- 15 Temmuz 2013
- 4.363
- 5.595
Kizlar gunaydin :)
Canim manuel kullanip da memnun olan duymadimtekli bir elektrikli pompa al bence
Canım tebrik ederim.. Biraz geç oldu ama... Sağlıkla büyüt bebişi....
Canım gaz sorununuz ağızdan mı makattan mı...biz ağızdan çıkarıyoruz da makattan çıkarken çok zorlanıyor..kıvranıyorum garibim..aksilik ençok da popodan gaz çıkarıyoruz..
kızlar siz bu problemleri çoktan atlattınız belki ama ben malum ancak yetiştim size göğsümde kalan fazla sütü sağmak istiyorum manuel göğüs pompası bunun için yeterli mi kullanıp memnun kalanlardan fikir almak istiyorum :26:
güzelim benim üst katımda dr var komşum, ona da sordum kızlarında dediği gibi işin %80-90 ı tamamen bizle ilgili, biz dikkat edeceğiz.biz hala aynıyız kızlar anlamadım ki emiyor doymadı ondan durmuyor desem kusuyor ee kustuguna gore doymus dıyorum karnıda şiş
uykusunda ıkınma sesleri cıkarıyot sanırım gaz doktora goturecegım
sız gaz için damla kullandınızmı
uykusuzluktan yıgılıp kalacagım :2:
bende 4-5 dikiş vardı valla ne zaman düştü nasıl düştü nerdeler hiç bilmiyorum farkında diilimGünaydın esmerim.
valla maşallah sana nazar değmesin..
2 dikişi kaçırmışım ben..
bende hala dikişler atmaya devam ediyo..
baticonu doktorum önermedi ama ben kullandım..
doktor sarı kantaron yağı kullan dedi..onuda kullandım..
ben yanlış hatırlamıyosam dikiş en son 6-7 di..
güzelim benim üst katımda dr var komşum, ona da sordum kızlarında dediği gibi işin %80-90 ı tamamen bizle ilgili, biz dikkat edeceğiz.
ha ben naptım gene de sab simplex damla aldım 30 tl civarı, veriyorum ama inan hani bak verdim işe yaradı diyemem..
kimyon ve rezeneye devm :)
bende 4-5 dikiş vardı valla ne zaman düştü nasıl düştü nerdeler hiç bilmiyorum farkında diilim
bugün tam 1 aylık oldu Zeynep'im
kızlar kızımın emmesini beğenmiyorum
saat 23 de güzel emdik.ve uyuduk güzel de uyudu
saat 03-30 da uyandı süt tazikliydi ondan mıdır nedir
15 yudum çekti bıraktı.uykuya daldı.daha sonra
sabah 6 da kalktı yine azıcık emdi boğazına kaçtı
bıraktı. neyse ki 7 de güzel emdi.ama gece aç uyuyoruz.
yada bana öyle geliyor.şimdide uyanmaya çalışıyor
ben kızıma bakayım.
Günaydın esmerim.
güzelim benim üst katımda dr var komşum, ona da sordum kızlarında dediği gibi işin %80-90 ı tamamen bizle ilgili, biz dikkat edeceğiz.
ha ben naptım gene de sab simplex damla aldım 30 tl civarı, veriyorum ama inan hani bak verdim işe yaradı diyemem..
kimyon ve rezeneye devm :)
bende 4-5 dikiş vardı valla ne zaman düştü nasıl düştü nerdeler hiç bilmiyorum farkında diilim
bugün tam 1 aylık oldu Zeynep'im
Bizimde ağızdan sorun yok popodan zorlanıyor canım...yavrum benim sabah epey ikindi çıkardı şükür rahatladı şimdi uyuyor rahatça. ..
Manuel hakkında bilgim yok cnm elektrikli kullanıyorum memnunum benimkini markası medela
Annesi o zaman sırt ustuyken yanınızda kim varsa bebegin ellerini kavrasın kendini boşlukta hissedince babinski refleksi denen korkarak ellerini one atıp feri kendine çekme hareketi yapıyorlar düşecek sanıyorlar galiba kendini güvende hissetmek istiyor yine de sen tecrubeliymissin insallah bir an once sever bici bici yapmayıCanım bende kuvvetinde yikiyorum önce ayaklaardından başlıyorum vücuduna sonra elime alıyorum arkasını kopukluyorum elime aldığımda susuyor en son başına ve kulak arkası benim kiz suyu sevmiyor ablasına çekmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın
Ben öyle olunca kaldırıp gegirene kadar bekliyorum. Sonra emmeye devam ediyor. Ayrıca esmer'in dediği gibi aç olsa uyumaz bence de
Geçmiş olsun canım. Tez vakitte iyileşirsin inşallah. Prensesin nasıl?
Maşallah, rabbim nazarlardan korusun.
Günaydın esmerim.
kızlar siz bu problemleri çoktan atlattınız belki ama ben malum ancak yetiştim size göğsümde kalan fazla sütü sağmak istiyorum manuel göğüs pompası bunun için yeterli mi kullanıp memnun kalanlardan fikir almak istiyorum :26:
Benim melegim 25 günlük oldu ve maalesef bizim de Nur topu gibi bir gaz sancımız var artık;( nasıl bağırıyor ikiniyor ne yapsam dindiremiyorum en son doktoru aradık dediki 2 saatten once asla beslemeyin çünkü bebeklerin sindirim sistemi yok gibi daha sindiremeden yeni sut icerse hem reflu olur hem de gaz problemi damlaların ise yaramadığını anlattı eğer kendinizi rahatlatacaksınız son care nurse harvey denen damlayı kullanın dedi ben dvitaminine bağladığını anlattım ama kesinlikle gaz ile alakası yok dedi ben kendimi sıcak tutmalı yediklerime dikkat etmeli ve artık 2 saatten oncebeslememeliymisim bir de bazı bebeklerde ne yaparsanız yalın kolik olabilirmiş 45 gündem sonra azaltacakmış geçici bir durum oldugunu ağlamanın bebege zarar vermediğini hep aklımızda tutmaliymisiz evde kim arsa nibetlese kriz anlarını atlatmaya çalışmalı biri bebekle ilgilenirken digeri kendine kucuk molalar vermeliymis rezene içtiğimde bebegin de biraz sakinlestigini farkettim bu süreç de insallah saglikla atlatilacak onlar melek sabırlı ve sakın olmalıyız kolaylıklar hepimize insallah...biz hala aynıyız kızlar anlamadım ki emiyor doymadı ondan durmuyor desem kusuyor ee kustuguna gore doymus dıyorum karnıda şiş
uykusunda ıkınma sesleri cıkarıyot sanırım gaz doktora goturecegım
sız gaz için damla kullandınızmı
uykusuzluktan yıgılıp kalacagım :2:
Hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım aman yediklerine dikkat et 25 gunde gazmana dönüşmesin yavrucuk biz simdi gazla uğraşıyoruzsağol canm çok şükür biz de 30 Nisanda kavuştuk yavrumuza nöbetler başladı
Canım sut tamamen beynimize gönderdiğimiz sinyallerle oluşuyor ve çoğalıyormuş okuduğum dergide sakın ha sakın şutum az demeyin hep bebeğinizi duşunun ve sesli olarak sutum çoğalıyor bebegim daha da doyacak diye telkin verin kendinize diyor hatta soyle ornek vardı evlâtlık alan kadınların bebeğe cok bağlanıp herseyine yetmek istediklerinde sütleri geliyor ve biyolojik annesi gibi emzirebiliyorlarmis düşünebiliyor musun mucize gibi. Sen de memislerinle bol bol konus ohhhhh sutum cok kaliteli gittikçe çoğalacak de hergun sıcak duş al özellikle omuz ve sırtını sıcak su altında ovmaya çalış sıcak havlu ile göğüslerine kompres yap ve em cok da emzir bol bol emzir bebek emdikce sut salgısı artıyor bak sütler nasıl coşacak Allah in izniyleAksamlari oğlumu uyutamiyorum.sadece battaniyede sallayarak sakinlesiyo oda 1 saat.derin uykuya dalmasi 1 1.30 u buluyo.
Bugun sutum azaldi sanki.bebegin doymak bilmiyo mama veriyorum.meme emmek istemedi ilk kez cok uzluldun.d vit verdim acaba Gene huzursuzlukmu yapti.
Persembe gunu 40 ucircaz ve cuma gunu kendi evimize gitcez.40 gundur annemdeyiz.biraz tedirginim gunduz esin işte tek napicaz bilmiyorun.dua ediuorum bebegim uslu olsun:)
Aynen katılıyorum doktorumuz da aynı seyleri söyledi canımKızlar gaz için bebeğe ilaç vermek yerine bizler dikkat edelim.
Çözüm bizim yediklerimizde.
Doktorumuz tanıdık ve ilaçların hiç birinin işe yaramadığını söyledi.
Kaldı ki sizlerde 2-3 ilaç kullanıyorsunuz fayda etmiyor gördüğüm kadarıyla.
Rezene ve kimyon tüketmeye devam canlarım :)
Gaz yapacak şeylerden uzak duruyoruz.
♥ İdil Deniz ♥
Canım üstte de yazdım dvitaminine huzursuzluk yapabilirmiş ama gaz ile hiç alakası yok dedi doktor 2 saatten ince beslemeyin bebegi dedi yediklerimize dikkat edecekmisiz bir de dvltaminini birkaç hafta kesmek zararlı değilmiş deneyebilrsiniz dedi gaz 45. Gunde azalmaya geecekmis az daha sabır....2-3 gündür bizim de gazla başımız dertte öncesinde de vardı ama tavan yapmış vaziyette ben bu d vitaminine bagliyorum gerçi dün vermedim korkumdan ama yine aynıydı nette okuduklarıma göre 2-3 çay kaşığı rezene çayından ekledim sagip verdiğim süte bu gece biraz uyudu ama şimdi yine aynı kivraniyo oturuyoruz bakalım haftaya aşımız var gaz ilacı isticem bende...Bu arada kendimde günde 2 kez rezene kimyon çayını içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama engel olmuyo malesef...
Canım bebegin kendi doktoru var aylık muayene ve takibini o yapıyor saglık Ocağı'na da aşılara götürmeyi düşünüyorum çünkü Allah korusun acil bir durumda saglık ocagindakileri cepten arayıp yardım isteyemiyorsun ama doktor öyle degil hastane imkanı insanı daha rahatlatıyor yine de tabi her ebeveynin kendi tercihiKızlar doktor kontrolünde bahsediyorsunuz bu sağlık ocağında aşıya gittiğinizde aile hekiminiz mi kontrol ediyo yoksa ayriyeten çocuk doktoruna mı gidiyorsunuz...
Günaydın canım benim :)
Baticon neden onermemis doktorun şaşırtıcı.
Ben keşke şu 2 dikiş te olmasa diyordum ama buna da şükür.
Hic olmazsa sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptım.
Ama rahim hala kendini toparlamadı arada çekildiğini hissediyorum.
Doktorunun verdiği yağ tam olarak ne için?
Ağrı kesici özelliği mi var acaba..
Doktor size birşey dedi mi canım..
Canım üstte de yazdım dvitaminine huzursuzluk yapabilirmiş ama gaz ile hiç alakası yok dedi doktor 2 saatten ince beslemeyin bebegi dedi yediklerimize dikkat edecekmisiz bir de dvltaminini birkaç hafta kesmek zararlı değilmiş deneyebilrsiniz dedi gaz 45. Gunde azalmaya geecekmis az daha sabır....
Canım bebegin kendi doktoru var aylık muayene ve takibini o yapıyor saglık Ocağı'na da aşılara götürmeyi düşünüyorum çünkü Allah korusun acil bir durumda saglık ocagindakileri cepten arayıp yardım isteyemiyorsun ama doktor öyle degil hastane imkanı insanı daha rahatlatıyor yine de tabi her ebeveynin kendi tercihi
Özellikl sormuştum baticon kullanayım mı diye..
hayir bmm tekniklerim biraz farkli sarı kantaron yağı yeterli gelecektir dedi..
o yağ dikislerin gerilmesini engelleyip dikişleri yumuşatır dedi..
hakikaten öyle de oldu..
Kullanabilmen var mı bilmiyorum ama aman ha aman manuel alma hem cok vakit alıyor hem maddesi daha kalitesiz hem de ellerinde derman kalmıyor ben aldım birkez denedim simdi çekmecede duruyor esim lansinohun elektrikli pompasını aldı 2 göğsünü aynı anda sagabiliyorsun ve sagım ve vakum derecelerini ayarlayabiliyorsun 10 dk da 70 cc sut sagabiliyorsun ben cok memnun kaldımkızlar siz bu problemleri çoktan atlattınız belki ama ben malum ancak yetiştim size göğsümde kalan fazla sütü sağmak istiyorum manuel göğüs pompası bunun için yeterli mi kullanıp memnun kalanlardan fikir almak istiyorum :26:
anladım cnm elektrikli için bir tavsiyen var mı ?
Annesi o zaman sırt ustuyken yanınızda kim varsa bebegin ellerini kavrasın kendini boşlukta hissedince babinski refleksi denen korkarak ellerini one atıp feri kendine çekme hareketi yapıyorlar düşecek sanıyorlar galiba kendini güvende hissetmek istiyor yine de sen tecrubeliymissin insallah bir an once sever bici bici yapmayı))