aldım mavişcim,pazartesi sabah,çok heyecanlıyım
Amanin :)
Heyecanlanilmaz mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım mavişcim,pazartesi sabah,çok heyecanlıyım
Canlarım kızımız Gülce 10.04.2014 te 09:07 de dünyaya geldi.Allah im şükürler olsun sag salim getirdik evimize meleğimizi.Epidural sezeryan olduk ve cok şükür nerdeyse sıfır agri hissettirdiler.Melegim emmek icin cok hevesli cok mücadele veriyor ama bir günde 180 gr verince doktor 3 saatte bir 10 cc mama takviyesi verdi gece hemşireler doktordan izinsiz mama vermediler gecemiz zor gecti kızlar insallah sutunuz olur ama tavsiyem hastaneye sma mama götürün.Melegim mis gibi teyzeleri biz de toparlanacağız insallah.Opuyorum hepiniziiiiii
Hepinizin gozuaydin,Allah anali babali buyutsunn,darisi bizlere insallahh
Bende bugun sezeryan gunu aldim 16 si carsambaaa Allah imm yardimcim olsunnn saglikla gelsin oglummm
Evet bakalim ne zmn gelecekler??Canım boyuyla hiç ilgilenmiyor.normalde fl yi 7 ile çarp demişti.artık ölçümlerde farklı çıkıyor zaten.bir hafta önce boyu 47 cm di.bu hafta 43 cm çıktı.milimlik ölçümler sonuçta.ben de artık ölçümlere hiç bakmıyorum.kilosuyla ilgileniyor doktorum.doğuma kadar 3 kiloya yaklaşır dedi.benim bebişim hep geriden geliyor.ama sürekli gelişiyor kilo konusunda.şu an 2650 civarı görünüyor.ben de 2800 doğmuşum zaten.2.500 üstü normal dedi doktorum.beni artık haftada 2 çağırdı.salı günü tekrar gidicem.bol bol yürü dedi.senin bebişin ne durumda?? Bakalım önce hangisi gelecek?çok heyecanlı.
Canlarım kızımız Gülce 10.04.2014 te 09:07 de dünyaya geldi.Allah im şükürler olsun sag salim getirdik evimize meleğimizi.Epidural sezeryan olduk ve cok şükür nerdeyse sıfır agri hissettirdiler.Melegim emmek icin cok hevesli cok mücadele veriyor ama bir günde 180 gr verince doktor 3 saatte bir 10 cc mama takviyesi verdi gece hemşireler doktordan izinsiz mama vermediler gecemiz zor gecti kızlar insallah sutunuz olur ama tavsiyem hastaneye sma mama götürün.Melegim mis gibi teyzeleri biz de toparlanacağız insallah.Opuyorum hepiniziiiiii
Ikinizede cok gecmiz olsun kizlar.
Canim bebegin kac gunluk oldu? Bizim 7. Gun kontrolumuzde cok az sariydi oğlum ama onemli deil dedi doktor.bundan sonra daha bise olmaz dedi.bizim 13. Gunumuz.insallah sizde en kisa zamanda atlatirsiniz.
Rabbim senide bebeğinide korumuş canim.sukurler olsunki ikinizde iyisinjz.allah dermansiz dert vermesin kimseye.her şerde bir hayir vardir rabbim sağlicakla buyutmeyi nasip etsin bebeğini.
Benim aldığım bu canım.daha doğum yapmadığım için kullanmadım tabi daha.
Kızlar bu mu kullandığınız göğüs pompası?
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası
Eki Görüntüle 1063278
Biri bana cevap versiiiiin:18::18::18:
Biri bana cevap versiiiiin:18::18::18:
doğum sancıları düzenli ve aralıklıdır.Biri bana cevap versiiiiin:18::18::18:
ilk doğumsa sancılar 5 dakikada bir e düşünce ve bu bir saat devam edince doktora gidilmesi öneriliyor. ikinci doğumlarda açılma daha hızlı olabileceğinden daha erken gitmeli. inşaallah zamanında gelsin tüm bebekler tüm gelişimlerini tamamlayıp.slm arkadaşlar. bugün akşam saat 4 de kontrole gittim. biraz sancım olduğunu söyledim. doktor alttan baktı bir santim açılma var ama bu ayda normal dedi. bebeğim 3 kilo olmuş 49 cm de boyu maşallah. suyu çok iyi dedi.herhangibir sancın olursa muhakkak gel dedi. yarım saat öncesine kadar bir şeyim yoktu. ama şu an sancım var sanki 25 dk da bir geliyor sancı ayağada kalktığımda sanki bebek düşecek gibi hissediyorum ağırlık çöktü iyice aşağı.
bir saat falan bekleyecem. belki suyum veya nişan gelir. ondan önce gitmek istemiyorum. ama olurda artarsa gidecem. dua edin ne olur
. yarın 37 bitiyor. en azından 38 i doldursak iyi olacak.
canım dk lara bak. düzenliyse olabilir. sonuçta herkeze farklı geliyor bu sancılar.
belden girdi benim ağrılarım ilk bebekte.
doğum sancıları düzenli ve aralıklıdır.
ilk doğumsa sancılar 5 dakikada bir e düşünce ve bu bir saat devam edince doktora gidilmesi öneriliyor. ikinci doğumlarda açılma daha hızlı olabileceğinden daha erken gitmeli. inşaallah zamanında gelsin tüm bebekler tüm gelişimlerini tamamlayıp.
Suanda ne agri var ne bisey..
Bi değişim icin avm ye gitmistik orda yuruyemedim suan evdeyim uzandim hic bisey kalmadi..
kasılmaydı muhtemel, benim buara bayaaaa adet sancım oluyor ama öyle zamanla falan değil, uzun uzun suruyor birkaç saat gibi.