Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala hastanede konrrol altindayim.tansionum olculuyor .ilac veriyolar 4 saatte bir .bir de sakinleştirici.beni cok halsiz birakiyor.agrim sizim yok şuanda.naapsam.koridorda mi yurusem ki.:18:
kızlar merhaba .dun ela m zor bır normal dogumla dunyaya geldi.butun dogum yapan arkadaslara HAyırlı olsun.ılk fırsatta yazarımm
Kizlar bugun kontrolum vardi nst ye girdim.cok bi sancim çikmadi.ebe tansiyonumu olctu ve tansiyonum 14 9 yuksek çikti.dr .idrar tahlili istedi .sonuc idrarimda protein kacagi var + 3 hem de. .seni hemen yatirmamiz lazim dedi .sok oldum tabi ben .ayaklarim bacaklarim hep şisti zaten .ama ben bunu normal ,hamilelikten dir diyodum..simdi ne olacak bilmiyorum.dr bekletmicez cok diyor.kizlar dua edin.hic hazir degildim
sısslık tansıyonlamı alakalı canım benım tansıyon normal ama ayaklarım patlayacak gıbı hıc bı ayakkabı olmuyor ayağıma
Selam kızlar 9 nisandan doğum yaptım göğüs uçlarım aşırı derecede tahriş oldu meme uçlarım küçük eşim philips avent standart göğüs koruyucu almış sanki büyük gibi açsam geri almazlar kullananlar yorum yazabilirse sevinirim
Selam kızlar 9 nisandan doğum yaptım göğüs uçlarım aşırı derecede tahriş oldu meme uçlarım küçük eşim philips avent standart göğüs koruyucu almış sanki büyük gibi açsam geri almazlar kullananlar yorum yazabilirse sevinirim
kızlar ben bı dogum yapıp geldim malum sancılarım vardı nişanım gelmişti :)
normal doğum ile 11 nisan da 3100 gram oğlum dünyaya geldi :)
36.4 de doğum yaptım ama inanın zordu
neyseki hersey bitti ve oglumla ben harıka zaman gecıyoruz hayranım ona doğdu an tüm agrılarım bitti yüzünü görüp kokusunu duydum ya rabbime binlerce kez şükürler olsun kordonu kısaydı ve sancı zamanı cok zorlandım cunku bebek ıkınmayla aşağı inmedi ama yarım saatlik ugras sonucu dünyanın en harika varlığına sahip oldum darısı tüm arkadasların basına
Ne guzel bi dogurup geldin masallah ikinizede . Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinnnkızlar ben bı dogum yapıp geldim malum sancılarım vardı nişanım gelmişti :)
neyse5ki hersey bitti ve oglumla ben harıka zaman gecıyoruz hayranım ona doğdu an tüm agrılarım bitti yüzünü görüp kokusunu duydum ya rabbime binlerce kez şükürler olsun kordonu kısaydı ve sancı zamanı cok zorlandım cunku bebek ıkınmayla aşağı inmedi ama yarım saatlik ugras sonucu dünyanın en harika varlığına sahip oldum darısı tüm arkadasların basına
Hayırlı olsun gülüm, gözün aydın. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.
neyseki hersey bitti ve oglumla ben harıka zaman gecıyoruz hayranım ona doğdu an tüm agrılarım bitti yüzünü görüp kokusunu duydum ya rabbime binlerce kez şükürler olsun kordonu kısaydı ve sancı zamanı cok zorlandım cunku bebek ıkınmayla aşağı inmedi ama yarım saatlik ugrajs sonucu dünyanın en harika varlığına sahip oldum darısı tüm arkadasların basına
neyseki hersey bitti ve oglumla ben harıka zaman gecıyoruz hayranım ona doğdu an tüm agrılarım bitti yüzünü görüp kokusunu duydum ya rabbime binlerce kez şükürler olsun kordonu kısaydı ve sancı zamanı cok zorlandım cunku bebek ıkınmayla aşağı inmedi ama yarım saatlik ugras sonucu dünyanın en harika varlığına sahip oldum darısı tüm arkadasların basına
doğum yapan annaler hayılı olsun.
darıdıda bizlere olsun. heyecanla bizlerde bekliyoruz.
kızlar 10 nisanda bebeğimi kucağıma aldım. 3200 kilo 51 cm boyunda yakışıklı bir oğlum oldu. boynuna kordon dolanmış gittiğimiz doktor bunu nasıl farkedememişler dedi. yarın alalım riske atmayalım dedi. ancak nstde 2 dakikada bir sancı çıktı. eve gönderemem hemen almamız lazım dedi. bebeğimin kalp atışlarıda zayıfladığı için epidural sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım. darısı bebeklerini bekleyen annelerin başına.