- 28 Ağustos 2013
- 274
- 172
Gunaydin. Kizim kucagimda oyle guzel uyuyo ki, yatagina yâtirmaya kiyamiyorum. Kucaga alistirma diyolar ama bana kalsa alip icime katasim var yeniden. İlk 3 ayin 4. Trimester olduguna ve bebekle yakin temas halinde olmanin anne ve bebek icin daha saglikli olduguna inaniliyo. Sahsen bana da mantikli geliyo da gel buyuklere anlatbebeklerde davranislar 4. Aydan donra aliskanliga donusuyomus. Buyuklerin yuzunden kizima kotuluk mu yapiyorum diye dusunmeden edemiyorum
Kuzucum kimsenin sana laf etmeye hakkı yok sen kendini ve bebisini düşün. Kv laf edicek diye iş yapma. Dr dinlen dedi unutma ..
Gunaydin. Kizim kucagimda oyle guzel uyuyo ki, yatagina yâtirmaya kiyamiyorum. Kucaga alistirma diyolar ama bana kalsa alip icime katasim var yeniden. İlk 3 ayin 4. Trimester olduguna ve bebekle yakin temas halinde olmanin anne ve bebek icin daha saglikli olduguna inaniliyo. Sahsen bana da mantikli geliyo da gel buyuklere anlatbebeklerde davranislar 4. Aydan donra aliskanliga donusuyomus. Buyuklerin yuzunden kizima kotuluk mu yapiyorum diye dusunmeden edemiyorum
Canım ben de 5. Gün kontrole gittim.. 6 hafta sonra gel, smear testi yapalım dedi.. Korunma konusundan bahsetmedi.. Konuşmam lazım benim de...:44:
Ben de hapta karar kildim. Spiral zaten bana hep cok itici gelmistir. Nasilsa kisa zaman sonra kizima kardes calismalari basliycako zaman bizim doktorumuz bizi hic cagirmadi sayilir yjne seninki 2 ay sonra gel demis biz spiral dusunursek gitcez, dusunmezsek??
Ne zamandir yoksun, merak ediyordum seni. İyi olmana ve oglusunu saglikla kucaklamana cok sevindim. Saglikla guzel gunlerde buyutunsutun gelir zamanla merak etme. İlk gun gelen de, 1 hafta sonra gelen de hep syni sekilde emzirme problemi yasiyo. Uzulme sakin
Günaydın hatunlar..
biz çantalarımızı hazırladık dedemizin uyanıp bizi almaya gelmesini bekliyoruz
annemde çok fazla giremem sanırım..
ama doğumdan sonra mutlaka sizlere haber veririm..
inşallah hepimiz rahat kolay doğumlar geçiririz hatunlar
Bana da smear testi dedi, üstüne de ekledi. "erken gebelik istemiyoruz, korunma yöntemine de karar verelim"
Seni ne güzel erken çağırmış, bana 8 hafta; bekle bekle bitmez
Smear testi de yapar gülüm ve bundan sonra seni 6 ayda bir gormek ister
Ben alıyorum, annem benden çok alıyor. Geceleri bazen yatağa alıp emziriyorun; misil misil yatıyor kuzum. Neye alisirsa alıssin önemli değil. Ben annemi ozleyerek, hep farklı bakıcı ellerinde anne sütü alamadan büyüdüm. Elimden geldiğince yavruma eksikliğimi hissettirmeyecegim
Canım gidiyor musun..
Güzel haberlerini bekliyor olacağım.. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah...
a
Bakalım cnm biz ne konuşacağız... Ben spiral den korkuyorum. :18: Kayabiliyormuş... Öyle hamile kalan çok duydum....
Yasmin kullanıyordum iyi oluyordu :44:
yok kuzucum şimdilik annemlere kalmaya gidiyoruz hastane annemlere yakın demiştim yaa..
dün kocişimi ikna ettim :)
Bakalım cnm biz ne konuşacağız... Ben spiral den korkuyorum. :18: Kayabiliyormuş... Öyle hamile kalan çok duydum....
Yasmin kullanıyordum iyi oluyordu :44:
yok kuzucum şimdilik annemlere kalmaya gidiyoruz hastane annemlere yakın demiştim yaa..
amiiiiinnnnn..
hepimizin evi huzurla sağlıkla mutlulukla aşkla çocuklarımızla dolup dolup taşsın inşallah..
canım kaçırdım mı ben ya doğumun ne zaman
Yok kuzum henüz dogurmadim..
annemlere kalmaya gidiyoruz simdilik..
Çarşamba nst ye baglandik ama 0 sancı
fark etmez olur mu :18::18::18:
çamaşır yıkadığımıda anlayacak ama iş işten geçti :)
iş yapmak yasak dedi masa hazırlamıcam kendi hazırlayacak bugün yemeği masayı..
evide süpürecek kocam
Merhaba kizlar okuyordum ama yazamadim doğum yarin anneler gozunuz aydin benim oglum da dun doğdu epidural sezeryan maşallah 3500 gr 52 cm iyiyiz şükür ikimizde ama sut daha gelmedi cekmiyorda bu aralar giremeyebilirim kendinize iyi bakin.iyi geceler
Hosgeldin cnm :)Kızlar nasılsınız :)
Umarım herkes çok iyidir.
Bizde meleğimle iyiyiz çok şükür.
Dün geldik evimize.
Bizim kiz erken geldiği için temizlik kalmıştı.
Şimdi temizlik için kadın geldi.
Bebegi görmeye gelenler oluyor bakamiyorum buraya.
Sizden bir ricam var.
Elektrikli göğüs pompasina ihtiyacım var.
Şöyle iyi çeken ve kullanımı güzel olan bir ürüne.
Kullanan ve memnun olan varsa bana yardımcı olsun lütfen.
Süt sıkıntımız var. Kızım ağlıyor içim parcalaniyor.
Mama takviyesi yapiyoruz ama süt gelmesi için emziriyorum bir yandan ama yeterli gelmiyor.
1+1= İdil ♥
ahhh kuzum ahhh arkamdan anneme ne laflar ediyomuş..
ben hamileyim diye şimdi yardım ediyomuş (hoş bence yaptığı bişeyde yok..kendileri iş bittikten sonra gelmeyi çok sevdiği için)
bebek olduktan sonra yardım etmicekmiş ben kndim yapacakmışım..
vs vs vs.. daha bunun gibi neler neler var..