2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bu gün kontrolümüz vardı bizim paşa 3500 51 cm olmuş.maşallah deyin.eğer haftayada bu kadar cok alırsa sezaryan tarihi vercem 3500 üzeri pek doğuramazsın dedi başıda inmemiş:emir_bebek:

Hala hastanede konrrol altindayim.tansionum olculuyor .ilac veriyolar 4 saatte bir .bir de sakinleştirici.beni cok halsiz birakiyor.agrim sizim yok şuanda.naapsam.koridorda mi yurusem ki.:18:

canım dr ne diyo peki? Allah yardımcın olsun

kızlar merhaba .dun ela m zor bır normal dogumla dunyaya geldi.butun dogum yapan arkadaslara HAyırlı olsun.ılk fırsatta yazarımm

bayadır yoktun,çok sevindim güzel haberine,gözün aydın,sağlıkla büyüsün:nazar:

kızlar 39. haftadayım ıyıce gerıldım uyku dıye bısey kalmadı normal doğum yapanlar cokmu zorr normal doğum

Kizlar bugun kontrolum vardi nst ye girdim.cok bi sancim çikmadi.ebe tansiyonumu olctu ve tansiyonum 14 9 yuksek çikti.dr .idrar tahlili istedi .sonuc idrarimda protein kacagi var + 3 hem de. .seni hemen yatirmamiz lazim dedi .sok oldum tabi ben :KK43:.ayaklarim bacaklarim hep şisti zaten .ama ben bunu normal ,hamilelikten dir diyodum..simdi ne olacak bilmiyorum.dr bekletmicez cok diyor.kizlar dua edin.hic hazir degildim :KK43:

sısslık tansıyonlamı alakalı canım benım tansıyon normal ama ayaklarım patlayacak gıbı hıc bı ayakkabı olmuyor ayağıma

Slm kizlar 2 gundur giremedim.dun 15. Gun kontrolumuz vardi.oglum 1 haftada 380 gr almis doktor yavas yavas mamayi kes dedi.isitme testi yapildi masallah kulaklari cok iyi duyuyomus.15 gun sonra gene kontrole gidecez.bu arada 15 gundur annemdeyiz birazdahada burdayiz.kv biraz tantana ediyo ozluyomus torununu bende ozleyince soyle ben gelir seni alirim seversin dedim.ama yok onlar 15 gunluk bebegi ayagina istiyo.kkorkuyorum hasta olacak diye Ne dusuncesiz.tek basima idare edemiyorum kendi biseye yardim etmez napcam tek basima.ben bebegime daha iyi nasil bakarim derdindeyim oda bebek sevme derdinde.

sısslık tansıyonlamı alakalı canım benım tansıyon normal ama ayaklarım patlayacak gıbı hıc bı ayakkabı olmuyor ayağıma

Her sislik oyle degildir benim tansiyonda ilmus sanirm.tansiyonunuzu olctiurmeyi sakin ihnal etmeyin.hafta sonu oldugu icin sabah dr geldi gitti.yrn nst ye giricem tekrar.dun cciklik olcumu yaptilar.canim cok yandi.tekrar olcum okacak diye korkuyorum.cok kastim kendimi

Kİzlar toplu alinti yapamiyorum..iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkurlr.

Selam kızlar 9 nisandan doğum yaptım göğüs uçlarım aşırı derecede tahriş oldu meme uçlarım küçük eşim philips avent standart göğüs koruyucu almış sanki büyük gibi açsam geri almazlar kullananlar yorum yazabilirse sevinirim

Selam kızlar 9 nisandan doğum yaptım göğüs uçlarım aşırı derecede tahriş oldu meme uçlarım küçük eşim philips avent standart göğüs koruyucu almış sanki büyük gibi açsam geri almazlar kullananlar yorum yazabilirse sevinirim

c nm benim de çok tahriş oldu göğüs uçlarım ben göğüs koruyucuyu denedim ama bebeğin ağzına çok büyük geliyor ememiyor. sana tavsiyem madecassol krem kullanman. hala emerken acıyor ama yaralara iyi geldi...

Slm kizlar

Biberonun sicak kalmasi icin termal biberon termoslari varmis.biberonu icine koyuyosunuz uzun bir sure sicakligini koruyo.sadece chicco da buldum.sizin bildiginiz varmi baska

Canim bendede ayni sikinti var.burdan bi arkadas zeytinyagi sur ve olabildigince acik birak hava alsin dedi ben onu deniyom.iyi geldi gibi sende dene istersen

kızlar ben bı dogum yapıp geldim malum sancılarım vardı nişanım gelmişti :)
normal doğum ile 11 nisan da 3100 gram oğlum dünyaya geldi :)
36.4 de doğum yaptım ama inanın zordu
neyseki hersey bitti ve oglumla ben harıka zaman gecıyoruz hayranım ona doğdu an tüm agrılarım bitti yüzünü görüp kokusunu duydum ya rabbime binlerce kez şükürler olsun kordonu kısaydı ve sancı zamanı cok zorlandım cunku bebek ıkınmayla aşağı inmedi ama yarım saatlik ugras sonucu dünyanın en harika varlığına sahip oldum darısı tüm arkadasların basına :KK1::KK16:

neyseki hersey bitti ve oglumla ben harıka zaman gecıyoruz hayranım ona doğdu an tüm agrılarım bitti yüzünü görüp kokusunu duydum ya rabbime binlerce kez şükürler olsun kordonu kısaydı ve sancı zamanı cok zorlandım cunku bebek ıkınmayla aşağı inmedi ama yarım saatlik ugras sonucu dünyanın en harika varlığına sahip oldum darısı tüm arkadasların basına :KK1::KK16:

Hayırlı olsun gülüm, gözün aydın. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

neyse5ki hersey bitti ve oglumla ben harıka zaman gecıyoruz hayranım ona doğdu an tüm agrılarım bitti yüzünü görüp kokusunu duydum ya rabbime binlerce kez şükürler olsun kordonu kısaydı ve sancı zamanı cok zorlandım cunku bebek ıkınmayla aşağı inmedi ama yarım saatlik ugras sonucu dünyanın en harika varlığına sahip oldum darısı tüm arkadasların basına :KK1::KK16:
Ne guzel bi dogurup geldin masallah ikinizede .:KK16: Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinnn

Hayırlı olsun gülüm, gözün aydın. Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

amiinnn cnmmm :)))hepimiz saglıkla buyutelim inşallah daha detaylı anlatıcam ama sormak ıstedıklerım var
hastanede 2 saatte bır emzırın dendi tamamda 4 saat uyuyo bnmki :) uyanmayıda hıııc sevmıo uyanmıoda zaten bn 2 saatte bır emzırmeyı denıyorum ama cok mınık yoruluo kıyaammam yetmedi bnmde gogusler acıo siz nasıl emziriyorsunuz

neyseki hersey bitti ve oglumla ben harıka zaman gecıyoruz hayranım ona doğdu an tüm agrılarım bitti yüzünü görüp kokusunu duydum ya rabbime binlerce kez şükürler olsun kordonu kısaydı ve sancı zamanı cok zorlandım cunku bebek ıkınmayla aşağı inmedi ama yarım saatlik ugrajs sonucu dünyanın en harika varlığına sahip oldum darısı tüm arkadasların basına :KK1::KK16:

Ayyyyyyy inanmıyorummmmmmmm şok oldum ama çokta mutlu oldum kuzum benm..
ALLAH anali babali sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. .
maşallah ikinizede :nazar::nazar:

Gozun aydin canin.allah anali babali buyutsun.

kızlar 10 nisanda bebeğimi kucağıma aldım. 3200 kilo 51 cm boyunda yakışıklı bir oğlum oldu. boynuna kordon dolanmış gittiğimiz doktor bunu nasıl farkedememişler dedi. yarın alalım riske atmayalım dedi. ancak nstde 2 dakikada bir sancı çıktı. eve gönderemem hemen almamız lazım dedi. bebeğimin kalp atışlarıda zayıfladığı için epidural sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım. darısı bebeklerini bekleyen annelerin başına.

doğum yapan annaler hayılı olsun.
darıdıda bizlere olsun. heyecanla bizlerde bekliyoruz.

doğum yapan annaler hayılı olsun.
darıdıda bizlere olsun. heyecanla bizlerde bekliyoruz.

sağol canım. çok mükemmel bir duygu. o ilk ağlayışı paha biçilemez.bir bakışı yetiyor. o kokusu hiçbir çiçekte yok. bebeğim maşallah çok sakin. inşallah hayırlı bir şekilde kavuşursun bebeğine

kızlar 10 nisanda bebeğimi kucağıma aldım. 3200 kilo 51 cm boyunda yakışıklı bir oğlum oldu. boynuna kordon dolanmış gittiğimiz doktor bunu nasıl farkedememişler dedi. yarın alalım riske atmayalım dedi. ancak nstde 2 dakikada bir sancı çıktı. eve gönderemem hemen almamız lazım dedi. bebeğimin kalp atışlarıda zayıfladığı için epidural sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım. darısı bebeklerini bekleyen annelerin başına.

Canım gözünüz aydin olsun Allah anali babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah..

X