Tunaydin kızlar valla 2 çocukla anca bu vakit bakabildim 2 side Yenice uyudu bende biraz dinlenecegim inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Prenses prenseslikten cikti annesinide tam bi cadi yapti..
4 e kadar hic uyumadim..7de emzirdim 8.30 da altini değiştirdim..
o saatten beri ayaktayim..
emiyo gogusumde uyumak istiyo sipam..
korsan kerem nasıl
Allah şu uykusuzluğa cidden dayanma gücü veriyor.
Pazar günü sabahladim kızım uyumadi diye, dün de kız uyuyordu eşim kalk gidelim tatlı ismarliyayim sana dedi çıktık gittik gecenin 1 bucugunda kızı ablama emanet ederek.
Saat 3 de geldik ve saat 7 ye kadar oturduk eşimle.
Tam tatlı bir uykuya daldım kız ağladı şu an 1 saatlik uykuyla yılmadim ayaktayim
Ben ki uyku delisi bir insanım.
♥ İdil Deniz ♥
Benim oğlumda çıkarıyor artık aynı sesiŞu çık çık ses çıkartıyor emerken yazdığın mesajı okuduktan sonra benim kızda aynısını yapmaya başladı
Bunlar örgütlenmiş sanırım
♥ İdil Deniz ♥
Canım ben aylık kontrole götürüyorum doktora, devletin ödediği aşıları da özelleri de orada yaptırıyorum. Saglik ocağını arayıp bilgi veriyorum sadece.Kızlar doktor kontrolünde bahsediyorsunuz bu sağlık ocağında aşıya gittiğinizde aile hekiminiz mi kontrol ediyo yoksa ayriyeten çocuk doktoruna mı gidiyorsunuz...
Ne kadar güzel bakıyorsun canım, maşallah sana. Bu şekilde düşündüğümüzde sabrımız da artıyor, tecrübeyle sabittir.Düzene girecekler zamanla canım. Ben her günü özel yaşamaya çalışıyorum. Bir daha gormeyecegim, huysuz da olsa bugün eşsiz, bebeğim hergün büyüyor ve değişiyor diye düşündüğümden sinirlenmiyorum. Kerem de iyi şükür. Yarın 40 bitiyor, büyükannesi de gidiyor. Koca adam oldu artık
Doktora pazartesi gidicez cnm sorup öyle gaz damlası alırım die düşünüyorum
Sagol cnm bu sefer sağlık ocağına gidiyim içime sinmezse bende senin gibi yaparım. ..Benim oğlumda çıkarıyor artık aynı sesi
Canım ben aylık kontrole götürüyorum doktora, devletin ödediği aşıları da özelleri de orada yaptırıyorum. Saglik ocağını arayıp bilgi veriyorum sadece.
Ne kadar güzel bakıyorsun canım, maşallah sana. Bu şekilde düşündüğümüzde sabrımız da artıyor, tecrübeyle sabittir.
Kızlar birşey sorayım size.
Yavaş ama sürekli saklanmak zarar verir mi bebislerimize?
Bir de bebekleriniz ortalama kaç saat uyuyor? Bunun kaçı gündüz uykusu?
Bizim bu aralar gece değil ama gündüz uykuyla sorunumuz var.
Sabah 6.30-7.00 gibi kalkıp akşam 17.00 ye kadar uygulamadığı oluyor.
Uykusuzluktan gözleri kapaniyor, esneyip duruyor ama uyuyamiyor.
Tabii çok huzursuz oluyor, çareyi sallamakta buluyorum.
Yanı anlayacağınız günün uzun bir bölümünü sallanarak geçiriyor:26:
Bize sam simplex verdi ..ağızdan çıkan gazı hızlandırdı uğraşmıyoruz çok fazla..ama popoya yardımcı olmadı(((
Bugun melegimle yeni bir yontem deniyorum. Deneme tahtasina dondu kizim1,5-2 saatte bir emzirmeye calisiyorum. Arada uyanip agladiginda meme vermiyorum ki onceden veriyodum. Hoplatiyorum pis pisliyirum. Tekrar uyutuyorum. 20 dk da bir uyaniyo ama yine ayni sekilde hoppala pis pis uyutuyorum. Boyle boyle yaklasik 2 saati doldurup oyle emziriyorum. İnsallah bu sefer sutum de kizimin uykulari da duzene girer
Hiiiiiiiben buldugum her firsatta bi kosede kivriliyorum. Amaninnn, dayanamam bennn
Prenses prenseslikten cikti annesinide tam bi cadi yapti..
4 e kadar hic uyumadim..7de emzirdim 8.30 da altini değiştirdim..
o saatten beri ayaktayim..
emiyo gogusumde uyumak istiyo sipam..
korsan kerem nasıl
Benimde iki çocuk gerçekten çok zor oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim minnoş 4.400 teyzesi ...Doğum kilosu 3.440 ...
Aptamilin arkasında 90 diyor günde 7-8 defa diye ama bilemedim
Aslında keşke sütüm bol bol olsa da kaç cc diye düşünmeden anne sütü versem kana kana içse ...
Gazı da var ama mama vermeden skinleşmiyor ...Bazen 30 da yediği oluyor ama 60 lığın üstüneMaşallah yesin tabiii de işte insanın kafasına takılıyor daha midesi küçücük diye
herkese selam kızlar nasılsınız ben kaç gündür giremedim benm kız 3 gündür huzursuz. ağzında pamukçuk olmuş. gözü alerji olmuş 3 gündür kaka yapmıyorcanım çok sıkkın.allah beterinden korusun tabikide ama insanın morali bozuluyor. bugün kalça ultrasonu çektirdik çok şükür bişey çıkmadı. aşımızıda olduk. gelgelelim uyumuyoruz dün gece resmen hiç uyumadı. bayılacam zannettim uykuuzluktan süt sağdım bıraktım eşim baktı sağolsun. önceki günde 5.30 uyanmıştı. bi daha ben uyuyamadım. napıcamı şaşırıyorum bi ağlama krizine giriyor gözünün yaşıyla ağlıyor. annemle yakın oturuyoduk taşınıyolar şehir dışına bu hafta ne yapacağımı bilmiyorum. tuvalete bile gidemiyorum uykuları 5 dk en fazla yarım saat annem ayakta sallamaya alıştırdı sanırım ayağıma koyunca uyuyor sadece acıkınca uyanıyor. almadığım denemediğim şey kalmadı şimdi en son bebek hamağı sipariş verdim tek umudum. bazen sinirlerim çok bozuluyor o ağlıyo ben ağlıyorum uykusuzluk zaten bi yandan hiç dinlenemiyorum allahım güç kuvvet versin hepimize. bebeklerimizede sağlık versin inşallah
Yanlış hatırlamıyorsam 18. Günde düşmüştü.
Bende 2 dikiş vardı canım.
Batikon dışında birşey kullanmadım.
Ama günde 3 kez sildim ve kuru tuttum.
♥ İdil Deniz ♥
Canım tebrik ederim.. Biraz geç oldu ama... Sağlıkla büyüt bebişi....
Canım gaz sorununuz ağızdan mı makattan mı...biz ağızdan çıkarıyoruz da makattan çıkarken çok zorlanıyor..kıvranıyorum garibim..aksilik ençok da popodan gaz çıkarıyoruz..
Düzene girecekler zamanla canım. Ben her günü özel yaşamaya çalışıyorum. Bir daha gormeyecegim, huysuz da olsa bugün eşsiz, bebeğim hergün büyüyor ve değişiyor diye düşündüğümden sinirlenmiyorum. Kerem de iyi şükür. Yarın 40 bitiyor, büyükannesi de gidiyor. Koca adam oldu artık
Canim benim oğlanda ayni durumda hep memede uyumak istiyo ama ben cozumu buldum memeyi biraktigi anda kuru meme veroyorum agzina.acliktan emmiyo uyumak icin emdigi icib kuru memeyi emerek uykuya daliyo ama hic pozisyon degistirmiyorum emme pozisyonunda kuru meme emiyo birazda pis pis işlem tmm:)
Geçmiş olsun canım, inşallah sifa bulur. Gözün aydin ultrasonu iyi çıkmış. Inşallah uykusu da düzene girer, sikintisiz bakar büyütürsun canım.
Tsk priorim :)
Sen buyuttun biz yeni basliyoruz :)
Ay ins duser biran once
İdilin gobegi kacinci gun dustu tatlim?
canım bnde tebrik edrim sağlıkla büyüt inşallah kusura bakma canım fazla giremiyorum malum yaramazlar durmuyolar