2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kandiliniz mübarek olsun annecikler..

Adam olacak kız dan haber var mı ... Suay da yok galiba değil mi...

Anar su emzirme kampini arastirsana canim :KK66:

Masallah canim tosununa :) yaz o bilgileri yazzz :) biz de ogrenelim

Ozledik valla tatlim, cok degisik bisey yok. Uykusuzluk, emzirme sorunlari, gaz vs :)

Gunaydin tatlim. Uzulme bazen niyet daha onemlidir. Rabbim senin guzel niyetinin farkinda. Sen yine duani et. Cok ozel bir donemdeyiz, Allah'in bize hediyesi bence :)
Canım ben de sizi çok özledim... Ya sabah uyandım kuzumun bir gözü çapaklanmış.. Çok üzüldüm... Ilık suyla sildim ama inşallah ciddi boyuta ulaşmaz... Bir de popsunda çatlağı olan var mı esmer in bebeğinde vardı sanırım son durumu ne oldu acaba..

Popoda çatlak olduğu için gaz çıkarırken ve kaka yaparken zorlanıyoruz biz.. Üstüne üstlük günde 8-9 kere bez kaka yapıyoruz..:KK50:

Ben de yarım kundak yapıyorum canım 2 gündür. Kollar bağlı ayaklar açıkta yanı. Kundak yaptığımdan beri biraz daha zor uykuya dalıyor gibi ama kendini uyandirmadigi için daha rahat ve daha uzun uyuyor.

Merhaba canım, biz de seni merak etmiştik. Kendini temizlikle fazla yorma, bol bol dinlenmeye ve keyifli olmaya bakki sütün bol, bebisin mutlu olsun. Temizlikten daha çok ihtiyaçları var buna;-) doğumdan sonraki ilk 20 gün evi mis gibi tutucam diye çok gayret ettim ben de, basardim da ama çok yıprandım. Sonra biraktim, olduğu kadar dedim. Baktım evim toz oluyor ama bebegime birşey olmuyor:KK1:

Bazı dönemlerde daha çok emme ihtiyaçları olabiliyor, daha çok aciktiklari veya kokumuza daha çok ihtiyaçları olduğu için. Google a bebeklerin büyüme atakları yazıp bir bakmani tavsiye ederim. Bebeğini huzurla kucağına al ve istediği kadar emzir. Doyuyor mu doymuyor mu düşünme. Memeden süt geliyorsa ve bebeğin memeyi doğru kavrayıp emebiliyorsa elbet doyuyordur. Bunu 2 günde bir aynı tartida tartarak da anlayabilirsin. Çok zorlanıyorsan da emzik öneririm, seni emzik olarak kullanıyor olabilir.
Sütün ve sabrın bol olsun canım;-)

Günaydın, senin de kandilin mübarek duaların kabul olsun canım.
Bizim dün 40 ımız çıktı, yikandik paklandik. Oğlum bütün gün mışıl mışıl uyudu, gece de ilk defa 3.5 saat kesintisiz uyuyarak beni şaşırttı. 40 hayallerim gerçek olucak galiba:KK16:
Sizin nasıl ogluşunla düzeniniz ?

Aminnn canım.

Canım çok Sağol.. Ya benim yatak odamın içine elektrik süpürgesini boşaltmış gibi toz oluyor :KK30: kıymıyorum napimm kuzuma..

Anar su emzirme kampini arastirsana canim :KK66:

Masallah canim tosununa :) yaz o bilgileri yazzz :) biz de ogrenelim

Ozledik valla tatlim, cok degisik bisey yok. Uykusuzluk, emzirme sorunlari, gaz vs :)

Gunaydin tatlim. Uzulme bazen niyet daha onemlidir. Rabbim senin guzel niyetinin farkinda. Sen yine duani et. Cok ozel bir donemdeyiz, Allah'in bize hediyesi bence :)

Selam canım, siz nasilsiniz?

Bu sling kafamı çok karıştırıyo gerçekten..keşke hepsinden 1er tane alıp deneme sonrasında beğenmediklerimizi iade şansımız olsa..
cok tesekkur ederim kuzum gerçekten içim parçalandı dün..
gaz var kaka yapamiyo..
ağlamak ve ikinmaktan morardi resmen yavrum..

Ay kuzum kiyamam. Şimdi nasil canım?

Canim seninde kandilin mubarek olsun.. Ben dun gusul abdestimi aldim.. Kanaman devam etmiyorsa 40 gunu beklemek zorunda degilsin biliyorsun degil mi?

👨❤👶

Benim hala kanıyor canım. Senin gözün aydın, rabbim dualarını kabul etsin inşallah.

Mastitin geçmiştir inşallah. Röntgen sonucun nasıl çıktı gülüm?

Günaydın güzel anneler.kandiliniz mübarek olsun.ben göğüs yaralarımla mücadele ediyorum.sabırla geçmelerini bekliyorum.bir sürü krem deniyorum.belki biri iyi gelir diye.sağolsun snowyy de yazmıştı krem adı.onları da kullanıyorum.artık kalkan takamıyorum.çünkü göğüslerim süt dolunca çok baskı yapıyorlar.baştan çok zarar vermişim malesef.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok üzülüyorum durumuna ama geçecek inşallah. Kalkanı silikonsuz kullanırsan baskı yapmaz. Inşallah fefilifa'nin önerisi işine yarar, bebeğini acısız emzirirsin canım.

Günaydın kk anneleri. Kandiliniz mübarek olsun.bugun bebeklerimiz için dua edelim. Suriye'de ölen çocuklar için dua edelim. Allah o çocukların anasina babasına sabırlar versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin inşallah.

Ben de yarım kundak yapıyorum canım 2 gündür. Kollar bağlı ayaklar açıkta yanı. Kundak yaptığımdan beri biraz daha zor uykuya dalıyor gibi ama kendini uyandirmadigi için daha rahat ve daha uzun uyuyor.

Merhaba canım, biz de seni merak etmiştik. Kendini temizlikle fazla yorma, bol bol dinlenmeye ve keyifli olmaya bakki sütün bol, bebisin mutlu olsun. Temizlikten daha çok ihtiyaçları var buna;-) doğumdan sonraki ilk 20 gün evi mis gibi tutucam diye çok gayret ettim ben de, basardim da ama çok yıprandım. Sonra biraktim, olduğu kadar dedim. Baktım evim toz oluyor ama bebegime birşey olmuyor:KK1:

Bazı dönemlerde daha çok emme ihtiyaçları olabiliyor, daha çok aciktiklari veya kokumuza daha çok ihtiyaçları olduğu için. Google a bebeklerin büyüme atakları yazıp bir bakmani tavsiye ederim. Bebeğini huzurla kucağına al ve istediği kadar emzir. Doyuyor mu doymuyor mu düşünme. Memeden süt geliyorsa ve bebeğin memeyi doğru kavrayıp emebiliyorsa elbet doyuyordur. Bunu 2 günde bir aynı tartida tartarak da anlayabilirsin. Çok zorlanıyorsan da emzik öneririm, seni emzik olarak kullanıyor olabilir.
Sütün ve sabrın bol olsun canım;-)

Günaydın, senin de kandilin mübarek duaların kabul olsun canım.
Bizim dün 40 ımız çıktı, yikandik paklandik. Oğlum bütün gün mışıl mışıl uyudu, gece de ilk defa 3.5 saat kesintisiz uyuyarak beni şaşırttı. 40 hayallerim gerçek olucak galiba:KK16:
Sizin nasıl ogluşunla düzeniniz ?

Aminnn canım.

Gözün aydın canım, maşallah ikinize de.

Iyiyiz biz şükür. Ikimiz de adapte olmaya çalışıyoruz. Alışveriş zamanı geldi, kıyafetlerinden bazıları dar geliyor. Hafta sonu yapacağız bakalım. Banyo yaptı uyuyor şimdi:p

Canım ben de sizi çok özledim... Ya sabah uyandım kuzumun bir gözü çapaklanmış.. Çok üzüldüm... Ilık suyla sildim ama inşallah ciddi boyuta ulaşmaz... Bir de popsunda çatlağı olan var mı esmer in bebeğinde vardı sanırım son durumu ne oldu acaba..

Popoda çatlak olduğu için gaz çıkarırken ve kaka yaparken zorlanıyoruz biz.. Üstüne üstlük günde 8-9 kere bez kaka yapıyoruz..:KK50:

Canım çok Sağol.. Ya benim yatak odamın içine elektrik süpürgesini boşaltmış gibi toz oluyor :KK30: kıymıyorum napimm kuzuma..

Canım onlar başka paylaşım sitesi kullanıyor bildiğim kadarı ile. Suay bir süre önce girmişti ama uzun zamandır yazmadı.

Idil deniz'de vardı aynı sorun, iyiye gidiyor demişti esmer sanirim. Çok geçmiş olsun.

8-9 defa dolu dolu mu yapıyor yoksa gazla beraber bir miktar diski mi geliyor? Gerçek kaka ise çok değil mi canım?

Benim hala kanıyor canım. Senin gözün aydın, rabbim dualarını kabul etsin inşallah.

Çok üzülüyorum durumuna ama geçecek inşallah. Kalkanı silikonsuz kullanırsan baskı yapmaz. Inşallah fefilifa'nin önerisi işine yarar, bebeğini acısız emzirirsin canım.

Amin inşallah.

Iyiyiz biz şükür. Ikimiz de adapte olmaya çalışıyoruz. Alışveriş zamanı geldi, kıyafetlerinden bazıları dar geliyor. Hafta sonu yapacağız bakalım. Banyo yaptı uyuyor şimdi:p

En son dun zeytinyagini surdugumuzde yaptik kakamizi..
yani aksam 7.30 civariydi..
o kadar kötü oldu ki kuzum babam dayanamadı hazirlayin çocuğu dr a goturelim dedi

En son dun zeytinyagini surdugumuzde yaptik kakamizi..
yani aksam 7.30 civariydi..
o kadar kötü oldu ki kuzum babam dayanamadı hazirlayin çocuğu dr a goturelim dedi

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah doktor rahatlatacak bir çözüm bulur.

Canim benimde gogus uclarim kopacak hale gelmisti aglaya aglaya emziriyordum ben sifayi ayva cekirdeginde buldum
1 ayvanin cekirdeklerini cay bardagina aliyorsun uzerine kaynar su koyuyorsun ceyrek cay bardagi kadar bi gece bekliyor ve jole kivamina geliyor onu her emzirmeden sonra sur harika bisey ben hangi kremi kullandiysam ise yaramadi bu yaradi Allahin izniyle.. Tavsiye ederim

👨❤👶

Canıımmm inşallah işe yarar bende de.hemen yapayım.teşekkür ederim.:KK16:

Çok teşekkür ederim..
bilmiyorum hata mı ettik ama dün kakasini yapti rahatladi ve uyudu bizde dra götürmeedik..
gotursemiydik ki?

Bildiğim kadarı ile ilerleyen aylarda bebekler büyüme atağına girdiğinde hepimizde aynı sorun olacak. Haftada 1 yapacaklar belki 2 . Ama senin kızın daha küçük. Tekrar ederse mutlaka götür. Sebebinin ve çözümünün bulunmasi önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Amin inşallah.

Cok sukur antibiyotiklik bir sorun kalmamis tatlim erkenden anladigim icin ilik dus ve sagma islemi sorunu buyutmekten kurtarmis ama baska bir sorunumuz var 2 gundur humana icmedigim icin mi bilmiyorum kizim surekli emmek istiyor acaba buyume atagimi geciriyor diye soruyorum zira 5 haftaligiz.. Rontgen sonucumuz da iyi cok sukur simdi tsh hormonumuzun sonucunu bekliyoruz saglik ocagindan bu haftada aramazlar ise sonuclarimiz normal demekmis.

Masaallah kuzuna bizimde olmuyor tulumlari :) boyu 3 aylik yarin bende biseyler bakacagim. Bide kanguru veya sling bakayim deneyerek almami onermistin bakalim hangisini sevecek :)

👨❤👶

Kızlar bende sling değilde kanguru var chicco soft dream adı benim oglusum çok sevdi . Içinde bir güzel uyuyor bu kanguru almanın sebebi ise henüz çok küçükken belini incitmemek için yatay pozisyon var bende o şekilde kullanıyorum şimdi . Biraz büyüdümü dışa dönük ve anneye dönük pozisyonda kullanacağım inşallah biz bunu çok sevdik kullanışlı sizlere bir fikir olsun istedim birazdan fotosunu yukleyecegim.

Cok sukur antibiyotiklik bir sorun kalmamis tatlim erkenden anladigim icin ilik dus ve sagma islemi sorunu buyutmekten kurtarmis ama baska bir sorunumuz var 2 gundur humana icmedigim icin mi bilmiyorum kizim surekli emmek istiyor acaba buyume atagimi geciriyor diye soruyorum zira 5 haftaligiz.. Rontgen sonucumuz da iyi cok sukur simdi tsh hormonumuzun sonucunu bekliyoruz saglik ocagindan bu haftada aramazlar ise sonuclarimiz normal demekmis.

Masaallah kuzuna bizimde olmuyor tulumlari :) boyu 3 aylik yarin bende biseyler bakacagim. Bide kanguru veya sling bakayim deneyerek almami onermistin bakalim hangisini sevecek :)

👨❤👶

Canım inşallah iyi çıkar sonuçlar.maşallah kuzuna:nazar:

Işte bu kizlar

Eklentiler

• $1398935566810.jpg
    $1398935566810.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 17

👨❤👶

Ilacsiz atlatmana çok sevindim canim. Sonucun güzel çıkacağını ve sağlık ocağından kimsenin aramayacagini umuyorum canım.

kızlar ya bız onceden uyku deliksiz uyurduk şimdi tavsan uykusu gibi ahlama ıhlama sonra gozler kıprasıyor
sonra uyanıyor emıyor
emdikten sonra doydugunu anlayamıyorum emzırmeden alıyorum gaz cıkarmak ıcın yıne emmek ıstıyor gozler acık cin gibi
acaba uyanık kalma süresi mi uzadı yoksa doymuyormu ?
sizde durumlar nasıl uyku da ve beslenmede?

Amin inşallah.

İnşallah acısız emzirme günlerimiz de gelir canım.silikonları çıkardım ama yine baskı yapıyor.bol sütyen de taktım.benim memeler büyük biraz ondan galiba.bakalım sabrediyorum.dua ediyorum bir an önce geçsin diye.

Günaydın, Regaib Kandiliniz mübarek olsun. 40 gün biran önce bitse de ibadetlerimize dönebilsek. Bir hafta ile böyle güzel bir günü kaciriyorum:KK43:

Sizlerde keyifler nasıl, kuzular düzene giriyor mu?

Canım senin de kandilin mübarek olsun, Allah gönlüne göre versin. Tüm duaların kabul olsun. Forumda mutlaka tanışmak istediğim insanlardansın. İnşallah nasip olur :)

Geçmiş olsun tatlım, benim de bebeğimin poposunda çatlak oldu ıkınıp sürekli kaka yapmaktan, saf zeytinyağı sürdüm her altını değiştirdigimde çok iyi geldi, çatlak fln kalmadı. Göz çapağına en iyi gelecek şey anne sütü herzamanki gibi :) birer damla sütünden gözlerine damlat yavrunun.Allah şifalar versin:KK54:

Kızlar hiç kundak yapaniniz oldumu ben yapmadım da yapan olduysa artilarini öğrenmek isterim

Ben bir hafta yaptım şimdi kesinlikle bırakmıyor elini çıkartıncaya kadar ağlıyor

Kızlar bebislerinizin poposunda çatlak olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Benim oglusumda kaka yapmadan önce çok zorlanıyor ama çatlak olup olmadığını nasıl anliycam bilemedim..

X