2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar hepımızın kandılı mübarek olsun bısey sormak ıstıyorum prıma premıumcare kullandık bız bır paket sonra onu bulamayınca gıttıgımız marketten prıma yenı bebek yesıl sarı olandan aldık sımdıde yeni bebek ten mı premıum caredenmı alsam bılemedım nette uyguna buldum yenı bebek olanını ama sızden kullanan varmı

Canıımmm inşallah işe yarar bende de.hemen yapayım.teşekkür ederim.

Canım inşallah iyi çıkar sonuçlar.maşallah kuzuna
İns ise yarar güzelim
Dua ediyorum ins kötü bir sonuc almayız
Ilacsiz atlatmana çok sevindim canim. Sonucun güzel çıkacağını ve sağlık ocağından kimsenin aramayacagini umuyorum canım.
İnsaallah tatlım insaallah
Işte bu kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmm güzelmiş denemek lazım yalnız ben omuz kismindan korkuyorum büyüdüklerinde omzlarımızı kesmez umarım
Daha kalın kemeri varmidir acep:26:

merhabalar
sizin bebislerde kucağa alıştılarmı
benim kızım bugün 48 günlük öyle böye değil kucak bülbülü oldu
uyuması dışında her an kucakta durmak istiyor ne anakucağı ne başka birsey kar etmiyor
anne ve kv ikisi birlik olup alıştırdılar
hepsi gitti ceremesi bana kaldı

hiçbir iş yapamıyorum
huzursuz değil edepsizce ağlıyor ama ağlarken o çene titremiyormu
içim gidiyor
nasıl alıştıracağım ben fikriniz varmı kendi kendine oyalanmaya

Anladım canım. Inşallah uyguladığın yeni kürler daha etkili sonuç verir gülüm. Tez vakitte şifa diliyorum.

Allah senin de dua ve ibadetlerini kabul etsin gülüm. Nasip olur insallah, teşekkür ederim.

Benim kızda aynı emiyor uykuya dalıyor tamam uyudu diyorum yatağa bıraktığım anda gözler açılıyordoyduğuna eminim bunların uykudan gözlerini açmamalari gerekiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet aynen valla artık gozlerınden uyku akıyor uyumıcam diye direniyor resmen anlamadım ki nevrim döndü yorgunluktan nasıl ayakta duruyorlar anlamıyorum
birde tavsan uykusu giibi uyumazmı tık dese kalkıyor ıkınıyor sıkılıyor
eskide kaldı derin uykular hemde daha 19 günlükken eyvah ki ne eyvah:18:

cnm pes etme zor vermeye calıs.bnde zorla verdım.allahıma sukur suan tutuyo.

Benim küçük korsanım da kucakta uyuyor. Eğer derin uykuya dalmadi ise yatağa koyar koymaz uyanıyor. O yüzden tam olarak uyudugundan emin olmadan bırakmıyorum. Derin uykuya geçtiklerinde göz bebeklerinin hareketi duruyor ve nefes alıp vermeleri derinleşiyor.

Uyanık olduğu zamanlarda ana kucağına ya da koltuğa yatiriyorum. Ama sürekli konuşuyorum ya da dans ediyorum. Yoksa sıkılıyor. Evin içinde dolaşmayı seviyor. Koridorumuz çok müsait hem onu gezdiriyorum hem de bana yürüyüş oluyor

Rica ederiz tatlım, imşallah işe yarar bebeğinde

Brujav sütten tamamen kesildim işe yaramaz sanırsam :S

Kızlar iyi kandiller olsuun

bişey sorcam,bebişleri nasıl yıkıyosunuz? Lavabo,ayaklı küvet? Demin baktım da mağazadan,çok büyük geldi ayaklı küvet,banyo çok büyük değil,ikea'da daha küçük küvetin ayaksızı varmış,kaymaz malzemeden,onu mu alsam ki,şimdiye kadar lavaboda yıkadım su döküp,ama zor oluyo yatırmadan.küvet rahat mı olur?

Hayırlı kandiller herkese bütün duaların kabul olması dileğim
Kızlar size bişe soracam benim oğlum bugün 36 günlük oldu her iki saate bir kaç cc mama vermem gerekir? Anne sütü hiç almıyor?
Eşim hep çok veriosun, diyip duruo sizlerdende fikir almak istiorum

Sağol canım... Birkaç güne kadar dolu doluydu.. Doktor olur dedi.. Çok fazla emiyor.. Haftada yaklaşık 500 gr alıyor o kadar Kakaya rağmen.. Yavaş yavaş azalıyor.. Gazla birlikte de geliyor..

Canım çok Sağol.. Aksilik zeytin yağım bitti.. Yavruma ayırmadığıma binpişmanım..anestol ve hametan kullanıyorum.. Babam izmirde haber vereceğim Aydın'dan getirtsin gözüne damlatayım sütümü canım.. Ilık suyla siliyordum. Bugün oldu inşallah hemen geçer..

Kuzum senin bebeğin de çok kaka yapıyor muydu :44: birkaç gün öncesine kadar günde 10 kere altını açıyorsam 10 unda da kaka vardı .. Son birkaç gündür azaldı..

Ya kızlar sütümün yetip yetmediğini nasıl anlıcam ben emziriyorum emiyor uyuuormemedegzını çıkarmak için kucağıma aldığımdâ uyanıp tekrardan aranmaya başlıyor acaba doymuyor mu ne zor ilermîş bunlar nette 3-4 kere kaka yapıyorsa doyuyordur diyor ama benimki günde 1 defa yapıyor vazen 2 güne yapıyor acaba sütüm yetmiyormu

Klasik küvette yıkıyoruz canım. Gün içinde 2-3 kere lavaboda belden aşağısını yıkıyorum ..

Kızlar bebislerinizin poposunda çatlak olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Benim oglusumda kaka yapmadan önce çok zorlanıyor ama çatlak olup olmadığını nasıl anliycam bilemedim..
Canım gazını ve kakasını yaparken zorlanıyor ıkınıyor ve ağlıyor.. Bir de ben makata baktım... Pişik kremini sakın makata sürme eğer çatlak varsa..
Bizim ki alışmadı şükür canım.. Doğduğu günden beri altını değiştirip karnını doyurup gazını çıkarıp yatağına bırakıyorum.. Uykusu varsa uyuyor kendisi.. Yoksa sda sağa sola bakınıyor, sıkılıp uyuyor yavrum yine

Son düzenleme:

Ben bebek kuvetinde yikiyorum. Normal kuvette beraber de güzel ve daha kolay oluyor. Ama eğlence bittiğinde bebeği alıp kurulayacak biri lazım

Maşallah tosununa canim
Ben 3 kereye fazla diyor ofluyorum, Allah sana kolaylık versin.

Canım yazmistik ama görmedin sanirim. Diski takibi dışında ağırlığını kontrol ederek sutunun yeterli olup olmadığını anlarsın. Haftada 150 gr normal bu dönemde.

Kontrol ettiğinde sütun olduğunu söylemiştin. O zaman bebeğin seni emzik olarak kullanıyor sanirim.

3 kere mi :44::44::44: ay bize bez yetişmiyor... Bezi değiştiriyorum tam üstünü giydirirken bir ses ve bez tekrar dolmuş

Canim benimde sutum cok az gunde top en fszla 150 cc anne sutu geliyordur onun haricinde 3 saatte bir 90 cc mama veriyorum

Ya kızlar sütümün yetip yetmediğini nasıl anlıcam ben emziriyorum emiyor uyuuormemedegzını çıkarmak için kucağıma aldığımdâ uyanıp tekrardan aranmaya başlıyor acaba doymuyor mu ne zor ilermîş bunlar nette 3-4 kere kaka yapıyorsa doyuyordur diyor ama benimki günde 1 defa yapıyor vazen 2 güne yapıyor acaba sütüm yetmiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…