- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Bugün asiya gittik .gitmeden temizlendikten karnimizi iyice doyurduk benimki çok yaramaz yandim diyordum ama sadece iğnebatarken agladi okadar.ebe ateş yapmaz korkma dedi sabah domuzda olduk gayet sakiniz.
Bu arada 3600 dük hastane cikisi 4800 olumsuz 50 cm sende 53 cm.doymuyor bu çocuk diyenlere kapak olsun artik maasallahimiz var çok mutlu oldum çünkü benimkide sürekli aglamakli sürekli araniyo içim rahat etti hersey yolunda demekki .
Bu arada benim oğlan sürekli arandigi için emzik denemistim ama almamisti dun demedim aldi tabi bi sure sonra bizi gelmeyince atti alisacak gibi ne yspsam bilmiyorum ya.uykuya dalarken vereyim diyorum dalincada alirim ama bu sefer onu emicem DİE dalmio uykuya
Çok kararsizim alistirsam mi yoksa bir aksam mi
Masallah bebisine canim.sutun yarasin minigine..ben de verme taraftari degildim ama ,biz annelere cok yarari olacagi kesin.bir anda aglayip durmak bilmiyorlar,emzige alistirsak rahat olacak gibi.benim ki de cok zor aliyor.ittiriyor,insallah alisir .yoksa hep meme hep neme ,bayilcam.hele bugun,fena yoruldum.agridsn seme seme dolasiyorum evde.uyanicak emzircem diye korkuyorum,bu agri cok zormus.bi de gazi olunca cektire cektire ,alip birakmiyor mu ,ter bosaniyor ustumden acidan kivraniyorum.gecmedi hala su goguslerim.kolumu kakdircak dermanim kalmadi artik. aglamak surekli aglamak geluyor icimdem