Kandiliniz mübarek olsun annecikler..
Adam olacak kız dan haber var mı ... Suay da yok galiba değil mi...
Popoda çatlak olduğu için gaz çıkarırken ve kaka yaparken zorlanıyoruz biz.. Üstüne üstlük günde 8-9 kere bez kaka yapıyoruz..
Canım çok Sağol.. Ya benim yatak odamın içine elektrik süpürgesini boşaltmış gibi toz oluyor kıymıyorum napimm kuzuma..
Adam olacak kız dan haber var mı ... Suay da yok galiba değil mi...
Canım ben de sizi çok özledim... Ya sabah uyandım kuzumun bir gözü çapaklanmış.. Çok üzüldüm... Ilık suyla sildim ama inşallah ciddi boyuta ulaşmaz... Bir de popsunda çatlağı olan var mı esmer in bebeğinde vardı sanırım son durumu ne oldu acaba..Anar su emzirme kampini arastirsana canim
Masallah canim tosununa :) yaz o bilgileri yazzz :) biz de ogrenelim
Ozledik valla tatlim, cok degisik bisey yok. Uykusuzluk, emzirme sorunlari, gaz vs :)
Gunaydin tatlim. Uzulme bazen niyet daha onemlidir. Rabbim senin guzel niyetinin farkinda. Sen yine duani et. Cok ozel bir donemdeyiz, Allah'in bize hediyesi bence :)
Popoda çatlak olduğu için gaz çıkarırken ve kaka yaparken zorlanıyoruz biz.. Üstüne üstlük günde 8-9 kere bez kaka yapıyoruz..
Ben de yarım kundak yapıyorum canım 2 gündür. Kollar bağlı ayaklar açıkta yanı. Kundak yaptığımdan beri biraz daha zor uykuya dalıyor gibi ama kendini uyandirmadigi için daha rahat ve daha uzun uyuyor.
Merhaba canım, biz de seni merak etmiştik. Kendini temizlikle fazla yorma, bol bol dinlenmeye ve keyifli olmaya bakki sütün bol, bebisin mutlu olsun. Temizlikten daha çok ihtiyaçları var buna;-) doğumdan sonraki ilk 20 gün evi mis gibi tutucam diye çok gayret ettim ben de, basardim da ama çok yıprandım. Sonra biraktim, olduğu kadar dedim. Baktım evim toz oluyor ama bebegime birşey olmuyor
Bazı dönemlerde daha çok emme ihtiyaçları olabiliyor, daha çok aciktiklari veya kokumuza daha çok ihtiyaçları olduğu için. Google a bebeklerin büyüme atakları yazıp bir bakmani tavsiye ederim. Bebeğini huzurla kucağına al ve istediği kadar emzir. Doyuyor mu doymuyor mu düşünme. Memeden süt geliyorsa ve bebeğin memeyi doğru kavrayıp emebiliyorsa elbet doyuyordur. Bunu 2 günde bir aynı tartida tartarak da anlayabilirsin. Çok zorlanıyorsan da emzik öneririm, seni emzik olarak kullanıyor olabilir.
Sütün ve sabrın bol olsun canım;-)
Günaydın, senin de kandilin mübarek duaların kabul olsun canım.
Bizim dün 40 ımız çıktı, yikandik paklandik. Oğlum bütün gün mışıl mışıl uyudu, gece de ilk defa 3.5 saat kesintisiz uyuyarak beni şaşırttı. 40 hayallerim gerçek olucak galiba
Sizin nasıl ogluşunla düzeniniz ?
Aminnn canım.
Canım çok Sağol.. Ya benim yatak odamın içine elektrik süpürgesini boşaltmış gibi toz oluyor kıymıyorum napimm kuzuma..