2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kizlar yaa yavrum bazen oyle bi agliyo ki aglamaktan agzini kapatip da emmiyo kuzum.. Kivranip duruyo sinirlerim bozuluyo bisiy yapamamaktan..
Siz de var mi aglama nobetleri acaba..

Niye agliyon kizim yaaaa

kızlar ilk önce kolaylıklar diliyorum gazdan dolayı o şekilde ağlıyordur bebişler. Her ağladığında gazını çıkarmadan meme vermeyin daha fazla gaz yapar sırtını sıvazlayıp kucağında yan tutup evin içinde biraz dolaştırabilirseniz belki iyi gelir birde saç kurutma makinesi veya elektrik süpürgesini açarsanız oda rahatlatabiliyor ikisinin sesi anne karnında hissi yaratıyor bebekte ve bebek sakinleşebiliyor sakinleştikten sonra gazını çıkartmak daha kolay oluyor. Son çare gazı çıkmaz ise rezene ve anason kaynatıp
kendiniz içebilirsiniz yada bi kaç kaşık bebişe verebilirsiniz oda rahatlatır.

bebişte sarılık varsa birde florasan ampuller varya beyaz ışık olanlardan onun ışığıda iyi geliyor tüm gece açık bırakın sarı tlbent olayı altın olayı saçma ama ışık işe yarıyor bilginize

selam güzel anneler
Biz hala beklemedeyiz bizim kız inatçı çıktı
brujav sana dedim sznırım bende aynı olucam hehe

sağlıkla hayırlısıyla gelsin kuzucuğun :)

hoşgelmiş küçük kuzu :) sezeryanım diye yatağa bağlanmamanı öneririm evin içinde sürekli dolaş ağır kaldırma bir hafta olmuş zaten gün geçtikçe dikiş acısı geçecektir inşalla

canm uyanmasını ve emmesini istiyorsan emmesi için ayak topuğuna hafifçe vur yada burnunu minikçe sık aralıklarla :)

Tasarruflu beyaz ampüllerden mi bahsediyorsun canım?

Cnm hadi gecmis olsun. Düşmüş çok şükür. . Daha da yukselmez Allah ın izniyle

Tasarruflu beyaz ampüllerden mi bahsediyorsun canım?

evet canım onlardan bahsediyorum benim ilk bebeğim sarılık olduğunda ondan faydalanmıştık işe yaramıştı tabi birde sık sık uyandırıp emzirmek lazım.

Son düzenleme:
Cnm hadi gecmis olsun. Düşmüş çok şükür. . Daha da yukselmez Allah ın izniyle
Amin tatlım çok sağol.
Allah başka dert vermesin.
İnşallah tamamen atlatacağız.

evet canım onlardan bahsediyorum benim ilk bebeğim sarılık olduğunda ondan faydalanmıştık işe yaramıştı tabi birde sık sık uyandırıp emzirmek lazım.

Bugün bir kaç kişi de aynı şeyi söyledi.
Benim yatak odamın ışığı zaten belirttiğin gibi ama ben çok gözünü alır diye,
Gece lambası kullanıyordum sarı ışık yayan.
Normal lambayı açık bırakayım bari.
Çok sağol canım.

Bugün 9. günümüz =)
1 paket bezi bitirdik
Bunun mutluluğunu bile yaşıyor insan.
Ne kadar enteresan

kızlar bebeğinizi emzirmeden meme ucunuzu
sütünüzle etrafını ıslatın.çatlaması azalır.çok şükür bende çatlama olmadı
tabi daha 6.günümüz.zaman geçiveriyor daha dün keseyi gördünüz
mü diyorduk

Çok hızlı geçiyor gerçekten. Yorucu olsa da zaman zaman...insan bu ani bir daha yaşamayacağını, bebeğinin göz acip kapayıncaya büyüyeceğini düşündüğünde esmerin söylediği gibi herşeye sevindirik oluyor. Nice 6 günlere canim

Gecmis olsun tatlim sarilik icin elinden mi aldilar kani bizim hep topuktan alindi kan hicte aglamadi oglusum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar, biz çoğunuz meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız, analı babalı büyütün bebişlerinizi,

ben bişey danışmak istiyorum arkadaşlar, 39 haftadayız ve daha doğum yağmadım, bekliyoruz, epidural normal doğum yapan arkadaşlar tavsiye edermisiniz çok kararsısız, dr biri önermiyor biri öneriyor, ben eşimde biraz karasız kaldık, bilgi veren olursa sevinirim

Alisiyruz. Hatta daha guzel duzen kuruyorum kendimce. Ama insan yaninda bi nefes istiyo :) kizimin nefesiyle idare ediyorum, yetiyo simdilik:)
Hayirli olsun simdiden :)

Gecmis olsun tatlim sarilik icin elinden mi aldilar kani bizim hep topuktan alindi kan hicte aglamadi oglusum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağol canım.
Evet elinden aldılar kanı.

Bende normal yaptım canım ama epiduralsız.
Tabi epidurallı yapma şansın varsa öyle yap.
Ben tavsiye ediyorum.
Doğumhaneden yürüyerek çıkacaktım kapıda yakalayıp sandalyeye oturttular =))
Çok şükür hemen ayaklanıyorsun.

rica ederim canım inşallah işe yarar. bizde 10 günlükken ilk paketimizi bitirdik 2.ye hatta 2 numaraya geçtik

Ooo maşallah size =)
Benim kız minnacık teyzesi 2710 doğdu
Bugün 2900 çıktık şükür =)
Totomuz minnak bişi o yüzden yine 1 numara aldım o bile büyük geliyor ya

Bugün 9. günümüz =)
1 paket bezi bitirdik
Bunun mutluluğunu bile yaşıyor insan.
Ne kadar enteresan

Sana güzel haber vereyim canım.. Anne sütü alan bebek patır patır dolduruyor bezi.. Günde minimum 10 bez değiştiriyoruz...coştuk biz..20 günde 3 paket bitti.. Dördüncüyü açtık

aynı gün doğdu bebişlerimizzz 17 sini beklemediler

Benimde tavsiyem bol bol emzirin kızlar.
Bırakın yara olsun catlasin kanasin göğüs uçlarınız.
Ben gözümde yaşla emziriyorum ama karşılığını veriyor Allah.

♥ İdil Deniz ♥
aynı kanıdayım canım ama çok can yakıyosa emzirmek göğüs ucu ve zeytinyağı önerim ama sakın bırakmayın kızlar gidebildiği yere kadar

Sizede maşallah canım biz 3320 doğduk Allahtan 1 numara 1 tane almışız kullanamayacaktık yoksa :) merak etme yakında bezi doldurur küçük bile gelir annesi :)

Sana güzel haber vereyim canım.. Anne sütü alan bebek patır patır dolduruyor bezi.. Günde minimum 10 bez değiştiriyoruz...coştuk biz..20 günde 3 paket bitti.. Dördüncüyü açtık

Aynen canım :)
Ben emzirince hemen dolduruyor kızım
Maşallah size.
Desene bez parasina çalışacağız

♥ İdil Deniz ♥

Cnm ufo tarzi bir soba kullan yazik yavrum hasta olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…