2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar selam doktorumuza geldik muayenemizi olduk nst sonuçları için dr bekliyoruz sanırım biz nst deyken doğuma gitti. 3450.olmuşuz hala normal doğum için koşullar ideal diyor 38+4deyiz bekleyelim son hafta gelmez ise tekrar konuşup karar veririz dedi. Sabırla bekliyoruz.

Canım bende senin gibiydim çok az acıyo ilk verirken şimdi.inş. Seninkide geçer.ben kendi yöntemimle geçirdim.herkez bişey diyor çünkü

Maşallah kızına,sağlıkla büyüsün

Güzel anneler benim kız nazlı cıktı doktorumuz pazartesiye kadar gelmezse müdahale edecek.çok şükür her sey yolunda.nst de 3 tane 50 , lerde sancı cıktı.hayırlısı.sağ sağlim gelsin de.

Gunumuz ayni gorunuyor biz de bugun cati muayenesi olduk :)
Fl uzunlugundan bebegin boyunu nasil soyledi drun 7 ile mi carpiyor
Fl kac yaziyor dr boyuna kac dedi cnm?

Allah bagislasin cnm :)
1 dk once dogsaymis tam olacakmis 4.4.14 14:14 :)
4 4luk kizin var vesselam :)

kizlar bebegin boyu fl*7 den dogru cikiyor mu benim drum bugun oyle degil gibi birsey dedi
Mesela fl 71,50 bence boyu 50 cm
Dr 46 diyor
Hangisi dogru??

Canlarım kızımız Gülce 10.04.2014 te 09:07 de dünyaya geldi.Allah im şükürler olsun sag salim getirdik evimize meleğimizi.Epidural sezeryan olduk ve cok şükür nerdeyse sıfır agri hissettirdiler.Melegim emmek icin cok hevesli cok mücadele veriyor ama bir günde 180 gr verince doktor 3 saatte bir 10 cc mama takviyesi verdi gece hemşireler doktordan izinsiz mama vermediler gecemiz zor gecti kızlar insallah sutunuz olur ama tavsiyem hastaneye sma mama götürün.Melegim mis gibi teyzeleri biz de toparlanacağız insallah.Opuyorum hepiniziiiiii

Hepinizin gozuaydin,Allah anali babali buyutsunn,darisi bizlere insallahh
Bende bugun sezeryan gunu aldim 16 si carsambaaa Allah imm yardimcim olsunnn saglikla gelsin oglummm

Merhaba güzel anneler, geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Doğum yapan arkadaşlar var ise hepsini çok çok tebrik eder, bebişleriyle beraber sağlıklı uzun ömürler dilerim.

Bizim bugün kontolümüz vardı 39+1 günlğk olduk. İlk defa alttan muayenede etti doktorumuz.
Ama "Allah senin inandırsın tık yok hala" dedi Hiçbir açılmam yokmuş
Sonra ultrasonlar baktı suyu kan akışı vs iyi dedi
Doktoruma bugün ağzınızdan çıkacak bir kelimeye bakıyorum nolur zorunlu sezeryan diyin dedim, oda bana normal doğum yaparsak bana müteşekkir olacaksın emin ol çok çabuk toparlanırsın diyerek moral verdi. Önümüzdeki perşembe günüm doluyor eğer o güne kadar doğmamış olursa, bebeğin durumuna bakarak 1 hafta-10 gün daha bekleriz dedi
Çok sıkıldım beklemekten, hiçbir belirti ağrı sancı sızı birşey yok, sadece arada vajinadaki kemiklerim acıyor.
Fiziksel olarak herhangi bir şikayetim 9 ay boyunca hiç olmadı ama bu son günlerde duygusal anlamda çöktüm sanki zamanı geçiremiyorum

Gunumuz ayni gorunuyor biz de bugun cati muayenesi olduk :)
Fl uzunlugundan bebegin boyunu nasil soyledi drun 7 ile mi carpiyor
Fl kac yaziyor dr boyuna kac dedi cnm?

Canım boyuyla hiç ilgilenmiyor.normalde fl yi 7 ile çarp demişti.artık ölçümlerde farklı çıkıyor zaten.bir hafta önce boyu 47 cm di.bu hafta 43 cm çıktı.milimlik ölçümler sonuçta.ben de artık ölçümlere hiç bakmıyorum.kilosuyla ilgileniyor doktorum.doğuma kadar 3 kiloya yaklaşır dedi.benim bebişim hep geriden geliyor.ama sürekli gelişiyor kilo konusunda.şu an 2650 civarı görünüyor.ben de 2800 doğmuşum zaten.2.500 üstü normal dedi doktorum.beni artık haftada 2 çağırdı.salı günü tekrar gidicem.bol bol yürü dedi.senin bebişin ne durumda?? Bakalım önce hangisi gelecek?çok heyecanlı.

Hoşgelmiş Gülce,sağlıkla büyüsün

Ben dogum yapalı bugün 5.güm ve kızımda bende uyuyoruz.tabiki normal uyku düzeni yok.ama yetiyor bana.

Kızlar gözünüz aydın.bebişlerinizin çok mutlu,huzurlu,uzun ömürleri olsun inşallah.

Hayırlı olsun canım, gözün aydın. Rabbim sağlıkla, anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…