2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Çıldırmak üzereyim sütümü emiyor bakıyorum elimle sıkıyorum geliyor ama hala aranıyor bir süre sonra aç mı diye mama veriyorum cakır cakır emiyor açmı bu çocuk nişey anlamadım

Çıldırmak üzereyim sütümü emiyor bakıyorum elimle sıkıyorum geliyor ama hala aranıyor bir süre sonra aç mı diye mama veriyorum cakır cakır emiyor açmı bu çocuk nişey anlamadım
Bu dönemde yoğun şekilde emme arzuları oluyor canım. Onu tatmin etmek için sürekli emiyordur. Doyma hisleri de yok , verdikçe alir sonra fazlasını kusar.

Doydugunu, sutunun yeterli olduğunu kilo takibi ile anlayabilirsin. Haftada 150 gr normal demişti doktor. 1 hafta sadece sutunle besleyip kilo değişimini kontrol edersen, mamaya ihtiyaç olup olmadığını anlarsın.

Canım maşallah size

Herkesler nasıl..

Giremiyorum son günlerde ... Aklım hep sizde.. Bebekten dolayı gün aşırı temizlik yapıyorum .. Tüm gün sürüyor ertesi gün de pert olduğumdan yatıp kalıyorum..

Siz de haberler nasıl.. Neler kaçırdım :44:

Günaydın, Regaib Kandiliniz mübarek olsun. 40 gün biran önce bitse de ibadetlerimize dönebilsek. Bir hafta ile böyle güzel bir günü kaciriyorum

Sizlerde keyifler nasıl, kuzular düzene giriyor mu?

Günaydınlaaaarrrrr..
Kandiliniz mübarek olsun hatunlar Allah tekrarını nasip etsin inşallah..
benim kanamam yok ama sanırım abdest alsam yine Kur'an okuyamam demi kizlar?
teyzeleri bizdr dün inanilmaz.bi gaz vardı üstüne bidr gün boyu kakamizi H ic yapmadık. .
En son care Kızımın poposuna zeytinyagi sürdüler..
1 saatlik ugrasin sonunda çok şükür kızım kakasini yaptı..
sling konusundada hala kararsızm hangisini alsam bilemedim

Rica ederim, 35 günlük oldu bugün :)
Anar su emzirme kampini arastirsana canim
Masallah canim tosununa :) yaz o bilgileri yazzz :) biz de ogrenelim
Ozledik valla tatlim, cok degisik bisey yok. Uykusuzluk, emzirme sorunlari, gaz vs :)
Günaydın, Regaib Kandiliniz mübarek olsun. 40 gün biran önce bitse de ibadetlerimize dönebilsek. Bir hafta ile böyle güzel bir günü kaciriyorum

Gunaydin tatlim. Uzulme bazen niyet daha onemlidir. Rabbim senin guzel niyetinin farkinda. Sen yine duani et. Cok ozel bir donemdeyiz, Allah'in bize hediyesi bence :)

Gunaydinlar. Hayirli kandiller hrkese :)

Tatlos bebise de bagli biraz. Ben klasik sling aldim. Kizim bazen icinde uyuyor bazen agliyor. Baglamasi filan da uzun suruyo, bebegi yerlestirmek biraz zahmrtli. Daha pratik bise dusunebilirsin. Ama bu negatif yonlerine ramen memnun muyum, evet memnunum. Yine de pratik bise tavsiye ederim

Bu arada gecmis olsun. Gaz sancisi cok fena oluyo. Biz cekelm sancilari, kizlarimiz daha cok kucuk

Bu arada gecmis olsun. Gaz sancisi cok fena oluyo. Biz cekelm sancilari, kizlarimiz daha cok kucuk

Bu sling kafamı çok karıştırıyo gerçekten..keşke hepsinden 1er tane alıp deneme sonrasında beğenmediklerimizi iade şansımız olsa..
cok tesekkur ederim kuzum gerçekten içim parçalandı dün..
gaz var kaka yapamiyo..
ağlamak ve ikinmaktan morardi resmen yavrum..

Canim seninde kandilin mubarek olsun.. Ben dun gusul abdestimi aldim.. Kanaman devam etmiyorsa 40 gunu beklemek zorunda degilsin biliyorsun degil mi?

👨❤👶

Gunaydin canim.. Kanaman yok ise gusul abdesti alip butun ibadetlerini yapabilirsin kandilin mubarek olsun

👨❤👶

Gunaydin kizlar.. Kandilimiz mubarek olsun.. Tum dualarimiz kabul gunahlarimiz af olsun.. Gerci simdi bizim icin gunahsiz diyorlar ama ne guzel olurdu gercek olsa 💃

👨❤👶

Günaydın güzel anneler.kandiliniz mübarek olsun.ben göğüs yaralarımla mücadele ediyorum.sabırla geçmelerini bekliyorum.bir sürü krem deniyorum.belki biri iyi gelir diye.sağolsun snowyy de yazmıştı krem adı.onları da kullanıyorum.artık kalkan takamıyorum.çünkü göğüslerim süt dolunca çok baskı yapıyorlar.baştan çok zarar vermişim malesef.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kk anneleri. Kandiliniz mübarek olsun.bugun bebeklerimiz için dua edelim. Suriye'de ölen çocuklar için dua edelim. Allah o çocukların anasina babasına sabırlar versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimde gogus uclarim kopacak hale gelmisti aglaya aglaya emziriyordum ben sifayi ayva cekirdeginde buldum
1 ayvanin cekirdeklerini cay bardagina aliyorsun uzerine kaynar su koyuyorsun ceyrek cay bardagi kadar bi gece bekliyor ve jole kivamina geliyor onu her emzirmeden sonra sur harika bisey ben hangi kremi kullandiysam ise yaramadi bu yaradi Allahin izniyle.. Tavsiye ederim

👨❤👶

Kızlar hiç kundak yapaniniz oldumu ben yapmadım da yapan olduysa artilarini öğrenmek isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de yarım kundak yapıyorum canım 2 gündür. Kollar bağlı ayaklar açıkta yanı. Kundak yaptığımdan beri biraz daha zor uykuya dalıyor gibi ama kendini uyandirmadigi için daha rahat ve daha uzun uyuyor.
Merhaba canım, biz de seni merak etmiştik. Kendini temizlikle fazla yorma, bol bol dinlenmeye ve keyifli olmaya bakki sütün bol, bebisin mutlu olsun. Temizlikten daha çok ihtiyaçları var buna;-) doğumdan sonraki ilk 20 gün evi mis gibi tutucam diye çok gayret ettim ben de, basardim da ama çok yıprandım. Sonra biraktim, olduğu kadar dedim. Baktım evim toz oluyor ama bebegime birşey olmuyor
Bazı dönemlerde daha çok emme ihtiyaçları olabiliyor, daha çok aciktiklari veya kokumuza daha çok ihtiyaçları olduğu için. Google a bebeklerin büyüme atakları yazıp bir bakmani tavsiye ederim. Bebeğini huzurla kucağına al ve istediği kadar emzir. Doyuyor mu doymuyor mu düşünme. Memeden süt geliyorsa ve bebeğin memeyi doğru kavrayıp emebiliyorsa elbet doyuyordur. Bunu 2 günde bir aynı tartida tartarak da anlayabilirsin. Çok zorlanıyorsan da emzik öneririm, seni emzik olarak kullanıyor olabilir.
Sütün ve sabrın bol olsun canım;-)

Günaydın, senin de kandilin mübarek duaların kabul olsun canım.
Bizim dün 40 ımız çıktı, yikandik paklandik. Oğlum bütün gün mışıl mışıl uyudu, gece de ilk defa 3.5 saat kesintisiz uyuyarak beni şaşırttı. 40 hayallerim gerçek olucak galiba
Sizin nasıl ogluşunla düzeniniz ?
Aminnn canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…