2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bizimde ağızdan sorun yok popodan zorlanıyor canım...yavrum benim sabah epey ikindi çıkardı şükür rahatladı şimdi uyuyor rahatça. ..

Manuel hakkında bilgim yok cnm elektrikli kullanıyorum memnunum benimkini markası medela

güzelim benim üst katımda dr var komşum, ona da sordum kızlarında dediği gibi işin %80-90 ı tamamen bizle ilgili, biz dikkat edeceğiz.
ha ben naptım gene de sab simplex damla aldım 30 tl civarı, veriyorum ama inan hani bak verdim işe yaradı diyemem..
kimyon ve rezeneye devm :)

bende 4-5 dikiş vardı valla ne zaman düştü nasıl düştü nerdeler hiç bilmiyorum farkında diilim
bugün tam 1 aylık oldu Zeynep'im

Maşallah Zeynep'e
ben her tuvalete girdiğim de peceteye baktım dikişlerimin attığını öyle gördüm

Günaydın

Ben öyle olunca kaldırıp gegirene kadar bekliyorum. Sonra emmeye devam ediyor. Ayrıca esmer'in dediği gibi aç olsa uyumaz bence de

Geçmiş olsun canım. Tez vakitte iyileşirsin inşallah. Prensesin nasıl?

Maşallah, rabbim nazarlardan korusun.

Doktor size birşey dedi mi canım..

Annesi o zaman sırt ustuyken yanınızda kim varsa bebegin ellerini kavrasın kendini boşlukta hissedince babinski refleksi denen korkarak ellerini one atıp feri kendine çekme hareketi yapıyorlar düşecek sanıyorlar galiba kendini güvende hissetmek istiyor yine de sen tecrubeliymissin insallah bir an once sever bici bici yapmayı ))

Prenses prenseslikten cikti annesinide tam bi cadi yapti..
4 e kadar hic uyumadim..7de emzirdim 8.30 da altini değiştirdim..
o saatten beri ayaktayim..
emiyo gogusumde uyumak istiyo sipam..
korsan kerem nasıl

Günaydın canım benim :)
Baticon neden onermemis doktorun şaşırtıcı.
Ben keşke şu 2 dikiş te olmasa diyordum ama buna da şükür.
Hic olmazsa sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptım.
Ama rahim hala kendini toparlamadı arada çekildiğini hissediyorum.
Doktorunun verdiği yağ tam olarak ne için?
Ağrı kesici özelliği mi var acaba..

Göğüs uçlarında hassasiyet ve ağrı yoksa manuel işini görür canım.
Ama hassasiyet ve sertlik varsa manuel kullanımı Çin işkencesine dönüşüyor.
Göğüs uçlarında inanılmaz bir ağrı hissediyorsun.
Ben ilk manuel kullandım sonra elektrikliye geçtim.
Alacaksan lansinoh kullanıyorum diğer markaların teklisi bu markanın ciftlisiyle aynı fiyat ve ağrısız bütün göğsü boşaltıyor

♥ İdil Deniz ♥

Benim melegim 25 günlük oldu ve maalesef bizim de Nur topu gibi bir gaz sancımız var artık;( nasıl bağırıyor ikiniyor ne yapsam dindiremiyorum en son doktoru aradık dediki 2 saatten once asla beslemeyin çünkü bebeklerin sindirim sistemi yok gibi daha sindiremeden yeni sut icerse hem reflu olur hem de gaz problemi damlaların ise yaramadığını anlattı eğer kendinizi rahatlatacaksınız son care nurse harvey denen damlayı kullanın dedi ben dvitaminine bağladığını anlattım ama kesinlikle gaz ile alakası yok dedi ben kendimi sıcak tutmalı yediklerime dikkat etmeli ve artık 2 saatten oncebeslememeliymisim bir de bazı bebeklerde ne yaparsanız yalın kolik olabilirmiş 45 gündem sonra azaltacakmış geçici bir durum oldugunu ağlamanın bebege zarar vermediğini hep aklımızda tutmaliymisiz evde kim arsa nibetlese kriz anlarını atlatmaya çalışmalı biri bebekle ilgilenirken digeri kendine kucuk molalar vermeliymis rezene içtiğimde bebegin de biraz sakinlestigini farkettim bu süreç de insallah saglikla atlatilacak onlar melek sabırlı ve sakın olmalıyız kolaylıklar hepimize insallah...

sağol canm çok şükür biz de 30 Nisanda kavuştuk yavrumuza nöbetler başladı
Hayırlı uğurlu olsun tebrikler canım aman yediklerine dikkat et 25 gunde gazmana dönüşmesin yavrucuk biz simdi gazla uğraşıyoruz

Canım sut tamamen beynimize gönderdiğimiz sinyallerle oluşuyor ve çoğalıyormuş okuduğum dergide sakın ha sakın şutum az demeyin hep bebeğinizi duşunun ve sesli olarak sutum çoğalıyor bebegim daha da doyacak diye telkin verin kendinize diyor hatta soyle ornek vardı evlâtlık alan kadınların bebeğe cok bağlanıp herseyine yetmek istediklerinde sütleri geliyor ve biyolojik annesi gibi emzirebiliyorlarmis düşünebiliyor musun mucize gibi. Sen de memislerinle bol bol konus ohhhhh sutum cok kaliteli gittikçe çoğalacak de hergun sıcak duş al özellikle omuz ve sırtını sıcak su altında ovmaya çalış sıcak havlu ile göğüslerine kompres yap ve em cok da emzir bol bol emzir bebek emdikce sut salgısı artıyor bak sütler nasıl coşacak Allah in izniyle )) sut içtiğimde ve incir yediğimde sütlerim fışkıracak sanıyorum

Aynen katılıyorum doktorumuz da aynı seyleri söyledi canım

Canım üstte de yazdım dvitaminine huzursuzluk yapabilirmiş ama gaz ile hiç alakası yok dedi doktor 2 saatten ince beslemeyin bebegi dedi yediklerimize dikkat edecekmisiz bir de dvltaminini birkaç hafta kesmek zararlı değilmiş deneyebilrsiniz dedi gaz 45. Gunde azalmaya geecekmis az daha sabır....
Kızlar doktor kontrolünde bahsediyorsunuz bu sağlık ocağında aşıya gittiğinizde aile hekiminiz mi kontrol ediyo yoksa ayriyeten çocuk doktoruna mı gidiyorsunuz...
Canım bebegin kendi doktoru var aylık muayene ve takibini o yapıyor saglık Ocağı'na da aşılara götürmeyi düşünüyorum çünkü Allah korusun acil bir durumda saglık ocagindakileri cepten arayıp yardım isteyemiyorsun ama doktor öyle degil hastane imkanı insanı daha rahatlatıyor yine de tabi her ebeveynin kendi tercihi

Özellikl sormuştum baticon kullanayım mı diye..
hayir bmm tekniklerim biraz farkli sarı kantaron yağı yeterli gelecektir dedi..
o yağ dikislerin gerilmesini engelleyip dikişleri yumuşatır dedi..
hakikaten öyle de oldu..

Tşk ederim cvp için 2 saatte bir emzirmeyi nasıl uygularım bilmiyorum sadece emerek sakinlesiyo uyanık olduğunda sürekli emmek istiyo

Son düzenleme:

Ben ilk hafta idil'i doktora götürürken muayene oldum baktı dikişlere gayet iyi dedi sonra otururken çok ağrı hissettiğimi söyledim dikiş bölgesinde sertlik vardı çünkü krem yazayım istersen dedi arada kaynadi laf gitti öyle :)
Bileydim etkisi var kullanırdim hemen.
Belki de senin kullandığın kremi verecekti :)

♥ İdil Deniz ♥

Kullanabilmen var mı bilmiyorum ama aman ha aman manuel alma hem cok vakit alıyor hem maddesi daha kalitesiz hem de ellerinde derman kalmıyor ben aldım birkez denedim simdi çekmecede duruyor esim lansinohun elektrikli pompasını aldı 2 göğsünü aynı anda sagabiliyorsun ve sagım ve vakum derecelerini ayarlayabiliyorsun 10 dk da 70 cc sut sagabiliyorsun ben cok memnun kaldım

Allah şu uykusuzluğa cidden dayanma gücü veriyor.
Pazar günü sabahladim kızım uyumadi diye, dün de kız uyuyordu eşim kalk gidelim tatlı ismarliyayim sana dedi çıktık gittik gecenin 1 bucugunda kızı ablama emanet ederek.
Saat 3 de geldik ve saat 7 ye kadar oturduk eşimle.
Tam tatlı bir uykuya daldım kız ağladı şu an 1 saatlik uykuyla yılmadim ayaktayim
Ben ki uyku delisi bir insanım.

♥ İdil Deniz ♥

Tunaydin kızlar valla 2 çocukla anca bu vakit bakabildim 2 side Yenice uyudu bende biraz dinlenecegim inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım banyosunu öğlen vakti yaptırıyorum babamız evde olmuyor tek yıkamaya çalışıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…