- 28 Ağustos 2013
- 274
- 172
Benimde dogum yapali 6 gun oldu goguslerim felaket aglayarak emziriyrm lansinoh krem kullaniyorum karbonatli suyla siliyrm cok canim aciyor ama oglum icin deger artik sag gogsum tamamen iptal veremiyirm onu sutumu sagip birakiyrm insallah cabuk gecer:-- -(
Güzel anneler hepinize merhaba,
Gecen hafta 04.04.2014 14.15 de minik meleğim canım kızımı kucağıma aldım. 1 haftadır çok şükür beraberiz.Dış dünyaya alışmaya çalışıyor bal suratımDua eden herkese çok teşekkür ederim. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Doğum yapacaklara ise hayırlı doğumlar diliyorum.
Hamilsler bol bol uyuyun valla doğurunca uyku yüzü görmüyorsunuzAllah hepimizin yardimcisi olsun
uykusuz her gecee
Günaydın kızlar.az önce doktor kontrolünden geldik.çatı muayenemizi de olduk.hiç korkulacak bir şey değilmiş.boyum kısa diye çatımın dar olma ihtimali vardı ama doktorum hem sen çok rahatsın hem bebek ufak dedi.eğer sen de yapabilirim diyorsan normal doğumu bekleyelim , ben sana güveniyorum dedi.ben de size güveniyorum dedim ve normal doğumu denemeye karar verdik.doğum konusuna karar verince heyecanlandım.çünkü hep doğumu bebişimin başlatmasını istiyordum.şimdi sezeryan bile olsa en azından doğumu oğlum başlatmış olacak.bakalım ne zaman gelecek bebişim.bizden haberler böyle.
Allah bagislasin cnm :)Güzel anneler hepinize merhaba,
Gecen hafta 04.04.2014 14.15 de minik meleğim canım kızımı kucağıma aldım. 1 haftadır çok şükür beraberiz.Dış dünyaya alışmaya çalışıyor bal suratımDua eden herkese çok teşekkür ederim. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Doğum yapacaklara ise hayırlı doğumlar diliyorum.
Maşallah kızına,sağlıkla büyüsün
Cnm sen tarih almis miydin ne zmn?
Gunumuz ayni gorunuyor biz de bugun cati muayenesi olduk :)
Fl uzunlugundan bebegin boyunu nasil soyledi drun 7 ile mi carpiyor
Fl kac yaziyor dr boyuna kac dedi cnm?
Kızlar bu mu kullandığınız göğüs pompası?
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası
Eki Görüntüle 1063278
Canlarım kızımız Gülce 10.04.2014 te 09:07 de dünyaya geldi.Allah im şükürler olsun sag salim getirdik evimize meleğimizi.Epidural sezeryan olduk ve cok şükür nerdeyse sıfır agri hissettirdiler.Melegim emmek icin cok hevesli cok mücadele veriyor ama bir günde 180 gr verince doktor 3 saatte bir 10 cc mama takviyesi verdi gece hemşireler doktordan izinsiz mama vermediler gecemiz zor gecti kızlar insallah sutunuz olur ama tavsiyem hastaneye sma mama götürün.Melegim mis gibi teyzeleri biz de toparlanacağız insallah.Opuyorum hepiniziiiiii
Güzel anneler hepinize merhaba,
Ben dogum yapalı bugün 5.güm ve kızımda bende uyuyoruz.tabiki normal uyku düzeni yok.ama yetiyor bana.
Canlarım kızımız Gülce 10.04.2014 te 09:07 de dünyaya geldi.Allah im şükürler olsun sag salim getirdik evimize meleğimizi.Epidural sezeryan olduk ve cok şükür nerdeyse sıfır agri hissettirdiler.Melegim emmek icin cok hevesli cok mücadele veriyor ama bir günde 180 gr verince doktor 3 saatte bir 10 cc mama takviyesi verdi gece hemşireler doktordan izinsiz mama vermediler gecemiz zor gecti kızlar insallah sutunuz olur ama tavsiyem hastaneye sma mama götürün.Melegim mis gibi teyzeleri biz de toparlanacağız insallah.Opuyorum hepiniziiiiii
Sen de gün almışsın.çok heyecanlı.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.