- 1 Aralık 2008
- 247
- 58
- 39
canım bizdede durum aynı sıkııp sıkınıp ağlıyoruz.kıpkırmızı kesio ağlamaktan.gece gündüz birbirine girdi artık ne zaman uyuduk ne zaman uyandık belli değil
gaz sancıso gibi ama bilmiyorum bende ne yapacağımı sasırdım mamada vermiyorum sadete emisiyoruz o gaz yapar bu gaz yapar die cok dikkat ediyorum sütümden gecmesin die.
Ayrıca felaket sekilde gaz cıkarıyor bugün 15.gün bütün gün alttan pırt pırt gaz duyan sasırıyor bide onuda yapamasa ne olurum bilmem
sadece dikkatimi ceken tabi ağladığnda susturamıyorum meme veriyorum bi sinirle alıo memeyi emmeye baslayınca pırt pırt deli gibi gaz cıkarıyo ama devamlı emzirememki sonucta memede oturmamız lazım butun gün zaten yaklasık olarak bu durumdayım cok sık emiyor
allah hepimize kolaylık versin 40dan sonra düzelir diyorlar ama sanırım beni kandırıyorlar :)
kizlar yaa yavrum bazen oyle bi agliyo ki aglamaktan agzini kapatip da emmiyo kuzum.. Kivranip duruyo sinirlerim bozuluyo bisiy yapamamaktan..
Siz de var mi aglama nobetleri acaba..
Niye agliyon kizim yaaaa
kızlar ilk önce kolaylıklar diliyorum gazdan dolayı o şekilde ağlıyordur bebişler. Her ağladığında gazını çıkarmadan meme vermeyin daha fazla gaz yapar sırtını sıvazlayıp kucağında yan tutup evin içinde biraz dolaştırabilirseniz belki iyi gelir birde saç kurutma makinesi veya elektrik süpürgesini açarsanız oda rahatlatabiliyor ikisinin sesi anne karnında hissi yaratıyor bebekte ve bebek sakinleşebiliyor sakinleştikten sonra gazını çıkartmak daha kolay oluyor. Son çare gazı çıkmaz ise rezene ve anason kaynatıp
kendiniz içebilirsiniz yada bi kaç kaşık bebişe verebilirsiniz oda rahatlatır.
size de çok geçmiş olsun canım.
Bende gün ışığına tutuyordum ama cam arkasindan dediğin gibi.
Işe yaramamasina üzüldüm.
Evim 9. Katta çok esiyor diye balkona da cikartamadim kızı.
Ama öğrenmem iyi oldu çok sağol.
Altın olayı inandırıcı değil kızım eve geldiginden beri altın takılı birsey götürdüğü yok sarılıktan.
şekerli su doktor verme diyor kime sorsam biz verdik öyle anlattık diyor.
Bende dun ve bugün verdim şekerli su ve düzenli uyandırıp emziriyorum.
Bana sorarsan biraz rengi geldi gibi kızımın ama yarin yine kan alacaklar.
Inşallah atlatacağız.
Size de çok geçmiş olsun canım.
♥ idil deniz ♥
bebişte sarılık varsa birde florasan ampuller varya beyaz ışık olanlardan onun ışığıda iyi geliyor tüm gece açık bırakın sarı tlbent olayı altın olayı saçma ama ışık işe yarıyor bilginize