- 17 Haziran 2013
- 317
- 19
Selam kızlar umarım herkes iyidir.Bir sorunum var; bebeğim 2 gün önce ve bugün ağzından burnundan gelecek şekilde çokça kustu ( sebebi hakkında bilgi sahibi olan ya da aynı şeyi yaşayan var mı?
Bir de her akşam aynı saatlerde huzursuzlanıyor sürekli ağlıyor ne yapsam fayda etmiyor, emziriyorum ağlıyor saatlerce pışpışlıyorum ağlıyor, gece uykusu iyi gibi ama bazen gündüz de sebepsiz yere deli gibi ağlıyor susturmakta zorlanıyorum. Umarım bana yardımcı olabilecek bilgi sahibi arkadaşlar vardır. :26:
merhaba canım benim kızımda bir kere burnundan gelene kadar kustu sağlık ocağındaki ebeye söyledim çok fazla yediği için kustuğunu söyledi doyduğunu bilmiyorlar heralde bende doymadı diye iki göğsümüde emzirmiştim. çok korkmuştum ama bi daha o kadar vermedim kusmadı öyle. benim kızımda sebpsiz ağlıyor. ben kolik olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. dün bahsetmiştim. süpürge sesinde sakinleşti ve uyudu. bizde netten süpürge sesi indirdik onu dinletiyoruz. abimin kızından biliyorum yeğenim her akşam 7 den 12 ye kadar sebepsiz ağlardı. anne karnındaki sesleri dinletiyoduk kurutma makinasi v.s öyle sakinleşiyordu.anne karnındaki seslere benzediklri için sakinleşiyolarmuş. sende bir dene canım bakalım etki edecekmi. bende işe yaradı çünkü