliyor.ittiriyor,insallah alisir .yoksa hep meme hep neme ,bayilcam.hele bugun,fena yoruldum.agridsn seme seme dolasiyorum evde.uyanicak emzircem diye korkuyorum,bu agri cok zormus.bi de gazi olunca cektire cektire ,alip birakmiyor mu ,ter bosaniyor ustumden acidan kivraniyorum.gecmedi hala su goguslerim.kolumu kakdircak dermanim kalmadi artik. aglamak surekli aglamak geluyor icimdem

İyice sessizleşti yine burası =)
Sanırım çoğu kişi geceden kalma şimdi sızmış bir yere uyuyordur

Geçecek canım hepsi. Inşallah en kısa sürede ağrı sizi olmadan emzirmek nasip olur sana da.

Sen bugün hangi filmleri izledin canım?

Gelen giden misafirden firsat yokki uyuyalim biz geceden kalmalar
Bu arada asinin içeriği ne acaba ilk defa em uyu em uyu yapiyoruz bugün .o kadar derin uyuyorki arada nefesini dinliyorum allah allah ateş yapacak DİE beklerken olana bak

Çok sağol canım.
Sen hangisinden kullaniyordun?

♥ İdil Deniz ♥
Ben klasik neko almistim. Ama su an killanamiyorum. Kizim uyursa anca. Pek pratik degil. Baba sling siparisi de verdim indirimi gorunce dayanamadim. Kocam duymasin geldiginde istersen urunleri karsilastirip yazarim
Bu pazar Anneler günü
Eveeeett. Anne olarak ilk anneler gunumuz. Ben de cok heyecanliyim

Hosgeldin canim. Hayirli olsun bebegin biz de mama kullaniyoruz maalesef. Gun icinde sorun yasiyoruz. Bebeklerimiz saglikla buyusun de naapalim besinlerinin uarisini mama olustursun.

Gumus nitratla yaktirma islemi rahatsizlik vermiyomus. Endise etme

Selaaaaammm :)
Giremedim foruma uzun zmndir hepiniz aklimdaydiniz ama canlar
Sariligimiz yukseldi isik tedavisi almadik ama degerimiz sinira yakinmis

Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.huzurlu,mutlu bir bebek olsun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mavişş gözün aydın,aklım sendeydi,çok sevindim,sağlıkla büyüsün

Gözün aydın canım sağlıkla güle güle büyüt bebeğini :)

gözün aydın bebeğini sağlıkla büyüt

Cok tesekkur ederim kizlar :) :)

Kızlar bende kızımın emme si ni beğenmiyorum 2 saate bir 5 dk.bazen saat başı.

Kizlar ben goguslerim morarmis gibi agriyo acep neden ola ki??

Sertleşme de varsa, uzun süreli emzirmedigimde oluyor bana. Sıcak su iyi geliyor canım. Sonra da bebeği emziriyorum, boşalıyor ve rahatlıyor.

Selaaaaammm :)
Giremedim foruma uzun zmndir hepiniz aklimdaydiniz ama canlar
Sariligimiz yukseldi isik tedavisi almadik ama degerimiz sinira yakinmis

Geçmiş olsun canım. Bol bol emsin kuzun, tez vakitte düzelir inşallah.

Bizim banyomuz hep çığlık çığlığa biraz önce yaptırdım inşallah uyur sizinkiler sanırım ağlamıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim bebek kuvetinin icine yerleştirdiğim sevi bebenin ici minik yuvarlak kopukle dolu filesini kullanıyorum.Filenin üstüne kullandığı penye battaniyesini koyup yatirmadan hen once banyo suyundan döküp işitir bebegi yatırıyorum babası ellerini tutuyor boşlukta hissetmedin diye once hafifçe ayaklarına su döküyoruz bem elimle minik minik gövdesini islatiyorum suyun sıcaklığına alisinca banyo süngeri ile once ayaklarını sonra gövdesini sonra kukusunu kopukluuorum buarada babası hep su dokuyor usumesine izin vermiyoruz sonra ben yüz ustu kollarının altından koluma alıyorum kulaklarını tutuyorum saclarını yıkıyoruz sonra sırtını sonra tekrar su bitti gitti... En basta biraz şaşırıyor mikirdiyor sonra hiç ağlamıyor.Sen de birden aktarma suyu kafasını sonlara bırak once ayaklarından başla insallah fikir verebilmisimdir senin de bebegin huzurla banyo yapar

Canım venim bebeğimde de 3 kez sızıntı seklinde kanama oldu doktor kalem gibi bir çubuğun ucunda abla benzeyen gümüş nitrat ile gobek deliğini güzelce mühürledi benim bebegim de ağlamadı cok kolay bir işlem h mikropları öldürüyormuş hem de akıntıya neden olan minik kılcal damarları kapatıyormuş bir de k vitamini vurdular bacağından o gündem beri Allah a şükür hiç kanama olmadı sen de akıntıya dikkat et sakın ihmal etmeyin acil şifalar

Hayırlı olsun canım benim :))
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

♥ İdil Deniz ♥

kizlar merhaba internetim yoktu bayagı oldu yazamadım bebiş uyurken yazayım dedim gecmışi okuyamadım dogum yapan anneler hayırlı olsun mavisim sana da hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Kizlar bu ara oğlum uykusunda ciğlik atmaya basladi.sonra gene uyuyo.annem ruya goruyodur diyo.

Meme uclarim iyilesmek bilmiyo cok sikintidayim.oglumda cok deli emiyo harap oldum acidan sizidan.dus alirken su degdimi yaniyolar napcam bilmiyom.avent kalkan aldim biraz iyi gibi ama emince gene ayni oluyo.

Canım bende kuvvetinde yikiyorum önce ayaklaardından başlıyorum vücuduna sonra elime alıyorum arkasını kopukluyorum elime aldığımda susuyor en son başına ve kulak arkası benim kiz suyu sevmiyor ablasına çekmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım. Kalkanı kullanmaya devam et, giderek düzelecek.

Benim yaramaz da bazen güler bazen ağlar. Şöyle sessiz sakin yattıgi vaki degil

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben de bir eylül annesiyim.rica etsem grubuma katılır mısınız ? teşekkür ederim.bebek ihtiyaçları üzerine .facebookta minik giysin olarak aratabilirsiniz

biz hala aynıyız kızlar anlamadım ki emiyor doymadı ondan durmuyor desem kusuyor ee kustuguna gore doymus dıyorum karnıda şiş
uykusunda ıkınma sesleri cıkarıyot sanırım gaz doktora goturecegım
sız gaz için damla kullandınızmı
uykusuzluktan yıgılıp kalacagım :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…