2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Tatlım ac saç kurutma makinasini hemen sakinlesiyorlar

♥ İdil Deniz ♥

Canim şu sackurutma makinesni biz kullaniyorduk ama doktorumuz radyasyon saciyor kullanmayin..elektrik supurgrsi açın dedi..

Tatlım 40 ınızı bekleyin :KK1:
Ben kendim için üstüne 10 daha koyuyorum :KK1::KK1::KK1:

Bizim ki gun sayiyormus:KK1: :KK17: gecen gün soyledi:KK1:

Küçük korsanımızın sonuçlarının temiz çıkmasına çok ama çok sevindim ...
Rabbim dert sıkıntı vermesin kimseye:nazar:

Teşekkürler canım, amin. Hep güzel haberler vermek nasip olsun hepimize inşallah.

Benim 31.gün dikisler düştü hatta hiç aci yok kanamam kahve ve cok az artik sadece biraz ayip olacak ama vajinamin ilk dikişi acildi galiba ya bi kirmizilik var orda hafif yanma ve kasinti özellikle idrar yaparken
Off napcan bilmem hafta içi kontrolün var bakalim ne diyecek doktorum .inşallah basima is acilmaz yeniden

Inşallah korktuğun gibi olmaz, bir sıkıntı yoktur canım.

Gece kalkıyorum kızı emzirmek için uyanık oluyor, açmak için mücadele verdiğim gözlerime bakıp gülüyor :KK1:
Bir de yardımcı olacak heee....
Nerde bacım yaa =)
Bizimkiler anca köstek oluyor.:KK14:

Bi de bu cimcimeler buyuyunce babaya duskun olacaklar. Yanarim yanarim ona yanarim :KK1:

Küçük korsanımızın sonuçlarının temiz çıkmasına çok ama çok sevindim ...
Rabbim dert sıkıntı vermesin kimseye:nazar:

Teşekkürler canım, amin. Hep güzel haberler vermek nasip olsun hepimize inşallah.

Benim 31.gün dikisler düştü hatta hiç aci yok kanamam kahve ve cok az artik sadece biraz ayip olacak ama vajinamin ilk dikişi acildi galiba ya bi kirmizilik var orda hafif yanma ve kasinti özellikle idrar yaparken
Off napcan bilmem hafta içi kontrolün var bakalim ne diyecek doktorum .inşallah basima is acilmaz yeniden

Inşallah korktuğun gibi olmaz, bir sıkıntı yoktur canım.

Slm kizlar
Oğlusumdan dolayi fazla giremiyorum.
Sizlere bise sormak istiyorum dvit kullaniyorsunuzdur.ben bebegime dvit verdigim zaman cok huzursuz oluyo sabahtan aksama uyumuyo aglamaktan sesi kisiliyo.2 gundur vermiyorum bebegim huzurla emiyo uyuyo.yarin verecem damla eger huysuzluk yaparsa doktora diyecem.yazik bebegime sattslerce uykusuz kaliyo hirpalaniyo.zaten gaz yuzunden dertliyiz.3 tane gaz damlasi kullaniyoz.gunde 3 sefer zinco ve metsil veriyorum gece yatarkende biogaia genede gaz gaz.sizlerdede dvit sikintisi fark ettinizmi?

Bugün için çok güzel dileklerde bulunmuşsunnn kabul olur inşallahhhh, bakalım bnde banyosunu yaptırırım öyle bşr yere felan gidemeyiz gidec,ek yerimizde yok zaten :) bakalım 40dan sonra akıllanacak mı :)

Tatlım bn aptamil kullanıorum hiç değiştirmedim karışıkta vermiorum ama mama parası belimi bükmeye başladı :) 900 gr mama 1hafta olmadan bitio :KK43:

Aynen canim cok pahali gercekten Alkah im riziklarini bol versin yavrularimizla:KK16: ama benimki okadar icmiyor cok degilmi canim 900 gr:26:

Slm kizlar
Sizlere bise sormak istiyorum dvit kullaniyorsunuzdur.ben bebegime dvit verdigim zaman cok huzursuz oluyo sabahtan aksama uyumuyo aglamaktan sesi kisiliyo.2 gundur vermiyorum bebegim huzurla emiyo uyuyo.yarin verecem damla eger huysuzluk yaparsa doktora diyecem.yazik bebegime sattslerce uykusuz kaliyo hirpalaniyo.zaten gaz yuzunden dertliyiz.3 tane gaz damlasi kullaniyoz.gunde 3 sefer zinco ve metsil veriyorum gece yatarkende biogaia genede gaz gaz.sizlerdede dvit sikintisi fark ettinizmi?

Tatlim bende birkac sayfa once yazdim... Dvit degilde acd3 diye bir ilac kullandim huzursuzluk ve uykusuzluk yapti onu biraktim monovit d verdim oda ishal yapti... Kim ne derse desin ben 2 gundur d vitamini vermiyorum daha da vermeyi dusunmuyorum... Hvalar guzel gidiyor hergun 5-10 dak balkonda gunesleniyoruz... Yeterli d vitaminini alir diye dusunuyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar

Selam tatlım.
Bende kullanıyorum ama bir değişiklik sezmedim.
Normal şekilde devam ediyor kızım.
Sadece gaz sıkıntısı yaşıyoruz.
Ona da ilacın çözümü yokmuş doktorumuz söyledi.
Bizler yediklerimize dikkat edeceğiz.
İnşallah kuzun normale döner canım benim.

♥ İdil Deniz ♥

25 nisan 2014 de kızım dünyaya geldi çok şükür sizlerde ne var ne yok

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Slm kizlar

Belirgin bir sıkıntı fark etmedim gülüm. Prospektuse baktım senin için. Oldukça kabarık bir yan etki listesi varmis gerçekten. Ben ilacı vermeden önce gerekli mi diye çok araştırmıştım. Kendi doktoruma güveniyorum ve o kullanmamı önerdi. Dayım (doktor), Türkiye'de yaşadığımızı, güneş sikintisi olmadığı için ilaca gerek olmadığını söylemişti. Ama güneş eski güneş değil. Cilt kanseri tehlikesi var. Yenidogani hergün 15 dk doğrudan gün ışığına çıkartma fikri bana çok uçuk geliyor. Makale taradigimda, günlük verilen miktarın toksik etki oluşturacak kadar yüksek olmadığı ve bebeği rasitizme karşı korumada güvenle kullanılabileceği sonucu yoğunluk kazandı. Netice olarak ben kullanıyorum. Sen de doktorunu bilgilendirirsen, yan etkisi "daha az olacak" uygun bir ilaçla değiştirecektir.

Bu arada anneme sordum. 33 yıl önce de varmış bu d vitamini olayı. Bana veriyormus, mama verinceye kadar (mama alan bebeklerin ihtiyacı yok).

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Belirgin bir sıkıntı fark etmedim gülüm. Prospektuse baktım senin için. Oldukça kabarık bir yan etki listesi varmis gerçekten. Ben ilacı vermeden önce gerekli mi diye çok araştırmıştım. Kendi doktoruma güveniyorum ve o kullanmamı önerdi. Dayım (doktor), Türkiye'de yaşadığımızı, güneş sikintisi olmadığı için ilaca gerek olmadığını söylemişti. Ama güneş eski güneş değil. Cilt kanseri tehlikesi var. Yenidogani hergün 15 dk doğrudan gün ışığına çıkartma fikri bana çok uçuk geliyor. Makale taradigimda, günlük verilen miktarın toksik etki oluşturacak kadar yüksek olmadığı ve bebeği rasitizme karşı korumada güvenle kullanılabileceği sonucu yoğunluk kazandı. Netice olarak ben kullanıyorum. Sen de doktorunu bilgilendirirsen, yan etkisi "daha az olacak" uygun bir ilaçla değiştirecektir.

Bu arada anneme sordum. 33 yıl önce de varmış bu d vitamini olayı. Bana veriyormus, mama verinceye kadar (mama alan bebeklerin ihtiyacı yok).

Canim ne guzel anlatmis aciklamissin tesekkurler. Ben aslinda kullanip kullanmama konusunda cok kararsizim ... Kullandigimda iki ilac da bebegime rahatsizlik verdi.huzursuzluk uykuya dalamama ve ishal ...
Ben almanyada dogdum evet bizim zamanimizda da d vitamini vardi ve benim cocuk doktorum da bize verirmis ancak yaz tatillerinde ihtiyaciniz yok turkiyeye gidiyorsunuz bol bol gunrslenin dermis... Gunes konusunda da haklisin eski gunes degil ancak bebegimi sere serpe guneslenir vaziyette tutmuyorum gunese:) sabah saatlerinde yuzu gunese ters vaziyette 5-10 dakka :)
Bir diger nokta esim ilac mumesilli ve sektore inanilmaz derecede guvenmiyor ( doktorlarin yazdigi ilaclar) fakat buna ragmen kullanmak istiyor nedense rahatsizlandigini kabullenmiyir... Uzun lafin kisasi belki Alphan'a gercekten rahatsizlik veriyor baskasina vermiyor... İshali gectigi zaman belki 2 gunde bir verebilirim ama hergun vermicem... İcimede nedense sinmiyor bu d vitamini meselesi... Nolur kimse kizmasin normalde evhamli biri degilimdir ama ne bileyim sanirim kafam karisik :)

Canim ne guzel anlatmis aciklamissin tesekkurler. Ben aslinda kullanip kullanmama konusunda cok kararsizim ... Kullandigimda iki ilac da bebegime rahatsizlik verdi.huzursuzluk uykuya dalamama ve ishal ...
Ben almanyada dogdum evet bizim zamanimizda da d vitamini vardi ve benim cocuk doktorum da bize verirmis ancak yaz tatillerinde ihtiyaciniz yok turkiyeye gidiyorsunuz bol bol gunrslenin dermis... Gunes konusunda da haklisin eski gunes degil ancak bebegimi sere serpe guneslenir vaziyette tutmuyorum gunese:) sabah saatlerinde yuzu gunese ters vaziyette 5-10 dakka :)
Bir diger nokta esim ilac mumesilli ve sektore inanilmaz derecede guvenmiyor ( doktorlarin yazdigi ilaclar) fakat buna ragmen kullanmak istiyor nedense rahatsizlandigini kabullenmiyir... Uzun lafin kisasi belki Alphan'a gercekten rahatsizlik veriyor baskasina vermiyor... İshali gectigi zaman belki 2 gunde bir verebilirim ama hergun vermicem... İcimede nedense sinmiyor bu d vitamini meselesi... Nolur kimse kizmasin normalde evhamli biri degilimdir ama ne bileyim sanirim kafam karisik :)

Seni çok iyi anlıyorum canım. Elbette hepimiz yavrularimiz için en iyisini istiyoruz. Bebeğini de senden fazla kimse dusunemez.

Arkadaşımız sorunca ben de fikrimi belirtmek istedim. Elbette sıkıntı olduğunu düşünüyorsan, istediğin ve inandığın şekilde modifiye edersin. Maşallah yavruna, Allah nazarlardan saklasin.

Kizlar yarin İlkay kontrolumuz asi olucaz inşallah ateş falan yapmaz zaten huzursuz benim minigim aksam 6dan beri yeni uyudu bide ateş falan olursa naparim bilmem

Benim kız bugün hiç oyun oynamak için kalkmadı.
Öğlen banyo yaptırdım o zamandan bu zamana uyanıp emip uyuyor.
Şimdi çok uyudu deyip kaldıracağım.
Sabaha kadar uyuyamayacak ne yapsam acaba :KK31:

Kizlar yarin İlkay kontrolumuz asi olucaz inşallah ateş falan yapmaz zaten huzursuz benim minigim aksam 6dan beri yeni uyudu bide ateş falan olursa naparim bilmem

İnşallah huzursuzluk yapmaz canım.
Benim kızda uyudu mu uyanmıyor...

Kizlar butik bebede baba slingler iindirime girmis. Haberiniz olsun

Herkeslere gunaydin. Bu kiz ben ayakucunda otururken misil misil uyuyo da ben yataga uzaninca niye uyaniyo aceba???

X