Tatlım mama yerken gaz sorunumuz normaldi, emİk verdiğimde arttı gazı, hangi marka emzik kullanıosun
Kızım sabahtan beri uyuyor zorla 2 defa uyandırıp az emzirdim. Şimdide yandırmaya çalışıyorum uyanmıyor uykuda meme vereyim diyorum almıyor..baya derin uyuyor.ne yapayım saat 8e emzirdim. Aç aç olmaz ki.benim gibi olan var mi
Kizlar yaa yavrum bazen oyle bi agliyo ki aglamaktan agzini kapatip da emmiyo kuzum.. Kivranip duruyo sinirlerim bozuluyo bisiy yapamamaktan..
Siz de var mi aglama nobetleri acaba..
Niye agliyon kizim yaaaa
Slm bende 9.4 .2014 normal doğum yaptım esmer sen sabah ben akşam hastaneye gittim 2.5 saat içinde doğum gerceklesti 1.5 saati suni sancı gerisi doğum Rabbim geride kalanlara kolay doğum nasip etsin
Sagol canım ben de deneyeyim bizim minikimiz sadece altını açınca uyanıyor onun dışında keyfi uyumak istiyorsa uyandırmak cok güçTatlım ayaklarının altını ovala adıyla seslen miniginin olmadi.
Topuguna ufaktan vur rahatsız olup uyanıyor doktor gösterdi bana da :)
♥ İdil Deniz ♥
Gunaydin herkese. Yagmurlu bir izmire uyandik bugun. :) bu serin havalarda dogalgazimiz da kesik, bebegimi usutup hasta etcem korkusuyla fazla sarip sarmalamisim herhalde. Yuzinde ve boynunda isilik cikti kuzumun
Gizun aydin. Saglikls buyut yavrunu
Gün geçtikçe hızla büyüyoruz bizzz...
3318 gr doğmuştuk, hastane çıkışımız3038 gr dı. Sarılıkla 4.gün 2900 ü gördük.. Dün 20 günlükleri ve kilomuz çok şükür 3820 olmuş..
Sizler nasılsınız...
Doğum yapan var mı.. Kaçırdıklarımın gözleri Aydın olsun.. Analı babalı büyüsün inşallah minnaklar...
Kızlar günaydın,
Kontrolumuz vardı hastanedeyiz ne acilmam var ne sancim zaten geç döllenme vardı pazartesi son günümüz dolayısıyla pzt gününe kadar bekleyelim dedi pzt günü de sezeryana alırım seni zaten muammadayiz daha fazla da beklemeyelim dedi doktorum. Doğumun hep kendiliğinden başlayacağını hayal etmiştim ama kısmet sanırım böyleymiş. Korku heyecan panik tüm duyguları yaşıyorum su anda. Umarım herşey sorunsuz geçer. Dualariniza ihtiyacim var. Öperim hepinizi..
Kızlar kızımın sarılık değeri bayağı düşük çıktı.
Şükürler olsun rabbime ♥
Atlatacağız Allahin izniyle.
Hastaneden geldik sağlık ocağına gittik.
2. Topuk kanimiz alındı.
Kızımdan çok ben ağladım.
İçim gitti, parçalandım resmen 2 dakka da.
Başında duruyordum gözlerini dikti gözlerimin içine o döktüğü gözyaşları beni benden aldı resmen.
Iki elimizin üstü zaten mosmor
Rabbim onun sıkıntısını alıp bana versin ben çekerim.
İnşallah bütün kuzularimiz sağlıklı büyür.
♥ İdil Deniz ♥
Sagol canım ben de deneyeyim bizim minikimiz sadece altını açınca uyanıyor onun dışında keyfi uyumak istiyorsa uyandırmak cok güç
Canım saglık ocağında da Topuk kanı verdiniz mı? Bizde sarılık şüphesiyle zaten iki kez kan alındı ellerini parçaladılar yavrumun saglık ocağından rica etsek almasalar kabul ederler mı acaba ;(
Gözün aydın canım, maşallah kuzuna. Iyi olmasına çok sevindim. Senin de keyfin yerine gelmiştir
İnsallah degildir canimGünaydın, hayırlı cumalar. Bize bahar geldi nihayet, dışarısı cıvıl cıvıl
Benim yaramazda da çıktı bu hafta canım. 3-6 haftalar arasi hormonal sebeplerle normal olarak kabul ediliyor. Devam eder ya da döküntulu bir hale gelirse alerji kontrolü yapılıyor. Inşallah alerjik değillerdir.
Masallah. İyi toparlamis bebisinGün geçtikçe hızla büyüyoruz bizzz...
3318 gr doğmuştuk, hastane çıkışımız3038 gr dı. Sarılıkla 4.gün 2900 ü gördük.. Dün 20 günlükleri ve kilomuz çok şükür 3820 olmuş..
Sizler nasılsınız...
Doğum yapan var mı.. Kaçırdıklarımın gözleri Aydın olsun.. Analı babalı büyüsün inşallah minnaklar...
Canim insallah kolay dogum olur. Hayirli olsun simdidenKızlar günaydın,
Kontrolumuz vardı hastanedeyiz ne acilmam var ne sancim zaten geç döllenme vardı pazartesi son günümüz dolayısıyla pzt gününe kadar bekleyelim dedi pzt günü de sezeryana alırım seni zaten muammadayiz daha fazla da beklemeyelim dedi doktorum. Doğumun hep kendiliğinden başlayacağını hayal etmiştim ama kısmet sanırım böyleymiş. Korku heyecan panik tüm duyguları yaşıyorum su anda. Umarım herşey sorunsuz geçer. Dualariniza ihtiyacim var. Öperim hepinizi..
Canim benim inmemisti. Sancilanip gittim, su kesesi patlatildi belki sularlaa catiya girer diye ama yine de girmedi. Sezeryana alimdim. İnsallah seninki girer ama biseyi cok istemek iyi degil der hep annem. Saglikla gelsin de nasil olursa artikArkadaşlar 39 *4 oldum hala sancım yok bebek kanala girmemiş normal dogum istiyordum.doktor pazartesi 40. haftada gel dahada beklersek risk alırız dedi heralde bebek kanala inmezse sezeryan tarihi verecek . üç günde kanala inermi acaba
Gozun aydin canim. Cok iyi anliyorum. Bizim kanimizi alan hemsire arkadasimdi. Saglam bi azar yemisti benden. Bebklerimizin iyiligi icin deyip katlancaz naapalimKızlar kızımın sarılık değeri bayağı düşük çıktı.
Şükürler olsun rabbime ♥
Atlatacağız Allahin izniyle.
Hastaneden geldik sağlık ocağına gittik.
2. Topuk kanimiz alındı.
Kızımdan çok ben ağladım.
İçim gitti, parçalandım resmen 2 dakka da.
Başında duruyordum gözlerini dikti gözlerimin içine o döktüğü gözyaşları beni benden aldı resmen.
Iki elimizin üstü zaten mosmor
Rabbim onun sıkıntısını alıp bana versin ben çekerim.
İnşallah bütün kuzularimiz sağlıklı büyür.
♥ İdil Deniz ♥
Allah razi olsun cancağızım :)
Keyfim yerine geldi dediğin gibi.
Ama tam atlatalim daha da rahatlayacagim :)
5 gün sonra yine gideceğiz.
İnşallah tamamen atlatmış oluruz.
♥ İdil Deniz ♥
0:
İnsallah degildir canimnormalmis evet ben de sonradan ogrendim. Bebekle fazla hasir nesir olunca surekli inceliyorum, gordugum kafama takilan seyleri de kizim uyur uyumaz babamizin kitaplarindan arastiriyorum :) herseyin cevabi yok tabi. Alerjik olabilecegini de senden ogrenmis oldum.
kızlaaaaarrrrrrr yarın sabah 9 da spinal anestezi sezaryan ile bebeğim mehmetime kavuşacağımikinci annelik deneyimim ama duygular hep aynı...heyecan sabırsızlık biraz korku vee MUTLULUKKKKKK Banada dua edin olurmu...ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN...